Η Βαλαβάνη με μαγιό και ο Βασάλος σχολιάζει: Ο επικός διάλογος και η απαίτηση κοινού να είναι μαζί

Η Βαλαβάνη με μαγιό και ο Βασάλος σχολιάζει: Ο επικός διάλογος και η απαίτηση κοινού να είναι μαζί

Στην πρώτη του συνέντευξη στον Νίκο Μουτσινά, ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν έκρυψε την πικρία του για την αναπάντεχη αποχώρηση από το Survivor All Star στην όγδοη θέση. Αυτά έχουν όμως μικρή σημασία, μιας και το μεγάλο πάρτι έγινε στο Instagram και συγκεκριμένα στο προφίλ της Ευρυδίκης Βαλαβάνη. 

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος στην επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο μας έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη: Χώρισε.

Πώς χωρίζουν όμως τα ζευγάρια που υπήρξαν έξι χρόνια μαζί; Με πολύ αγάπη, χωρίς κανένα block ή delete και με επικούς διαλόγους στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/Ct9HnpPMyTL/

Αρχικά, ήρθε μια πρόταση γάμου στην Ευρυδίκη από την κολλητή της, στην οποία η Βαλαβάνη είπε ένα μεγαλοπρεπέστατο «I do» για να την τρολάρει.

Κι ύστερα, ήρθε ο επικός διάλογος με τον Βασάλο, ο οποίος ξεκίνησε το τρολάρισμα στην πρώην του.

evridiki.jpg

Κωνσταντίνος: «Που χάθηκες»

Ευρυδίκη: Έλα θείε γύρισες;

Κωνσταντίνος: Από τη ζούγκλα σου στέλνω

Ευρυδίκη: φέρε μου τα κοχύλια μου τότε!

Τα σχόλια του κόσμου ήταν άμεσα, μιας και όλοι θέλουν το πρώην ζευγάρι μαζί και υπήρξε και epic σχόλιο fan που καλούσε τον Κωνσταντίνο να τρέξει Κουφονήσια με δαχτυλίδι για να βρει την Ευρυδίκη.

Η δε Ευρυδίκη στο ταξίδι αυτό είναι με καλούς κοινούς φίλους και του Κωνσταντίνου και φυσικά τον Γρηγόρη Morgan. Συμπέρασμα: Μπορείς να είσαι φίλος με τον πρώην σου και soon προβλέπουμε double date ανάμεσα σε Βασάλο- Σταυρούλα, Βαλαβάνη - Γρηγόρη.

Έχει δίκιο ο Βασάλος να είναι πικραμένος από την όγδοη θέση στο Survivor; Ναι, έχει!

30 λεπτά γεμάτα πίκρα, πικρία, γκρίνια και μπόλικο σεξαπίλ. Ο Βασάλος επέστρεψε, φόρεσε τα γιορτινά του και επισκέφτηκε τον Νίκο Μουτσινά και όσα είπε έβγαλαν μεγάλες δόσεις αλήθειας. Ήταν ο Βασάλος τελικά ο χειρότερος από τους υπόλοιπους επτά παίκτες που έχουν παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο και διεκδικούν τον τίτλο του Survivor All Star;

Όχι φυσικά και εξήγησε και ο ίδιος πως αγωνιστικά δεν κατάλαβε ποτέ ότι πάμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες για να είναι ακριβής στους στόχους στο 100%.

Το μεγάλο φαβορί φέτος άλλωστε, ο Νίκος Μπάρτζης, υπήρξε χειρότερος αγωνιστικά από τον Κωνσταντίνο και διεκδικεί αυτή τη στιγμή με αξιώσεις τον τίτλο στο Γαλάτσι. Πλήρωσε ο Βασάλος το ότι έδειξε στην κάμερα 100% τον πραγματικό εαυτό του; Ναι, τον πλήρωσε. Το κακό είναι πως με όσα είδαμε εμείς στα μονταρισμένα επεισόδια δεν καταλάβαμε ποτέ πως αυτός που βλέπουμε είναι ο Κωνσταντίνος στο 100% του.

Προφανώς ο παίκτης στόχευε σε μια θέση στον τελικό του Γαλατσίου, όμως αυτή τη στιγμή και τα χρήματα του επάθλου τα έχει βγάλει και με το παραπάνω, ελεύθερος και ωραίος βγήκε από το παιχνίδι και αλήθεια φέτος αυτός που θα πάρει τον τίτλο θα πρέπει να έχει ιδρώσει την φανέλα του ριάλιτι. Και στο ριάλιτι ο Κωνσταντίνος υπήρξε λιγότερο δολοπλόκος από όσο έπρεπε για να κερδίσει τους καλά διαβασμένους παίκτες Survivor του 2021 και 2022.

Oι fans του Survivor μπερδεύτηκαν

Οι χρήστες του Twitter πάντως και όσοι είναι πραγματικοί fans του Survivor μετά από αυτή τη συνέντευξη του Κωνσταντίνου Βασάλου, μάλλον μπερδεύτηκαν σχετικά με το τι παρακολουθήσαμε τελικά όλο αυτό το διάστημα από τον ίδιο. Έφταιγαν τα μονταρισμένα πλάνα για τον χαρακτήρα που βγήκε προς τα έξω ή ο ίδιος προσπάθησε με τα λεγόμενά του στον Νίκο Μουτσινά να καλύψει κάποια λάθη του; Παράλληλα, άλλοι συμφώνησαν μαζί του ως προς το θέμα «Μπάρτζης» και το ότι αυτή τη στιγμή φαίνεται να είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο χωρίς όμως ουσιαστικό λόγο, όπως ανέφερε ο ίδιος, ενώ άλλοι υποστήριξαν πως μάλλον το ότι ο Νίκος Μπάρτζης αποδείχθηκε πιο δημοφιλής από τον ίδιο στη μεταξύ τους αναμέτρηση ήταν αυτό που τον «πλήγωσε» περισσότερο. Ένα είναι σίγουρο, η απουσία του Κωνσταντίνου Βασάλου από το ριάλιτι επιβίωσης είναι αισθητή για το κοινό.