Ήρθε η ώρα του Σασμού και της μεγάλης ανατροπής με την απόφαση που παίρνει η Αργυρώ

Κατερίνα Μπούσιου
Ήρθε η ώρα του Σασμού και της μεγάλης ανατροπής με την απόφαση που παίρνει η Αργυρώ

Η συνάντηση κορυφής που αποκάλυψε ο Δημήτρης Λάλος για τη συμφιλίωση ανάμεσα στις δύο οικογένειες του Σασμού. Αλλά οι εκπλήξεις δε σταματούν εδώ. 

Με μία συνάντηση κορυφής θα επισφραγιστεί η πολυπόθητη συμφιλίωση στον Σασμό. Δεν είναι η μόνη έκπληξη που μας περιμένει, από τη στιγμή που οι δολοφονίες και η έχθρα του παρελθόντος μπαίνει στο περιθώριο.

Η Αργυρώ αποφασίζει να ζήσει με την Καλλιόπη

Η εναλλαγή δράμα με κωμωδία θα είναι συχνό φαινόμενο, όχι μόνο στα τελευταία επεισόδια του Σασμού αλλά και πιθανότατα και στην αρχή της τρίτης σεζόν. Γιατί οι φανς της σειράς, μόλις μάθουν το τι θα συμβεί σίγουρα θα τρολάρουν τις εξελίξεις.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως τελικά η Αργυρώ (Χριστίνα Χειλά Φαμέλη) θα κάνει ένα βήμα πίσω και θα δεχθεί την πρόταση της Καλλιόπης για να μετακομίσει μαζί με τον μικρό Πετράκη στο σπίτι της και να ζήσει εκεί με τον Αστέρη, μετά τον γάμο τους. Το ότι θα δεχθεί δεν σημαίνει όμως πως άμεσα το σχέδιο θα υλοποιηθεί.

https://www.instagram.com/p/CthDGD5oGRX/

Πάντως η συμφιλίωση των δύο οικογενειών είναι αναμενόμενη με όσα έχουμε δει τους τελευταίους μήνες στη σειρά. Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες την επόμενη σεζόν δεν θα βαδίζουν αντίθετα, αλλά παράλληλα.

Ο Δημήτρης Λάλος μας είχε παρουσιάσει στο προφίλ του στο Instagram μία φωτογραφία από τα γυρίσματα, αλλά τότε δεν είχαμε κάνει τη σύνδεση για το τι σημαίνει αυτό το στιγμιότυπο. Εκείνος ως Μαθιός, μαζί με τον Αστέρη τον παπά Μιχάλη και τον Παύλο Βρουλάκη, βρίσκονται γύρω από ένα τραπέζι. Αυτή όμως η σκηνή, είναι η κορύφωση του σασμού, της συμφιλίωσης μεταξύ των δύο οικογενειών.

Ο Δημήτρης Λάλος έγινε το μεγαλύτερο τρολ του Σασμού: «Μα πότε επιτέλους θα παραδοθεί ο Μαθιός;»

https://www.instagram.com/p/CtRjUHoIjG6/

Ήδη έχουμε δει τον Παύλο Βρουλάκη να έχει συζητήσει το ενδεχόμενο της συμφιλίωσης με την Μαρίνα και τυπικά πλέον έχουμε και την υλοποίηση. Εδώ ένα μέρος του ομότιτλου βιβλίου του Σπύρου Πετρουλάκη, υλοποιείται.

Το πόσο θα κρατήσει αυτός ο σασμός, είναι ένα ζητούμενο που αφορά στην τρίτη σεζόν. Γιατί αν είναι όλα ήρεμα μεταξύ τους, πώς θα εξαντληθεί σε σασπένς ολόκληρη η τηλεοπτική χρονιά;