Η Καίτη Γαρμπή στη συναυλία της τραγούδησε με τον γιο της & έκανε την πιο σοβαρή ερώτηση στο κοινό

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Καίτη Γαρμπή στη συναυλία της τραγούδησε με τον γιο της & έκανε την πιο σοβαρή ερώτηση στο κοινό
7099374

Η Καίτη Γαρμπή εμφανίστηκε στο Θέατρο Άλσος και μάλιστα τραγούδησε μαζί με τον γιο της Δημήτρη Σχοινά. Ωστόσο, έθεσε στο κοινό μια πολύ σημαντική ερώτηση.

Η Καίτη Γαρμπή ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της συναυλίες τη Δευτέρα 26 Ιουνίου από το Θέατρο Άλσος και μαζί της εμφανίστηκε και ο γιος της με τον Διονύση Σχοινά, ο Δημήτρης, ο οποίος ξεκίνησε ήδη να κάνει τα πρώτα του βήματα στη μουσική έχοντας ήδη κυκλοφορήσει δύο τραγούδια.

Η εμφάνιση του Δημήτρη Σχοινά και η συνύπαρξη επί σκηνής με τη «μαμά Καίτη»

Ο Δημήτρης Σχοινάς εμφανίστηκε στα μισά της συναυλίας της Καίτης Γαρμπή ξεσηκώνοντας το κοινό με το μουσικό medley που είχε ετοιμάσει. Μάλιστα, ο ίδιος ήταν πολύ άνετος στη σκηνή και παρότι στην αρχή υπήρχε κάποιο τεχνικό πρόβλημα με τον ήχο, εκείνος δεν πτοήθηκε και συνέχισε να τραγουδάει με το κοινό να τον ακολουθεί.

Στην συνέχεια, η Καίτη Γαρμπή επανήλθε στην σκηνή και μαζί με εκείνον τραγούδησαν την επιτυχία της «Ατόφιο χρυσάφι». Για όσους είχαν την τύχη να παρευρεθούν η στιγμή ήταν πολύ συγκινητική ενώ από μακριά φαινόταν σαν να τραγουδάει η Καίτη Γαρμπή με τον Διονύση Σχοινά, αφού η ομοιότητα του τραγουδιστή με τον γιο τους είναι μεγάλη, ιδιαίτερα τώρα που ο Δημήτρης έχει αφήσει και τα μαλλιά του πιο μακριά. Ο ίδιος δήλωσε, μάλιστα πως δεν έχει καθόλου άγχος όταν εμφανίζεται στην σκηνή με τη μαμά του αλλά είναι κάτι μοναδικό γι' αυτόν.

Η Καίτη Γαρμπή είναι γνωστό ότι έχει πολύ ωραία αίσθηση του χιούμορ. Έτσι, ολοκληρώνοντας το τραγούδι με τον Δημήτρη και αφού ρώτησε το κοινό αν τους άρεσε η εμφάνιση του γιου της, αποφάσισε να κάνει την πιο «σοβαρή» ερώτηση που μάλλον την ταλανίζει τα τελευταία 23 χρόνια. Αυτή δεν ήταν άλλη από το σε ποιον μοιάζει τελικά ο γιος της, σε εκείνη ή τον Διονύση Σχοινά.

Το κοινό γέλασε «πονηρά», όπως φαίνεται και στο βίντεο - με την ίδια να λέει: «Ακούω γέλια και δεν μ'αρέσει» - μάλλον υποστηρίζοντας πως η ομοιότητα είναι μεγαλύτερη με τον τραγουδιστή εκτός από έναν θεατή που πρέπει να είπε πως μοιάζει περισσότερο με εκείνη γιατί την ακούμε να λέει: «Εγώ το ξέρω ότι μοιάζει σε μένα αλλά...». Η τραγουδίστρια αποχαιρετώντας τον γιο της από τη σκηνή για να συνεχίσει το πρόγραμμά της συμπλήρωσε δείχνοντας περήφανη: «Τα παιδιά μας, το έργο της ζωής μας».

Τόσο η Καίτη Γαρμπή πάντως όσο και ο Διονύσης Σχοινάς στηρίζουν την απόφαση του γιου τους να ασχοληθεί με το τραγούδι ενώ η ίδια έχει πει σε συνέντευξή της για τον μονάκριβό της: «Να είναι υγιής πάνω από όλα, αυτός και η οικογένεια που θα φτιάξει αργότερα, ευτυχισμένος και γεμάτος με αυτό που αγαπάει και διάλεξε να κάνει».

Πηγή φωτογραφιών από τη συναυλία: NDP PHOTOS