Ο Fipster τρολάρει τον Βασάλο για την όγδοη θέση του στο Survivor All Star

Αυτό που μας έκανε εντύπωση ήταν το άφρο look του Κωνσταντίνου Βασάλου.

Μετά της νέες εξελίξεις του Survivor All Star ο παίκτης που αποχώρησε είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Ο Φίλιππος Ιωάννου, ο γνωστός σε όλους Fipster είναι τα τελευταία χρόνια πολύ καλός φίλος με τον Βασάλο. Οι δυο τους έχουν συμμετάσχει μαζί και στο Asia Express στην ταξιδιωτική εκπομπή που προσπαθούσαν να εξερευνήσουν και να «κατακτήσουν» την Ασία.

vasa2.png

@fipsterr

Αυτά είναι τα φορέματα που φόρεσε η Σίσσυ Χρηστίδου και αναδεικνύουν το μαύρισμά της

Ο Fipster όσο ήταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος μέσα στο παιχνίδι δε σταμάτησε, να τον στηρίζει, μέσα από τους προσωπικούς λογαριασμούς στα social media.

Παρόλα αυτά σαν αδελφικός φίλος και πειραχτήρι που είναι, όταν τον είδε έξω μετά από τόσο καιρό δε σταμάτησε να τον πειράζει... Ο Fipster ανέβασε ένα story στο profile του στο Instagram, που τρόλαρε τον Κωνσταντίνο Βασάλο -που απ' ότι φαίνεται θα χρειαστεί ένα refresh στο κούρεμά του- για την όγδοη θέση που βγήκε στο Survivor All Star.

Ο Fipster, σύγκρινε το Survivor του 2017 που ο Κωνσταντίνος Βασάλος κατέκτησε την τρίτη θέση, με το φετινό Survivor All Star που βγήκε όγδοος! Την πρώτη φορά ο Κωνσταντίνος, έφτασε στην πηγή και νερό δεν ήπιε, ενώ αυτή τη φορά δεν κατάφερε να φτάσει ούτε μέχρι την πεντάδα. Πιο συγκεκριμένα, ο Fipster του έλεγε...

Φυσικά, όλα αυτά με το γνωστό χιούμορ που έχει πάντα ο Fipster απέναντι στου φίλους του...

https://www.instagram.com/p/Ct1KO4YroB4/

Άλλο ένα αστείο σχόλιο που είδαμε κάτω από την τελευταία φωτογραφία του Κωνσταντίνου Βασάλου με το άφρο hair look του ήταν, της Εύης Σαλταφερίδου η οποία έγραψε... «Μαλακτική επειγόντως!!🤣».

«Καλώς σας βρήκα παιδιά. Καλά τι υποδοχή είναι αυτή ούτε ροκ σταρ να ήμουν, για τον Θεό δηλαδή. Τα παιδιά δεν με αφήνουν να μιλήσω η αλήθεια είναι, προηγείται ο ΣΚΑΙ οπότε με συγχωρείτε πάρα πολύ, δεν μπορώ να μιλήσω, αυτή είναι η οδηγία μου. Αχ Θεέ μου, τι θα τραβήξω πάλι σε κάθε παιχνίδι που πηγαίνω. Με την Ευρυδίκη εννοείται μιλήσαμε. Δεν ξέρω που θα είμαι του χρόνου τώρα βγήκα από το αεροπλάνο. Ο πρώτος άνθρωπος που πήρα ήταν η μάνα μου», είπε ο Κωνσταντίνος στις πρώτες του δηλώσεις.

Η Χριστίνα Κοντοβά γιορτάζει κάθε μέρα με την Ada και έχει τις πιο #mummygoals φωτογραφίες