Τρία χρόνια μετά τον πνιγμό της Naya Rivera ο γιος της ποζάρει ξανά σε σκάφος στη λίμνη Chautauqua

Πατούλια Κατερίνα
Τρία χρόνια μετά τον πνιγμό της Naya Rivera ο γιος της ποζάρει ξανά σε σκάφος στη λίμνη Chautauqua

Στις 8 Ιουλίου 2020 η ηθοποιός του Glee, Naya Rivera πνίγηκε στη λίμνη Piru σε μια προσπάθεια να σώσει τον γιο της.

Στις 8 Ιουλίου 2020 κυκλοφόρησε για πρώτη φορά η είδηση πως η διάσημη ηθοποιός Naya Rivera αγνοείται με την κατάληξή της να είναι τραγική, ενώ στις 13 Ιουλίου του ίδιου έτους βρέθηκε η σωρός της και ταυτοποιήθηκε.

Η star του Hollywood θέλησε να περάσει χρόνο με τον 4χρονο τότε γιο της, Josey, κι έτσι κανόνισαν να πάνε βαρκάδα στη λίμνη Piru. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές της κομητείας Ventura, ο γιος της μάλλον κινδύνεψε να πνιγεί, εκείνη βούτηξε να τον σώσει και στο τέλος δεν είχε άλλη ενέργεια και αντοχές, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να σώσει τον ίδιο τον εαυτό της. Ο ιατροδικαστής απεφάνθη ότι ο θάνατος της Naya Rivera ήταν ατύχημα, λέγοντας ότι δεν υπήρχαν ενδείξεις για κάποια ασθένεια, ουσίες, αλκοόλ ή τραυματισμό που να έπαιξε ρόλο.

Ο 7χρονος Josey ξανά σε λίμνη

Μετά τον θάνατο της Rivera το 2020, ο γιος της Josey έμεινε με τον πατέρα του και πρώην της ηθοποιού Ryan Dorsey ο οποίος στον λογαριασμό του στο Instagram μας δείχνει συχνά πώς μεγαλώνει ο 7χρονος σήμερα γιος του, με τον οποίο κάνει ταξίδια και διακοπές. Ο μικρός συνοδεύει τον μπαμπάς στο γυμναστήριο και πρόσφατα οι fans του Dorsey τον είδαν να πηγαίνει τον γιο του στη λίμνη Chautauqua, μέσα σε σκάφος και να ψαρεύει με την οικογένειά του. Ο μικρός πάντως, όπως είχε εξηγήσει και ο μπαμπάς του, αναζητούσε διαρκώς τη Naya και δεν μπορούσε να κατανοήσει τι ακριβώς συνέβη στη μητέρα του και βρέθηκε μόνος μέσα στη βάρκα στη λίμνη Piru.

Ο 7χρονος πέρσι αποφοίτησε από το νηπιαγωγείο και φέτος ξεκίνησε το σχολείο ενώ στη θέα του Josey στη λίμνη, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έγραψαν πως είναι πολύ σημαντικό πως το παιδί δεν φοβάται τη θάλασσα και το να βρίσκεται ξανά σε βάρκα.

https://www.instagram.com/p/Ct1z2uNuoSl/

Η οικογένεια της Naya ακόμα πενθεί

Μιλώντας στο περιοδικό Rolling Stone, ο πατέρας της Naya, George Rivera παραδέχθηκε ότι ενώ η αποδοχή του θανάτου της κόρης του παραμένει ένας καθημερινός αγώνας γι’ αυτόν, η οικογένεια έχει εστιάσει στην ευημερία του μοναδικού παιδιού της, Josey Hollis Dorsey.

«Είναι υπέροχο παιδί. Είναι τόσο ταραξίας όσο κάθε 6χρονο παιδί», λέει ο πατέρας της Naya Rivera. Και συνεχίζει: «Είναι χαρούμενος, υγιής και έξυπνος. Μερικές φορές πολύ έξυπνος, αλλά αυτό συμβαίνει στην οικογένεια».

https://www.instagram.com/p/Cp8iNxVuFXE/

D

https://www.instagram.com/p/B2hTNr2A_bZ/

«Έχει τα πιο αγαπησιάρικα και σταθερά άτομα γύρω του», επισημαίνει ο περήφανος παππούς αναφερόμενος στον μπαμπά του μικρού και πρώην σύζυγο της κόρης του, Ryan Dorsey, καθώς και τη θεία του Josey, Nickayla Rivera, αδερφή της Naya. Και συμπληρώνει: «Η Nickayla έχει αφήσει τα δικά της τον τελευταίο ενάμιση χρόνο για να είναι εκεί για να βοηθήσει. Θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι φροντίζουμε σωστά τον μικρό μας όσον αφορά τα συναισθήματα και τις σκέψεις του. Όλοι μαθαίνουμε πώς να το αντιμετωπίζουμε και ζητάμε από ειδικούς να βοηθήσουν και σε αυτό. Το αντιμετωπίζει αρκετά καλά. Ο καθένας θρηνεί με τον δικό του τρόπο».

Στη συνέντευξή του, ο 66χρονος πατέρας της ηθοποιού μίλησε και για όσα βιώνει συναισθηματικά ο ίδιος μετά την απώλεια της κόρης τους.

«Εγώ ως πατέρας, δεν θα το ξεπεράσω ποτέ. Είμαι στοιχειωμένος κάθε μέρα. Πώς αντιμετωπίζεται η απώλεια ενός παιδιού; Δεν έχει σημασία αν το παιδί είναι 33 ή 12. Δεν ξεπερνιέται ποτέ».

2 χρόνια μετά τον θάνατο της Naya Rivera, ο μπαμπάς της ακόμα νιώθει την απώλεια να τον στοιχειώνει