«Η νέα ζωή που κέρδισα»: Το νέο look της Δώρας Χρυσικού και το «ευχαριστώ» μετά τον καρκίνο

Κατερίνα Μπούσιου
«Η νέα ζωή που κέρδισα»: Το νέο look της Δώρας Χρυσικού και το «ευχαριστώ» μετά τον καρκίνο

Από σήμερα θα είναι διαφορετική ως Αρετή στη Γη της ελιάς και η Δώρα Χρυσικού χαίρεται με τη νέα της εμφάνιση, γιατί αυτή σηματοδοτεί την νίκη κατά του καρκίνου. 

Πολλές φορές μας έχει εκνευρίσει ως Αρετή στη Γη της ελιάς, αλλά δεν μπορούμε να φανταστούμε τη σειρά χωρίς την παρουσία της Δώρας Χρυσικού. Από σήμερα αλλάζει την εμφάνισή της, όχι όμως ως μία κίνηση φιλαρέσκειας ή αλλαγής του ρόλου, αλλά γιατί πλέον μετά την περιπέτεια με τον καρκίνο χαίρεται τα νέα της μαλλιά. Η ηθοποιός με ένα συγκινητικό μήνυμα μας μίλησε για τη σημασία που έχει για εκείνη αυτό το νέο της look.

«Κάθε χιλιοστό αυτού του νέου μαλλιού είναι δευτερόλεπτα από τη νέα ζωή που κέρδισα»

Η Δώρα Χρυσικού έχει πολλούς λόγους να αγαπά τον ρόλο της ως Αρετή στη Γη της ελιάς. Γιατί είναι κομμάτι του εαυτού της και της υπενθυμίζει την μεγάλη περιπέτεια με τον καρκίνο και την μεγαλύτερη νίκη της. Είχε μόλις ξεκινήσει τις χημειοθεραπείες, όταν δέχθηκε τηλεφώνημα από τον Ανδρέα Γεωργίου για τη συμμετοχή της στη σειρά και είπε αμέσως το «ναι». Αυτή τη μάχη η Δώρα μαζί με την Αρετή την έδωσαν μαζί.

https://www.instagram.com/p/CqDmYMnII_I/

«Ο καρκίνος δεν είναι ανίκητος» είχε πει για την περιπέτειά της και σήμερα 3 χρόνια μετά είναι περήφανη που κατάφερε επιτέλους να πετάξει την περούκα της Αρετής και να εμφανίζεται πλέον στη σειρά με τα νέα της μαλλιά. Με τη νέα της ζωή. Το μήνυμά της στην ανάρτησή της, δείχνει για μία ακόμη φορά το θάρρος της.

https://www.instagram.com/p/CtyOLNLoPL-/

Και όπως γράφει: «Από σήμερα λοιπόν στη σειρά θα παίζω με τα φυσικά μου μαλλιά. Για μένα αυτή η αλλαγή σηματοδοτεί πολλά περισσότερα από μια αλλαγή στην εμφάνιση. Είναι η υπενθύμιση της ίδιας της ζωής, του χρόνου που πέρασε από τη νόσο, κάθε χιλιοστό αυτού του νέου μαλλιού είναι δευτερόλεπτα από τη νέα ζωή που κέρδισα. Είναι ευγνώμων που είμαι γερή και που μπορώ να δουλεύω σε κάτι που αγαπώ. Ευγνώμων και για τους συνεργάτες μου, που τόσο πολύ μου στάθηκαν . Με αγάπη και κατανόηση. Συνεχίζουμε…».

https://www.instagram.com/reel/CpxM1g0ogKW/

Ανάμεσα στα μηνύματα αγάπης για αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής της, ήταν και εκείνα από τις συμπρωταγωνίστριές της, Βάσια Παναγοπούλου και Αντιγόνη Κουλουκάκου, αλλά και από τον Αλέξανδρο Μαρτίδη. Εκτός από τα emoticons με τις καρδούλες, η Βάσια της έγραψε και τη λέξη power, για τη δύναμή της.

Η Αρετή από τη Γη της Ελιάς είναι μία αληθινή Survivor - Τα φυσικά μαλλιά & τα posts ενδυνάμωσης

chrisikou2.jpg