Λευκό πουκάμισο: Το λουκ των πολιτικών αρχηγών και της Κατερίνας Σακελλαροπούλου στην κάλπη

Λευκό πουκάμισο: Το λουκ των πολιτικών αρχηγών και της Κατερίνας Σακελλαροπούλου στην κάλπη
104ꫯ㩪ᬠ󴯠44笯 󷯫埯 h签 INTIME NEWS

Δεύτερες εκλογές και τόσο η πρόεδρος της δημοκρατίας όσο και οι πολιτικοί αρχηγοί έκαναν τη δική τους στυλιστική επιλογή και στην κάλπη.

Μετά τις πρώτες εκλογές της 21ης Μαΐου 2023, οι πολιτικοί αρχηγοί εμφανίστηκαν ξανά στις κάλπες για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Με τις θερμοκρασίες να παραμένουν υψηλές, την Κυριακή αυτή οι πολιτικοί αρχηγοί θέλησαν να ντυθούν περισσότερο άνετα παρά επίσημα.

Το shirt dress της Κατερίνας Σακελλαροπούλου

Η πρόεδρος της Δημοκρατίας επέλεξε για τη μεγάλη μέρα των εκλογών ένα shirt dress στα χρώματα της ελληνικής σημαίας, μια επιλογή που μάλλον δεν ήταν τυχαία. Σε ένα άκρως καλοκαιρινό μοτίβο τύπου καμουφλάζ με σκούρο μπλε και λευκό χρώμα εμφανίστηκε με αμανικο φόρεμα, με στενή μέση και κλασικό γιακά.

ÐôÄ ÁÉÊÁÔÅÑÉÍÇ ÓÁÊÅËËÁÑÏÐÏÕËÏÕ <br><br> ÁÓÊÇÓÇ ÅÊËÏÃÉÊÏÕ ÄÉÊÁÉÙÌÁÔÏÓ ÃÉÁ ÔÉÓ ÅÈÍÉÊÅÓ ÅÊËÏÃÅÓ ÔÇÓ 25çò ÉÏÕÍÉÏÕ 2023 <br><br>

Τα κόκκινα γυαλιά ηλίου της έκαναν τη διαφορά και έδωσαν ακόμη πιο καλοκαιρινό mood στο outfit.

Με τα παιδιά του στην κάλπη ο Κυριάκος Μητσοτάκης:

Με την κόρη του Δάφνη αγκαλιά και με λευκό πουκάμισο- λευκό πουκάμισο φόρεσε και η σύζυγός του Μαρέβα- άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

ÊÕÑÉÁÊÏÓ ÌÇÔÓÏÔÁÊÇÓ ÐÑÏÅÄÑÏÓ ÍÅÁÓ ÄÇÌÏÊÑÁÔÉÁÓ <br><br> ÁÓÊÇÓÇ ÅÊËÏÃÉÊÏÕ ÄÉÊÁÉÙÌÁÔÏÓ ÃÉÁ ÔÉÓ ÅÈÍÉÊÅÓ ÅÊËÏÃÅÓ ÔÇÓ 25çò ÉÏÕÍÉÏÕ 2023

Στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη βρέθηκε και ο γιος του.

Το λευκό πουκάμισο των αρχηγών:

Τόσο ο Αλέξης Τσίπρας όσο και ο Δημήτρης Κουτσούμπας προτίμησαν όπως και ο Κυριάκος Μητσοτάκης λευκό πουκάμισο. Ένα baby blue πουκάμισο προτίμησε ο Νίκος Ανδρουλάκης ενώ ένα boho πουκάμισο προτίμησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Γιατί λευκό; Το λευκό είναι το χρώμα του φωτός. Το σύνολο της φωτεινής ενέργειας που σχηματίζει το λευκό χρώμα εμπεριέχει τις ενέργειες όλων των υπόλοιπων χρωμάτων. Σε αντίθεση με το μαύρο, το οποίο δεν αντανακλά το φως. Το λευκό χρώμα συμβολίζει την αθωότητα, τον εξαγνισμό και τη διεύρυνση. Δηλώνει την καθαρότητα και την ουδετερότητα. Εκφράζει επίσης την πνευματικότητα, τη σοφία, τη γνώση - γι’ αυτό -οι γκουρού και οι γιατροί ντύνονται στα λευκά.