Το φινάλε της φωτιάς στη Γη της ελιάς: Δύο γυναίκες θύματα ενός εμπρησμού και μία νέα βεντέτα ξεκινά

Κατερίνα Μπούσιου
Το φινάλε της φωτιάς στη Γη της ελιάς: Δύο γυναίκες θύματα ενός εμπρησμού και μία νέα βεντέτα ξεκινά

H Χάιδω και η Βασιλική σε πύρινο κλοιό. Ποιος είναι ο κρυφός ρόλος ενός νεαρού ηθοποιού στη Γη της ελιάς;

Μη περιμένεις happy end στη φετινή δεύτερη σεζόν στη Γη της ελιάς . Αντίθετα, οι φανς θα ζήσουν ώρες αγωνίες με μία νέα βεντέτα και έναν εμπρησμό. Ποιος έχει βάλει σκοπό της ζωής του, να σκοτώσει τη Βασιλική και τη Χάιδω;

Θα χάσει τη ζωή της η Βασιλική;

Δεν θα τελειώσει γλυκά και ήρεμα η Γη της ελιάς, αλλά αυτό που θα βιώσουμε ως τηλεθεατές δεν το περιμέναμε. Ξεκινά μία νέα ιστορία που θα μας απασχολήσει αρκετά και στην τρίτη σεζόν από τον Σεπτέμβριο.

Αφορά όμως κάτι που έχουμε ξαναδεί. Και είναι ο φόνος του Στέλιου Βαφέα που έκανε η Χάιδω στο τέλος της προηγούμενης σεζόν για να εκδικηθεί τη δολοφονία της κόρης της και του συζύγου της. Δεν γνωρίζει ακόμη πως υπάρχει κάποιος στη Μάνη που θέλει να εκδικηθεί με τη σειρά του αυτό τον φόνο. Υπεράνω πάσης υποψίας.

https://www.instagram.com/p/CrRN_RSLS1s/

Είναι ο νεαρός Μιλτιάδης και επιστάτης στα χωράφια των Βρεττάκων. Δεν θα δούμε ακόμη τη σαφή του εμπλοκή, αλλά θα δούμε το αποτέλεσμα των κρυφών του ενεργειών. Μεγάλη φωτιά από εμπρησμό ξεσπά στο σπίτι που μένει η Χάιδω, η Βασιλική και η κόρη της και οι τρεις γυναίκες κινδυνεύουν.

Τέρμα πια τα μυστικά: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος στη Γη της ελιάς αποκαλύπτει το αληθινό του πρόσωπο

Γλιτώνουν στο παρά πέντε τη ζωή τους, σχεδόν από θαύμα. Λογικό πάντως να μην επιδιώξει η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου να εξαφανίσει δύο από τις βασικές ηρωίδες της σειράς. Αλλά το γεγονός τους σοκάρει όλους στη Μάνη γιατί δεν καταλαβαίνουν ποιος είχε συμφέρον από αυτή την καταστροφή.

https://www.instagram.com/p/Co7rZCSMZ03/

Η Χάιδω όμως αρχίζει να υποψιάζεται πως έχει ξεσπάσει βεντέτα. Και έχει κάθε λόγο να φοβάται τις έρευνες γιατί κάποια στιγμή κινδυνεύει να αποκαλυφθεί η δολοφονία που έκανε στο παρελθόν.

Υπάρχει μία τάση στη μυθοπλασία, όπως θα έχεις δει και σε μία άλλη σειρά όπως ο Σασμός, οι ένοχοι που είναι γενικά φιλήσυχοι άνθρωποι αλλά αναγκάστηκαν να γίνουν δολοφόνοι, να μένουν για καιρό ατιμώρητοι. Λέτε μετά τον Μαθιό να τη γλιτώσει ξανά και η Χάιδω;

Προς το παρόν η μόνη που θα γλιτώσει από την τιμωρία θα είναι η Ευτυχία. Μετά την αποκάλυψη από τον Κουράκο, θα φύγει από τη Μάνη κρυφά για να γλιτώσει τη σύλληψη.