Ο Νίκος Μπάρτζης νικητής του Survivor All Star; Γιατί το Twitter μιλά για τη μεγάλη ανατροπή

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Νίκος Μπάρτζης νικητής του Survivor All Star; Γιατί το Twitter μιλά για τη μεγάλη ανατροπή

Τα τελευταία spoilers λένε πως  αποχωρεί η πιο δυνατή γυναίκα του παιχνιδιού κι αυτό δίνει μεγαλύτερες πιθανότητες στον Μπάρτζη να νικήσει το Survivor.

Είμαστε στην τελική ευθεία για τον περίφημο τελικό του Survivor All Star που θα πραγματοποιηθεί live στο Γαλάτσι και αυτή την εβδομάδα όπως είχε ενημερώσει ο Γιώργος Λιανός τους παίκτες που έχουν απομείνει θα έχουμε διπλή αποχώρηση.

Τα spoilers

Το παιχνίδι τώρα προς το τέλος έχει ανάψει για τα καλά με τους παίκτες να ξεδιπλώνουν στρατηγικές και να βλέπουμε να ψηφίζονται προς αποχώρηση ακόμα και δυνατοί αγωνιστικά παίκτες. Υπενθυμίζουμε σε αυτό το σημείο πως εδώ και δύο βδομάδες το παιχνίδι έχει γίνει ατομικό, άρα και οι ασυλίες που κερδίζονται, ενώ την ίδια στιγμή που ανακοινώθηκε από τον Γιώργο Λιανό ότι το παιχνίδι άλλαξε, άνοιξαν παράλληλα και οι τηλεφωνικές γραμμές με σκοπό να ψηφίσει ο κόσμος τον αγαπημένο του παίκτη. Με βάση την κατάταξη που θα προέκυπτε θα γίνονται και οι αποχωρήσεις των παικτών που θα βγαίνουν υποψήφιοι.

Έτσι, μετά την τελευταία αποχώρηση του Κωνσταντίνου Βασάλου και σύμφωνα με τα spoilers που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως πρώτα αποχωρεί ο Ηλίας Μπόγδανος και σε δεύτερο χρόνο η Σταυρούλα Χρυσαειδή, κάτι που θα είναι μεγάλη έκπληξη για το παιχνίδι μιας και η συγκεκριμένη παίκτρια τουλάχιστον για το φετινό παιχνίδι ήταν η καλύτερη όσον αφορά τις γυναίκες ενώ κόντραρε στα ίσα και τους άντρες. Kαθώς φαίνεται, από τα όσα γράφονται στα spoilers μάλλον αυτός που θα την θέσει υποψήφια είναι ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος ως ο καλύτερος παίκτης αγωνιστικά θα μπορεί να ψηφίσει όποιον θέλει, βγάζοντάς το αυτόματα υποψήφιο.

Ο Νίκος Μπάρτζης κερδίζει «έδαφος» και την εύνοια του κοινού

Αν επιβεβαιωθεί ότι η Σταυρούλα Χρυσαειδή αποχωρεί εξαιτίας της ψήφου του Σάκη Κατσούλη, αυτό όπως φαίνεται ήδη από τα σχόλια που γίνονται στα social media ευνοεί για δύο λόγους τον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος, μάλλον, αρχίζει να βλέπει την νίκη στο Survivor All Star να αχνοφαίνεται. Αρχικά, αν αποχωρήσει όντως η συγκεκριμένη παίκτρια, ο ίδιος δεν θα χρειαστεί να έρθει αντιμέτωπος με έναν τόσο δυνατό αντίπαλο αγωνιστικά, αφού πολλοί fans του ριάλιτι στηρίζουν παίκτες με βάση το πόσο καλοί είναι αγωνιστικά. Άρα και η Σταυρούλα θα είχε και αυτή το κοινό της. Παράλληλα, φαίνεται πως το γεγονός ότι ο Σάκης Κατσούλης θα ψηφίσει εκείνη προς αποχώρηση «εξόργισε» και μόνο στην ιδέα τους φανατικούς του παιχνιδιού, αφού φαίνεται πως πλέον ούτε εκείνος που διατυμπάνιζε ότι ψηφίζει αγωνιστικά, μένει «πιστός» στα όσα λέει. Ο Σάκης Κατσούλης είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος για τον Νίκο Μπάρτζη αφού είναι ο πιο δυνατός παίκτης αγωνιστικά και το να «φθαρεί» η εικόνα του στο κοινό θα είναι «βούτυρο στο ψωμάκι» του. Έτσι, αν όντως επιβεβαιωθούν τα spoilers, μάλλον ο τελευταίος θα έχει καταφέρει να «εξοντώσει» άλλο ένα δυνατό φαβορί για τη νίκη.