«Τελειώστε το»: Οι φανς του Σασμού αντιδρούν και η «τενόρος» Καλλιόπη έγινε trend στο Twitter

Κατερίνα Μπούσιου
«Τελειώστε το»: Οι φανς του Σασμού αντιδρούν και η «τενόρος» Καλλιόπη έγινε trend στο Twitter

Ένα νανούρισμα που έφερε γέλια στο κοινό του Twitter και το ύφος του Νικηφόρου ίδιο σε χαρά και λύπη. Ο Σασμός πάει για φινάλε με επαναλήψεις και λάθη. 

Έχουμε ακόμη δύο εβδομάδες μέχρι το φινάλε του Σασμού, αλλά το κοινό του έχει αρχίσει τις διαμαρτυρίες και δικαιολογημένα. Η συγκλονιστική συνέχεια που λέει κάθε μέρα το σπικάζ του τρέιλερ, έχει γίνει η κουραστική συνέχεια. Η Μαρία Τζομπανάκη χθες έγινε trend και τα σχόλια ήταν επικά για τον ρόλο που θύμιζε τις «7 θανάσιμες πεθερές».

https://www.instagram.com/p/CtWD1-FtcXq/

Ο Μαθιός είπε ότι θα παραδοθεί για 65η φορά

Ο Σασμός φτάνει στο τέλος, αλλά αντί για αίσθημα αγωνίας οι περισσότεροι από το κοινό του αισθάνονται κουρασμένοι. Γιατί βλέπουν ξανά μία επανάληψη καταστάσεων και εξελίξεις που δεν συμβαδίζουν με τους χαρακτήρες. Είναι γνώριμο το λάθος αυτό σε σειρές που συνεχίζονται για πολλά επεισόδια.

Για παράδειγμα χθες είδαμε για πολλοστή φορά τον Μαθιό να λέει πως θα παραδοθεί, τον Νικηφόρο ξανά με ύφος να ζητά να μάθει τι συμβαίνει (ίδιο μοτίβο, ίδιο στυλ σε χαρά και λύπη για τον Γιώργο Αμούτζα) και την Καλλιόπη με την Μαρίνα να τα λένε σα φιλενάδες. Πόσο γρήγορα περνάνε στο σενάριο από τις κατάρες στις αγάπες;

https://www.instagram.com/p/CtoZz_lqP0n/

Και ενώ φέτος ο ρόλος της Μαρίας Τζομπανάκη ως Καλλιόπη φαινόταν να είχε διορθωθεί, την είδαμε να τραγουδά ένα νανούρισμα στον εγγονό της και μάλιστα μέσα στο σπίτι των ορκισμένων εχθρών της, με στεντόρεια φωνή που έφερε επικά σχόλια στο Twitter. Όπως και οι απειλές της σήμερα στη Βασιλική, για να μην πάει τελικά ο Μαθιός να παραδοθεί.

Όπως ήδη ξέρεις, η Καλλιόπη σύντομα θα περάσει και σε πιο δραστικά μέτρα με τη Βασιλική και θα κάνει απόπειρα δολοφονίας.

Σύγκρουση μέχρι θανάτου στον Σασμό για Καλλιόπη και Βασιλική - Η δολοφονική απόπειρα

Κάπως έτσι σε σύγχυση θα φτάσουμε μέχρι την τρίτη σεζόν.

Για την οποία ο Γιώργος Αμούτζας μίλησε στην εκπομπή Στούντιο 4 ότι θα είναι η πιο δύσκολη και θα δούμε πολλά καινούργια πράγματα. Βασικά εμείς, αναζητούμε να αποζημιωθεί το ταλέντο της Τζομπανάκη, της Φαμέλη, της Πρωτόπαππα, της Λαμπροπούλου, του Αυγουστίδη, του Ήμελλου και του Λάλου που είναι ο βασικός κορμός.