Ο Βασάλος στο πρώτο ποστ μετά το Survivor αλλά η Βαλαβάνη πήγε ταξίδι με τον Γρηγόρη Μόργκαν

Ο Βασάλος στο πρώτο ποστ μετά το Survivor αλλά η Βαλαβάνη πήγε ταξίδι με τον Γρηγόρη Μόργκαν

Ταξίδι για εκείνη και τον αγαπημένο της Γρηγόρη ετοίμασε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη που αφήνει το παρελθόν και είναι έτοιμη για νέες περιπέτειες όπως έγραψε χαρακτηριστικά.

Ναι, ήταν ένα σοκ! Ο Κωνσταντίνος Βασάλος επιβεβαίωσε τα spoilers και ήταν εκείνος που αποχώρησε τελικά από το Survivor All Star, αφήνοντας πίσω τον Νίκο Μπάρτζη και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Κι ενώ όλοι περιμένουν τη μεγάλη επιστροφή του Κωνσταντίνου στα social media και στην Ελλάδα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον Γρηγόρη Morgan.

Το πρώτο ποστ του Βασάλου:

Ο Βασάλος στο πρώτο ποστ μετά το Survivor ήταν λακωνικός και με μια ατάκα τα είπε όλα:

https://www.instagram.com/p/Ct1KO4YroB4/

«Επιστρέφω στα καλύτερά μου», έγραψε ο Ολύμπιος του Survivor All Star και δεν έλειψαν τα σχόλια από Αναγνωστόπουλο και Ρία Κολοβού αλλά και από την αδερφή της Ευρυδίκης, Ιωάννα Βαλαβάνη που έκανε like στη δημοσίευση.

vasalos_post.jpg
sxolia.jpg

Διακοπές στη Νάξο για Γρηγόρη και Ευρυδίκη

Μετά το πάρτι για τα δέκα χρόνια της Rad, της μίας εκ των εταιριών της Ευρυδίκης που έλαβε χώρα αργά χτες στο κέντρο της Αθήνας, η Βαλαβάνη είχε έτοιμη τη βαλίτσα της και νωρίς το πρωί ξεκίνησε για το λιμάνι του Πειραιά με προορισμό τη Νάξο.

https://www.instagram.com/p/Ct03-TaMM7G/

Στο ταξίδι αυτό η Ευρυδίκη δεν ήταν μόνη αλλά είχε μαζί της τον Γρηγόρη Morgan ενώ και οι δύο έκαναν stories στο νησί μετά την άφιξή τους σε αυτό.

morgan1.jpg

Πάντως, αμέσως μετά το Post της Ευρυδίκης, ήρθε και το σχόλιο - καρφί από fan που διαπίστωσε πως τώρα που γυρίζει ο Κωνσταντίνος, εκείνη έφυγε.

valavani_sxolio.jpg

Μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star, η Ευρυδίκη παραδέχτηκε πως μετάνιωσε που πήγε σε αυτό και δεν το παρακολουθεί καθόλου ενώ ουδέποτε σχολίασε την μετέπειτα πορεία του εδώ και έξι χρόνια αγαπημένου της Βασάλου στο παιχνίδι.

Αρχικά χαρακτήρισε το παιχνίδι με μία λέξη: «Ανθρωποφαγία» ενώ συμπλήρωσε «Ξεπουλάνε την ψυχή τους για τα 5000 ευρώ. Και οι παίκτες και η παραγωγή. Γι' αυτό έφυγα, η αξιοπρέπειά μου είναι πάνω από τα 5000».

H ίδια όσον αφορά τα media, έχει σταματήσει να προβάλλει ή να απαντάει για την προσωπική της ζωή αφού όπως είπε «θέλει να κρατήσει κάποια πράγματα πιο προσωπικά».

H ατάκα του Βασάλου για τη Σταυρούλα

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος κατά την αποχώρηση του είπε: η Σταυρούλα αξίζει να είναι η νικήτρια και πως η Σταυρούλα είναι η καλύτερη παίκτρια που έχει περάσει από όλα τα #survivorGR.

Αυτή η ατάκα του Κωνσταντίνου, μαζί με το σούσουρο για τη σχέση του με την Σταυρούλα και μαζί με ένα βίντεο της Χρυσαειδή, που είναι δημοφιλές στο Twitter, έχουν φουντώσει τις φήμες για το ειδύλλιο μεταξύ τους.

Από τη μεριά της, η Σταυρούλα μπήκε single στο Survivor All Star, έχοντας πάρει διαζύγιο από τον πρωταθλητή στίβου Παναγιώτη Τριβιζά μετά από 3,5 μήνες γάμου και 5 χρόνια σχέσης.

https://www.instagram.com/p/CmR4AgVrYW5/

Ο Παναγιώτης πάντως, έχει προχωρήσει και αυτός στην προσωπική του ζωή και κάνει ήδη δημόσιες εμφανίσεις με τη νέα του σχέση.

https://www.instagram.com/p/CtG3pZ_tR2O/

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι έτοιμη να γίνει μαμά: Το σχόλιο για τον «πρώην» της Κωνσταντίνο Βασάλο