H Ευρυδίκη Βαλαβάνη με μαγιό στα Κουφονήσια: Το αισιόδοξο μήνυμα μετά τον χωρισμό

H Ευρυδίκη Βαλαβάνη με μαγιό στα Κουφονήσια: Το αισιόδοξο μήνυμα μετά τον χωρισμό

H Ευρυδίκη Βαλαβάνη συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές με φίλους και απαντά έμμεσα στις δηλώσεις Βασάλου.

Τις καλοκαιρινές της διακοπές έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες εβδομάδες η Eυρυδίκη Βαλαβάνη η οποία βρέθηκε πρόσφατα σε Νάξο και Σαντορίνη. Από την ημέρα που η πρώην παίκτρια του Survivor All Star επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο απολαμβάνει την κάθε στιγμή στα πάτρια εδάφη και χαλαρώνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η 36χρονη είναι άκρως ανανεωμένη αφού τους τελευταίους μήνες γυμναζόταν εντατικά με την αλλαγή στο σώμα της να είναι εμφανής. Στις τελευταίες αναρτήσεις της με μαγιό στο Ιnstagram τα σχόλια των fans ήταν ιδιαίτερα κολακευτικά με αρκετούς να τονίζουν πόσο αδυνατισμένη και χαλαρή δείχνει η αθλητικογράφος.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη κάνει διακοπές στα Κουφονήσια και στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας

Οι Ελληνίδες celebrities φαίνεται πως «ψηφίζουν» Κουφονήσια φέτος για τις mini εξορμήσεις τους αφού μετά την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τους φίλους της, μια ακόμη διάσημη παρέα επέλεξε το νησί για τις ολιγοήμερες διακοπές της.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και η Χριστίνα Κανελλοπούλου βρίσκονται εδώ και λίγες ώρες στις Κυκλάδες και συγκεκριμένα στο Κάτω Κουφονήσι όπου απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα. Οι αγαπημένες φίλες φόρεσαν τα μπικίνι τους, έκαναν βόλτες στα γραφικά στενά και δεν σταμάτησαν να δημοσιεύουν αυθόρμητες φωτογραφίες.

H Ευρυδίκη Βαλαβάνη έδειξε τον ενθουσιασμό της για τα όμορφα spots του νησιού μέσα από τα Instagram-stories της και μαζί με την παρέα της δοκίμασε νόστιμα πιάτα σε γνωστό εστιατόριο της περιοχής. Λίγο αργότερα η 36χρονη φωτογραφήθηκε με το μαγιό της κάτω από μια ταμπέλα όλο νόημα.

https://www.instagram.com/p/Ct6l6CTMufs/

«Η ζωή είναι τόσο όμορφη και τόσο μικρή που πρέπει να μάθουμε να δίνουμε σημασία στην κάθε στιγμή της», έγραψε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στη λεζάντα της ανάρτησής της αναφέροντας πόσο πολύ συμφωνεί με το συγκεκριμένο ρητό.

H Ευρυδίκη Βαλαβάνη απαντά στους haters με χαμόγελο και μια πόζα με το μαγιό της

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες φωτογραφίες από τις διακοπές της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στα Κουφονήσια.

Η αποκάλυψη του Κωνσταντίνου Βασάλου για τον χωρισμό τους

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος επέστρεψε πριν λίγα 24ωρα στην Ελλάδα και έκανε τις πρώτες του αναρτήσεις στα social media. Το βράδυ της Κυριακής (25/06) ο πρώην παίκτης του Survivor All Star δημοσίευσε μερικά Instagram-stories στα οποία ομολόγησε μεταξύ άλλων πως έχει χωρίσει με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Επέστρεψα, κατ’ αρχάς χώρισα δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, όντως, άστα μεγάλη πίκρα, μεγάλη στεναχώρια αλλά ας μην μένουμε εκεί. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη στήριξη στο Survivor σε μένα που ψηφίσατε να παραμείνω. Φέτος, δεν το χάρηκα όσο το 2017 αλλά αυτό που είδατε ήμουν εγώ, ήμουν 100% ο εαυτός μου, αλλά δεν σκέφτηκα ποτέ τηλεοπτικά, ήμουν εγώ, στεναχωρήθηκα που έφυγα όγδοος αλλά προχωράμε, είμαι ανεβασμένος», είπε χαρακτηριστικά ο personal trainer.

Ευρυδίκη και Κωνσταντίνος ακολουθούν κανονικά ο ένας τον άλλο στο Instagram και έκαναν ο ένας like στον άλλο στα πρόσφατα posts τους.

Πηγή κεντρικής: evridiki_valavani