Η Chrissy Teigen και ο John Legend απέκτησαν ακόμη ένα παιδί 5 μήνες μετά τον ερχομό της Esti

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Chrissy Teigen και ο John Legend απέκτησαν ακόμη ένα παιδί 5 μήνες μετά τον ερχομό της Esti

H Chrissy Teigen και ο John Legend απέκτησαν ακόμη ένα παιδί μέσω παρένθετης μητέρας και το όνειρο της Chrissy έγινε πια πραγματικότητα.

H Chrissy Teigen και ο John Legend μόλις καλωσόρισαν ακόμη ένα μέλος στην οικογένειά τους 5 μήνες μετά τη γέννηση της Esti. Όπως αποκάλυψε στα social media του το ζευγάρι απέκτησε ακόμα έναν γιο μέσω παρένθετης μητέρας.

Η ανακοίνωση στα social media της Chrissy Τeigen

H 44χρονη τηλεοπτική περσόνα έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο στο Instagram της εξηγώντας πως ήταν όνειρό της από μικρή να αποκτήσει 4 παιδιά.

teigen-legend-(2).png

Μέσω λοιπόν της Alexandra, της «πιο απίστευτης, στοργικής, συμπονετικής παρένθετης μητέρας», όπως έγραψε στο κείμενό της η Teigen, ήρθε στον κόσμο ο μικρούλης Wren Alexander Stephens στις 19 Ιουνίου. Το να καταφέρουν να αποκτήσουν άλλο ένα παιδί μέσω παρένθετης μητέρας δεν ήταν εύκολο καθώς η πρώτη προσπάθεια δεν ήταν επιτυχημένη και χρειάστηκε αρκετή υπομονή σωματικά και ψυχικά από την Alexandra αλλά και τους ίδιους για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Γι' αυτό και η Chrissy Teigen με τον John Legend αισθάνονται πολύ ευλογημένοι που κρατούν στα χέρια τους τον μικρό Wren Alexander Stephens, το όνομα του οποίου επιλέχθηκε έτσι ώστε να περιλαμβάνει και το όνομα της παρένθετης μητέρας που τον έφερε στον κόσμο σαν ένα ελάχιστο «ευχαριστώ» του ζευγαριού.

https://www.instagram.com/p/CuCsL8bJ0pd/

Η απώλεια του Jack και η απόφαση της Chrissy να ξαναμείνει έγκυος

Η Chrissy Teigen και ο John Legend είχαν ήδη δύο παιδιά, την Luna και τον Miles, όταν εκείνη έμεινε έγκυος στο τρίτο της παιδί, τον Jack. Ωστόσο, κάποιες επιπλοκές κατά τη διάρκεια της κύησης και μάλλον η αποκόλληση του πλακούντα στις 20 εβδομάδες ανάγκασαν τους γιατρούς να προβούν σε αναγκαστική «έκτρωση» όπως ανέφερε η ίδια λίγο καιρό μετά το συμβάν για να μπορέσουν να σώσουν έστω την 44χρονη μιας και ο μικρός Jack δεν θα επιβίωνε. Η περίοδος εκείνη ήταν η πιο επίπονη για το ζευγάρι και κάθε χρόνο η ίδια τον σκέφτεται.

https://www.instagram.com/p/CUY5Ko6Fh0H/

Παρ' όλα αυτά κι ενώ οι ίδιοι είχαν πάρει απόφαση πως αν θέλουν να κάνουν τρίτο ή και τέταρτο παιδί, μετά από αυτή την μεγάλη απώλεια που βίωσαν, θα το έκαναν μέσω παρένθετης μητέρας, η Chrissy Τeigen αποφάσισε να προσπαθήσει και η ίδια για τελευταία φορά να φέρει στον κόσμο άλλο ένα παιδί με τον John Legend. Κι έτσι, λίγο πριν η παρένθετη μητέρα φέρει στον κόσμο το νέο μέλος για την οικογένειά τους εκείνη ήδη είχε γεννήσει την μικρή Esti, όπως έγραψε στους followers της για το πώς συνέβη τα δύο παιδιά να γεννηθούν τόσο κοντά.

https://www.instagram.com/p/Cq0iQ7FMifV/