Ο Δημήτρης Λάλος έγινε το μεγαλύτερο τρολ του Σασμού: «Μα πότε επιτέλους θα παραδοθεί ο Μαθιός;»

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Δημήτρης Λάλος έγινε το μεγαλύτερο τρολ του Σασμού: «Μα πότε επιτέλους θα παραδοθεί ο Μαθιός;»

Επικά τα σχόλια στο Twitter για τα πισωγυρίσματα του σεναρίου στον Σασμό και για τη συνεχή αναβολή της παράδοσης του Μαθιού στην αστυνομία για τη δολοφονία του Στεφανή. 

Ο Σασμός έγινε για μία ακόμη φορά το πρώτο trend του Twitter γιατί οι φανς συντονίστηκαν στην πλειοψηφία τους γύρω από μία εύλογη απορία: «Μα πότε επιτέλους θα παραδοθεί ο Μαθιός;». Τα πισωγυρίσματα στο σενάριο έκαναν τον Δημήτρη Λάλο ξανά τον κεντρικό πρωταγωνιστή και έχει δημιουργηθεί ένας μεγάλος γρίφος για το πως θα εξελιχθεί ο ρόλος του.

https://www.instagram.com/p/CtRjUHoIjG6/

Ο Μαθιός δεν άντεξε και τα είπε όλα στον... δίχρονο Πετράκη

Μπορεί ήδη να γνωρίζουμε ότι στο τελευταίο επεισόδιο του Σασμού για τη φετινή σεζόν θα υπάρχει η επίθεση του Νικηφόρου στον Μαθιό και η αποκάλυψη πως είναι ο πατέρας του, αλλά μέχρι να φτάσουμε εκεί, θα έχει δοκιμαστεί αρκετά η υπομονή των τηλεθεατών.

Γιατί εδώ και αρκετά επεισόδια, από τότε που ο Μαθιός ομολόγησε στη Βασιλική πως εκείνος σκότωσε τον πρώην σύζυγό της και της υποσχέθηκε πως θα παραδοθεί στην αστυνομία, περιμένουμε αλλά όλο αναβάλλεται.

Η τελευταία σκηνή στον Σασμό είναι ένας γρίφος: Πεθαίνει o Mαθιός ή η Βασιλική;

Στο ένα επεισόδιο η μητέρα του τον πείθει για το αντίθετο. Στο επόμενο όπως χθες, ο Μαθιός μετά από ένα μαραθώνιο άνοιγμα ψυχής στον δίχρονο ανιψιό του στον Πετράκη (επική στιγμή του Σασμού να μιλά σε ένα δίχρονο για τον φόνο) η Βασιλική που τον κρυφάκουγε τον έπεισε τελικά να μην παραδοθεί.

Αλλά η υπομονή των φανς εξαντλήθηκε. Τα σχόλια ήταν επικά στο Twitter.

Όπως ήδη σου έχω αποκαλύψει θα κηρυχθεί ανάμεσα στο ζευγάρι μία ανακωχή. Και μόλις το μάθει ο Νικηφόρος και οι τρεις μαζί στη συνέχεια ότι είναι γιος του, θα έχουμε ένα ακόμη μεγαλύτερο μπέρδεμα.

Μετά θα αγωνιούμε για το πότε θα αποφασίσει ο Μανώλης που είναι ο μόνος αυτόπτης μάρτυρας να μιλήσει στην αστυνομία.

Αν μας πάρει μισή σεζόν από την επόμενη για να γίνει αυτό, το κοινό για μία ακόμη φορά θα αντιδράσει. Και με το δίκιο του.

https://www.instagram.com/p/Ct0vluQIiri/