«Τι ανατροπή ήταν αυτή;» Ο γάμος και ο φόνος του Δημήτρη στους Παγιδευμένους τρέλαναν το Twitter

Κατερίνα Μπούσιου
«Τι ανατροπή ήταν αυτή;» Ο γάμος και ο φόνος του Δημήτρη στους Παγιδευμένους τρέλαναν το Twitter

Η Άννα σκότωσε τον Δημήτρη; Κάθε ρεκόρ «έσπασε» στο Twitter η σειρά Παγιδευμένοι με το απόλυτο spoiler για τη δεύτερη σεζόν και την αποκάλυψη της αλήθειας. 

Δεν χρειάζεται να δούμε το φινάλε της σειράς Παγιδευμένοι την επόμενη εβδομάδα για να δώσουμε τα εύσημα για το πιο πρωτότυπο σενάριο και την άψογη εκτέλεσή του από τους πρωταγωνιστές. Χθες η σειρά όχι απλά έγινε viral στο Twitter αλλά ξεπέρασε και κάθε προηγούμενο ρεκόρ με τα σχόλια των φανς, τόσο για την αποκάλυψη της αλήθειας αλλά και τη σοκαριστική σκηνή που προβλήθηκε και αποτελεί το grande spoiler της επόμενης σεζόν.

Ο φόνος του Δημήτρη - Μιχάλη Λεβεντογιάννη και ο γάμος με την Άννα

Η σειρά Παγιδευμένοι είναι η ελληνική μεταφορά της πετυχημένης και βραβευμένης τούρκικης σειράς Yargi. Αλλά η ελληνική εκδοχή της ξεπέρασε κάθε προσδοκία των παραγωγών και του ΑΝΤ1. Kέρδισε την αγάπη του κοινού με το υποδειγματικό καστ, τη μετατροπή του σεναρίου και τη σκηνοθεσία. Χθες μεταδόθηκε ίσως το καλύτερο επεισόδιο της σειράς. Με δύο μεγάλες ανατροπές.

Το πρώτο μεγάλο plot twist, ήταν η αποκάλυψη της αλήθειας για τον δολοφόνο του πατέρα της Άννας. Ο Μάρκος και βοηθός του Χατζή της αποκάλυψε όλη την αλήθεια, πως ο Άκης και όχι ο Θοδωρής και αδελφός του αγαπημένου της, σκότωσε τελικά τον Κοσμά. Εκείνος έδωσε τη χαριστική βολή μετά τον πρώτο και όχι θανάσιμο πυροβολισμό του Θοδωρή.

Η Άννα κεραυνοβολήθηκε, οι φανς σοκαρίστηκαν και η Άννα Λαμπίρη Φεντόρουφ «δοξάστηκε» για την ερμηνεία της.

Τη μεγαλύτερη έκπληξη όμως οι τηλεθεατές την έπαθαν με την τελευταία σκηνή όπου υπήρχε και η επισήμανση ότι είναι 6 μήνες μετά.

Αρχικά ας ξεκινήσουμε από τα ευχάριστα. Η Άννα κρατά ένα μαχαίρι γεμάτο με αίματα, τα ρούχα της επίσης είναι αιματοβαμμένα, αλλά φορά βέρα στο χέρι. Μα φυσικά γιατί όπως θα δούμε και στο τελευταίο επεισόδιο την επόμενη Τρίτη, ο Δημήτρης με την Άννα θα παντρευτούν, αυτή τη φορά κανονικά με λαμπρό γάμο και κουμπάρο τον φίλο τους Ανδρέα - Πέτρο Λαγούτη.

gamospagidevmenoi.jpg

Η δεύτερη έκπληξη ήρθε με τη σύλληψη της Άννας από τον Ανδρέα. Και αυτό είναι το μεγάλο spoiler που αφορά στη δεύτερη σεζόν. Η Άννα κατηγορείται για τον φόνο του συζύγου της και μάλιστα θα περάσει ένα μαρτυρικό διάστημα στη φυλακή.

Για αυτό το διάστημα θα βλέπουμε τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη σε σκηνές ξεχωριστά, αλλά χωρίς τη Μάρθα.

Η δεύτερη σεζόν φαίνεται πως θα είναι η σεζόν με το μεγαλύτερο σασπένς.

Στο χθεσινό επεισόδιο αξίζουν τα εύσημα και στην Ταμίλα Κουλίεβα που ως Υβόννη έδωσε το τελειωτικό χτύπημα στον σύζυγό της και δικηγόρο Χατζή.

https://www.instagram.com/p/CtYsd2mIn-f/