Η νέα photo της Μελίνας Νικολαΐδη με μαγιό και τα σχόλια «φωτιά» από τη μαμά και το αγόρι της

Η νέα photo της Μελίνας Νικολαΐδη με μαγιό και τα σχόλια «φωτιά» από τη μαμά και το αγόρι της

Η Μελίνα Νικολαΐδη συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές και μοιράζεται τα πιο cool στιγμιότυπα. Η νέα φωτογραφία με μαγιό και τα σχόλια της Δέσποινας Βανδή και του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη.

Τις καλοκαιρινές της διακοπές έχει ήδη ξεκινήσει η Μελίνα Νικολαΐδη αφού εδώ και αρκετές εβδομάδες βρίσκεται στην Αθήνα. Η 19χρονη ολοκλήρωσε επιτυχώς το πρώτο έτος των σπουδών της στο Λονδίνο και ήρθε στην Ελλάδα για να περάσει ένα ανέμελο καλοκαίρι με γονείς, φίλους και φυσικά τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη.

To ερωτευμένο ζευγάρι είναι αχώριστο και η Μελίνα επισκέπτεται σχεδόν καθημερινά το γυμναστήριο του 34χρονου για τις προπονήσεις της. Η νεαρή φοιτήτρια δεν σταματά να δημοσιεύει αυθόρμητα στιγμιότυπα από τις βόλτες της, στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram.

Πρόσφατα το ερωτευμένο ζευγάρι ταξίδεψε στην Ίο για να περάσει λίγες ημέρες μόνο για δύο. Μελίνα και Αλέξανδρος έκαναν βουτιές στις παραλίες του νησιού και μοιράστηκαν τις #couplegoals ασκήσεις τους.

H νέα φωτογραφία της Μελίνας Νικολαΐδη και η λεζάντα όλο νόημα

Η νέα ανάρτηση της Μελίνας είναι άκρως καλοκαιρινή αφού την βλέπουμε να ποζάρει χαμογελαστή μόνο με το bikini της, με φόντο τα βουνά και τη θάλασσα. Η 19χρονη και ο αγαπημένος της φαίνεται πως έκαναν άλλη μια μικρή απόδραση εκτός Αττικής χωρλις ωστόσο να μας αποκαλύπτουν τον προορισμό των διακοπών τους.

Στο νέο post της Μελίνας την βλέπουμε να στέκεται δίπλα σε δύο πινακίδες από τις οποίες έχει σβηστεί η τοποθεσία.

https://www.instagram.com/p/CtrdwMFILZA/

Στη λεζάντα της φωτογραφίας η ίδια έγραψε: «Κάπου που μόνο εμείς γνωρίζουμε».

Τα σχόλια «φωτιά» της μαμάς και του συντρόφου της

Η μαμά της Μελίνας, Δέσποινα Βανδή σχολίασε το post της αφήνοντας ένα emoji σε σχήμα φωτιάς.

sxolio1.png

Ακολούθησε το σχόλιο του αγαπημένου της Αλέξανδρου ο οποίος έγραψε χαρακτηριστικά: «Όλες τις φωτιές του κόσμου».

Στη matchy- matchy φωτό της Δέσποινας Βανδή με τη Μελίνα την παράσταση «έκλεψε» ο Μπισμπίκης

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλες τις φωτογραφίες της Μελίνας Νικολαΐδη με μαγιό.

Mελίνα και Αλέξανδρος είναι το πιο fit ζευγάρι

Η Mελίνα έρχεται όσο πιο συχνά μπορεί στην Αθήνα για να περνά χρόνο με τα κοντινά της πρόσωπα και η γυμναστική είναι μια από τις αγαπημένες τις ασχολίες. O σύντροφός της είναι personal trainer και διατηρεί το δικό του γυμναστήριο στην περιοχή της Γλυφάδας στο οποίο πηγαίνει καθημερινά και η μαμά της Μελίνας, Δέσποινα Βανδή.

Η 19χρονη έχει βάλει την άσκηση στην καθημερινότητά της και ακούει πιστά τον αγαπημένο της με αποτέλεσμα να έχει το απόλυτο bikini body. Η νεαρή φοιτήτρια έχει ήδη ένα πολύ υγιές, καλλίγραμμο κορμί και δεν σταματά να δημοσιεύει #postworkout στιγμιότυπα μέσα από το γυμναστήριο του αγοριού της, στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram.

Πηγή κεντρικής: melina.nikolaidi