Μελίνα Νικολαΐδη: Υπάρχει ένα αντικείμενο που το έχει παντού μαζί της

Μελίνα Νικολαΐδη: Υπάρχει ένα αντικείμενο που το έχει παντού μαζί της

Η Μελίνα Νικολαΐδη έχει ενεργή παρουσία στα social media όπου μοιράζεται στιγμιότυπα με τις φίλες και τον αγαπημένο της.

Τις καλοκαιρινές της διακοπές έχει ήδη ξεκινήσει η Μελίνα Νικολαΐδη αφού εδώ και λίγες εβδομάδες βρίσκεται στην Αθήνα. Η 19χρονη ολοκλήρωσε επιτυχώς το πρώτο έτος των σπουδών της στο Λονδίνο και ήρθε στην Ελλάδα για να περάσει ένα ανέμελο καλοκαίρι με γονείς, φίλους και φυσικά τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη.

To ερωτευμένο ζευγάρι είναι αχώριστο και η Μελίνα επισκέπτεται σχεδόν καθημερινά το γυμναστήριο του 34χρονου για τις προπονήσεις της. Η νεαρή φοιτήτρια δεν σταματά να δημοσιεύει αυθόρμητα στιγμιότυπα από τις βόλτες της, στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram.

Η Μελίνα Νικολαΐδη ποζάρει ξανά με μαγιό και το σχόλιο του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη ήταν «φωτιά»

Η βόλτα της Μελίνας με τις φίλες της και η νέα αγαπημένη της συνήθεια

Πριν από λίγες ώρες η Μελίνα Νικολαΐδη επισκέφθηκε το εστιατόριο του συντρόφου της στη Γλυφάδα για να προμηθευτεί τα αγαπημένα της υγιεινά σνακ και ροφήματα.

Λίγο αργότερα η 19χρονη συνάντησε την Μαρία Αντωνά και μια φίλη τους, με την δημοσιογράφο να κάνει μια ολιγόλεπτη στάση για να δημοσιεύσει ένα Instagram-story.

«Θέλω ειλικρινά να μου εξηγήσεις για ποιο λόγο κουβαλάς αυτό, το «Πίστεψε σε σένα», ακούγεται να λέει η Μαρία Αντωνά.

Η Μελίνα απάντησε γελώντας: «Ήθελα να πάω να πιω έναν καφέ και να διαβάσω το βιβλίο μου» και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα τόνισε ότι πιστεύει στον εαυτό της.

Η Μελίνα επέλεξε ένα βιβλίο προσωπικής βελτίωσης και συγκεκριμένα το «Πίστεψε σ'εσένα» της Rut Nieves.

biblio.jpg

Μπορείς να βρεις το βιβλίο της Μελίνας με ένα κλικ εδώ.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η 19χρονη απολαμβάνει στο έπακρο την παραμονή της στην Αθήνα πραγματοποιώντας συχνές εξόδους με τις κολλητές της. Πριν λίγα 24ωρα η Μελίνα και η φίλη της επισκέφθηκαν γνωστό bar/ restaurant (με αφορμή την ονομαστική εορτή της δεύτερης) και πόζαραν αγκαλιασμένες στον φακό.

melina3.webp

«Χρόνια πολλά», έγραψε η Μελίνα στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Tα πρώτα μπάνια της Μελίνας Νικολαΐδη με μαγιό και το σχόλιο «φωτιά» του αγαπημένου της

Πριν λίγες ημέρες η Μελίνα Νικολαΐδη επισκέφτηκε παραλία της Αττικής για να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα. Η νεαρή κοπέλα φόρεσε το μπορντό bikini της και πόζαρε στον φακό, χαρίζοντάς μας υπέροχες εικόνες.

https://www.instagram.com/p/CsrEPHyoy5x

Το σχόλιο του αγαπημένου της

Ο σύντροφος της Μελίνας, Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να σχολιάσουν την ανάρτησή της αφήνοντας ένα emoji σε σχήμα φωτιάς.

sxolio1.jpg

Λίγο αργότερα η 19χρονη δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της και δημοσίευσε ένα Instagram story στο οποίο έγραψε: «Ευτυχία».

melina1.jpg

Πηγή κεντρικής: melina.nikolaidi