Το μυστήριο με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και το πρώτο φιλί με τη Δήμητρα που τρέλανε το Twitter

Κατερίνα Μπούσιου
Το μυστήριο με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και το πρώτο φιλί με τη Δήμητρα που τρέλανε το Twitter

Στη Γη της ελιάς όλοι περιμένουν την αποκάλυψη του Ορέστη αλλά ο ρόλος του Γιώργου Αγγελόπουλου παραμένει ακόμη ένα άλυτο μυστήριο. 

Τελικά η απόφαση του Ντάνου - Γιώργου Αγγελόπουλου να μην συμμετάσχει φέτος στο Survivor All Star αποδείχτηκε μία σοφή επιλογή και ακόμη σοφότερη η απόφασή του να είναι μέρος του πρωταγωνιστικού team στη Γη της ελιάς. Το μυστήριο και τα μυστικά που έχει ως ρόλος μόλις βγαίνουν στην επιφάνεια. Όπως και το πρώτο του φιλί με τη Δήμητρα, που είναι η αρχή ενός φλογερού έρωτα.

Η δεύτερη Δήμητρα της ζωής του και το πρώτο φιλί

Μπορεί με την Δήμητρα Βαμβακούση ο Γιώργος Αγγελόπουλος δημόσια να προβάλει μία complicated κατάσταση (δυνατή φιλία και συνεργασία και χωρίς να υποστηρίζει ότι είναι έρωτας), αλλά με την άλλη Δήμητρα της ζωής του, την αστυνόμο στη Γη της ελιάς τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα.

https://www.instagram.com/p/CoC7UzZK4fu/

Μία άλλη Δήμητρα και όχι η Βαμβακούση γίνεται ο μεγάλος έρωτας του Ντάνου στη Γη της ελιάς

Υπάρχει αμοιβαία έλξη, ίδια ενδιαφέροντα, μία μέχρι στιγμής γλυκιά προσέγγιση και από σήμερα το ξεκίνημα ενός μεγάλου έρωτα με απρόβλεπτες συνέπειες. Βέβαια εκείνο που μας έχει κάνει εντύπωση, είναι η τόσο αργή εξέλιξη του ρόλου του Γιώργου Αγγελόπουλου. Αντί για πρωταγωνιστής, εμφανίζεται ως δευτεραγωνιστής.

Δεν μπορεί να είναι τυχαίο αυτό. Προφανώς ο Ανδρέας Γεωργίου ετοιμάζει ανατροπή και του είναι χρήσιμος ο Ντάνος για τον τρίτο κύκλο. Το είχε άλλωστε δώσει αρχικά και ως ένα μικρό spoiler.

https://www.instagram.com/reel/Cq46cZpMyN2/

Προς το παρόν το πρώτο φιλί του με τη Δήμητρα ήδη έγινε viral στο Twitter και οι «Ντανίτσες» το πανηγύρισαν δεόντως μόλις είδαν το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου όπου υπάρχει η συγκεκριμένη σκηνή, ενώ συγκινήθηκαν με τον διάλογό του με την Βάσια Παναγοπούλου.

Το μυστήριο συνεχίζεται πάντως, γιατί ενώ όπως σου έχω ήδη πει, ο Ορέστης έχει λάβει την καρδιά του αδικοχαμένου Κίμωνα και η προσέγγισή του με τη μαμά Ασπασία μόνο τυχαία δεν είναι.

Ο χθεσινός τους διάλογος δείχνει ξεκάθαρα πως εκείνος φοβάται την ταραχή που θα προκαλέσει μία τέτοια αποκάλυψη σε εκείνη, για αυτό και κρατά το ιατρικό απόρρητο. Κανονικά ούτε ο ίδιος δεν θα έπρεπε να γνωρίζει την ταυτότητα του ευεργέτη του.

Αυτή η ανατροπή που θα γίνει στην μεταξύ τους σχέση, αφορά πια στον τρίτο κύκλο της σειράς. Και έχει μέγιστο ενδιαφέρον.