H Nicole Scherzinger των Pussycat Dolls δέχθηκε την πιο εντυπωσιακή πρόταση γάμου από τον Thom Evans

Τσακιρίδου Χριστίνα
H Nicole Scherzinger των Pussycat Dolls δέχθηκε την πιο εντυπωσιακή πρόταση γάμου από τον Thom Evans

H Nicole Scherzinger αρραβωνιάστηκε τον αγαπημένο της, Τhom Evans και σύντομα θα ντυθεί νύφη.

Η Nicole Scherzinger έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό ως frontwoman των Pussycat Dolls. Η διάσημη τραγουδίστρια διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της αφού πριν λίγες ώρες ανακοίνωσε στο Instagram τον αρραβώνα της με τον Thom Evans, πρώην παίκτη του ράγκμπι και μοντέλο.

Η εντυπωσιακή πρόταση γάμου

Η είδηση του αρραβώνα ήρθε απευθείας από την Πορτογαλία, όπου το ερωτευμένο ζευγάρι απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Η διάσημη τραγουδίστρια ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα στα social media δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με τον αγαπημένο της στην παραλία. Η ίδια δείχνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ και δεν μπορεί να πιστέψει την τεράστια έκπληξη που τις επιφύλασσε ο σύντροφός της.

https://www.instagram.com/p/CuAbA-BPAFQ/

«Είπα ναι», έγραψε η Nicole Scherzinger στη λεζάντα της ανάρτησής της, ενώ λίγο αργότερα ο Evans έγραψε στη λεζάντα τoυ post του:«My Ever After».

Οι fans και οι φίλοι της τραγουδίστριας έσπευσαν να τους συγχαρούν κάτω από το post, αφήνοντας καρδούλες και τρυφερά σχόλια.

sxolio.png

H ηθοποιός Rebel Wilson και η Naomi Campbell έστειλαν πρώτες τις ευχές τους στους μελλόνυμφους, γράφοντας «Συγχαρητήρια».

H Nicole Kidman μας αποκάλυψε άθελά της την νέα της πλαστική επέμβαση

Οι δυο τους γνωρίστηκαν τον Οκτώβριο του 2019 στο πλατό του The X-Factor: Celebrity, στο οποίο η Scherzinger ήταν κριτής μαζί με τους Simon Cowell και Louis Walsh.

Ο Evans έλαβε μέρος στο διαγωνισμό τραγουδιού μαζί με τους συναθλητές του, Ben Foden και Levi Davis φτάνοντας μάλιστα στην τελική πεντάδα του show. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και δεν άργησαν να γίνουν ζευγάρι, με όλους να τονίζουν πόσο πολύ ταιριάζουν.

https://www.instagram.com/p/Cs6RetsNX_H/

Πριν από περίπου έναν χρόνο το διάσημο ζευγάρι έκανε διακοπές στη Μύκονο και εντοπίστηκε από τους φωτογράφους σε κοσμική παραλία του νησιού. Έκτοτε υπήρχαν φήμες για πρόταση γάμου, η οποία ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ. Το μόνο σίγουρο είναι πως η πρώην frontwoman των Pussycat Dolls θα φορέσει πολύ σύντομα νυφικό και θα γίνει Mrs. Evans.

Πηγή κεντρικής: apimages.com