Τέρμα πια τα μυστικά: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος στη Γη της ελιάς αποκαλύπτει το αληθινό του πρόσωπο

Κατερίνα Μπούσιου
Τέρμα πια τα μυστικά: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος στη Γη της ελιάς αποκαλύπτει το αληθινό του πρόσωπο

Η μεταμόσχευση με την καρδιά του Κίμωνα και ο ρόλος του ως κρυφός αστυνομικός. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος κάνει την έκπληξη στη Γη της ελιάς. 

Κάποιες από τις μανιάτικες βεντέτες του παρελθόντος στη Γη της ελιάς κλείνουν, αλλά νέες ανοίγουν για να μην ξεχάσουμε και το μανιάτικο χαρακτήρα της ιστορίας μας. Αλλά πριν συμβούν όλα αυτά, έχουμε μία μεγάλη αποκάλυψη. Την ταυτότητα και το παρελθόν του Ορέστη Αντωνιάδη. O ίδιος παίρνει την απόφαση της εξομολόγησης στο πιο έμπιστο πρόσωπό του. Και ο Γιώργος Αγγελόπουλος μπαίνει στην πιο ουσιαστική φάση του ρόλου του.

Με την καρδιά του Κίμωνα ο Ορέστης σε ρόλο αστυνομικού

Όλοι μας είχαμε καταλάβει από το πρώτο επεισόδιο στο οποίο εμφανίστηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στη Γη της ελιάς ως Ορέστης, ότι υπήρχε ένα μεγάλο μυστήριο γύρω από το παρόν αλλά και το παρελθόν του. Έχεις δει πολλούς γυμναστές για παράδειγμα να οπλοφορούν;

https://www.instagram.com/reel/CsDmAFgteof/

Με το σκεπτικό όμως πως ο Ορέστης θα συνεχίζει να υπάρχει ως χαρακτήρας και την τρίτη σεζόν, η δική του ιστορία εξελισσόταν μέχρι στιγμής αρκετά αργά. Για να δημιουργήσει και την αναγκαία αγωνία στο κοινό.

https://www.instagram.com/p/CtyB3eGNbUD/

Ήρθε όμως η ώρα της αποκάλυψης. Έτσι σε ένα ραντεβού που θα κάνει με τη Δήμητρα στα επόμενα επεισόδια, θα της ανοίξει την καρδιά του και θα της μιλήσει για την...καρδιά του.

Όπως ήδη σου είχα αποκαλύψει πριν από καιρό, ο Ορέστης έχει κάνει μεταμόσχευση την καρδιά του Κίμωνα Καπερνάρου, μετά την δωρεά οργάνων που έκανε η οικογένειά του, λίγες ώρες μετά τον θάνατό του.

«Μήπως ο Ορέστης έχει την καρδιά του Κίμωνα;»: Στη Γη της ελιάς θα αποκαλυφθεί το μεγάλο μυστικό

Η Δήμητρα θα μείνει έκπληκτη. Ο Ορέστης θα της δικαιολογήσει για ποιο λόγο έμαθε τελικά την ταυτότητα του δωρητή του που του έσωσε τη ζωή, αλλά και για ποιον λόγο κατέβηκε στη Μάνη, με την επαγγελματική κάλυψη του γυμναστή. Είναι αστυνομικός που ερευνά την υπόθεση και την οικογένεια του Δημοσθένη.

https://www.instagram.com/p/CtuVEEtt2BX/

Και ο λόγος δεν είναι απλός. Θέλει να ερευνήσει την οικογένεια του Κίμωνα και να βρει τι ακριβώς έχει συμβεί με το θάνατό του. Αν δηλαδή ήταν αυτοκτονία ή αν ήταν δολοφονία.

Εδώ βέβαια έχουμε και μία απορία για το αν θα της δικαιολογήσει πως δεν γνώριζε πριν την ερωτευτεί, ότι εκείνη ήταν το κορίτσι του ευεργέτη του. Κάπως μεταφυσικό είναι όλο αυτό.

Η συνέχεια είναι εκείνη που θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Με δεδομένο πλέον, πως δεν θα έχουμε την τιμωρία του Δημοσθένη μέχρι το τέλος της δεύτερης σεζόν, θα πρέπει να αναμένουμε μέχρι τα μισά της επόμενης για να δούμε τι θα συμβεί.

Το σίγουρο είναι πως Ορέστης και Δήμητρα θα λειτουργήσουν ως δίδυμο στις έρευνες για τον Δημοσθένη. Με τη βοήθεια του κοινού τους φίλου αστυνόμου Κουράκου αλλά και στη συνέχεια και της Ασπασίας.