O John Legend ομολόγησε πως δεν ήταν καλός σύντροφος στις αρχές της σχέσης του με την Chrissy Teigen

Τσακιρίδου Χριστίνα
O John Legend ομολόγησε πως δεν ήταν καλός σύντροφος στις αρχές της σχέσης του με την Chrissy Teigen

Ο διάσημος τραγουδιστής μίλησε στον Jay Shetty για τη γνωριμία με τη σύζυγό του και αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες.

Ο John Legend και η Chrissy Teigen αποτελούν ένα #couplegoals ζευγάρι του Hollywood. Παντρεύτηκαν πριν από 9 χρόνια και έχουν αποδείξει πως η αγάπη τους δυναμώνει ολοένα και περισσότερο στο πέρασμα του χρόνου. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2006 σε ένα γύρισμα και ερωτεύτηκαν παράφορα.

Ο τραγουδιστής και το μοντέλο έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και σε λίγους μήνες θα υποδεχθούν το τρίτο τους παιδί αφού η Teigen βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Η αποκάλυψη του John Legend για τη σχέση του με την Chrissy Teigen

O 43χρονος καλλιτέχνης ήταν καλεσμένος στο podcast «On Purpose» του Jay Shetty και παραδέχτηκε ότι δεν ήταν τόσο αφοσιωμένος στην σύντροφό του στις αρχές της σχέσης τους.

«Νομίζω ότι ήμουν πιο εγωιστής τότε. Δεν ήμουν πολύ καλός σύντροφος στην αρχή της σχέσης μας. Παρόλο που την αγαπούσα πολύ και ενθουσιάστηκα που ήμουν μαζί της. Εξακολουθούσα να ήμουν εγωιστής. Ήμουν σχεδόν 20 ετών και δεν ήξερα πώς να γίνω ένας αφοσιωμένος σύντροφος», ομολόγησε ο John Legend.

Το τατουάζ που αφιέρωσε η Teigen στον άντρα της έχει ένα ξεχωριστό νόημα

O τραγουδιστής ομολόγησε πως λίγο αργότερα συνειδητοποίησε ότι έπρεπε να αλλάξει για να διατηρήσει τη σχέση με την εκλεκτή της καρδιάς του.

«Σταματάς να είσαι τόσο εγωιστής όταν σκέφτεσαι όχι μόνο τη χαρά που παίρνεις από μια κατάσταση και την ευχαρίστηση που παίρνεις από αυτήν, αλλά την ευθύνη και τη δέσμευσή σου σε αυτήν την κατάσταση. Απλώς μεγαλώνεις και ωριμάζεις. Χρειάζεσαι χρόνο για να γίνεις αυτό το άτομο που θέλεις να είσαι», συμπλήρωσε ο διάσημος τραγουδιστής.

Και συμπλήρωσε: «Όταν πρωτογνωριστήκαμε, ήμασταν πολύ κολλημένοι ο ένας στον άλλον, η χημεία μας ήταν υπέροχη, αλλά αυτό το επίπεδο έλξης μοιάζει περισσότερο με τον έρωτα στην αρχή μιας σχέσης. Η αγάπη όταν είναι σε θέση να αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου, πρέπει να είναι πιο βαθιά και πιο αληθινή από αυτό. Έχουμε περάσει αρκετά μαζί που μας έκαναν πιο δυνατούς. Αυτές οι δοκιμασίες μας έκαναν να μεγαλώσουμε μαζί και συνειδητοποιήσουμε πράγματα ο ένας για τον άλλον που δεν γνωρίζαμε. Τώρα όλα είναι διαφορετικά αλλά είναι καλύτερα».

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει 2 παιδιά την 6χρονη Luna Simone και τον 4χρονο Miles Theodore.

Το εντυπωσιακό penthouse του ζευγαριού

Η Teigen και ο Legend αγόρασαν ένα μαγικό διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη όπου μένουν με τα παιδιά τους κάθε φορά που ταξιδεύουν στην πόλη. Το ζευγάρι είχε αρχικά επενδύσει σε 2 διαμερίσματα στη γειτονιά Nolita του Manhattan, τα οποία ανακαίνισε και δημιούργησε το πιο cozy, πολυτελές penthouse, το οποίο πουλάει στην τιμή των 18 εκατομμυρίων δολαρίων.

https://www.instagram.com/p/CePZCqUPYQV

Το luxury διαμέρισμα διαθέτει 6 υπνοδωμάτια και 7 μπάνια. Ναι, κι όμως. Βρίσκεται σε μια γειτονιά του Manhattan και απέχει τρία οικοδομικά τετράγωνικα από την China Town. Η συγκεκριμένη περιοχή θεωρείται μια από τις πιο in σύμφωνα πάντα με τους μεσίτες.

Διακοσμημένο με βαριά, ξύλινα έπιπλα και ιδιαίτερα διακοσμητικά, το σπίτι τους προσφέρει μια μοναδική αίσθηση χαλάρωσης και πολυτέλειας. Τα 3 τζάκια και η ζεστή urban αισθητική που επικρατεί στον χώρο κάνουν το σπίτι ένα από τα πιο αξιοζήλευτα spots στην Νέα Υόρκη. Το καλύτερο σημείο είναι αναμφίβολα το bar όπου οι καλεσμένοι έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τα αγαπημένα τους ποτά και να συζητήσουν με το ζευγάρι.

Οι παροχές όμως δεν σταματούν εδώ αφού το πολυτελές penthouse διαθέτει μια ονειρική ταράτσα με μαγευτική θέα. Τα μεγάλα, γυάλινα παράθυρα βοηθούν να είναι ακόμη πιο φωτεινός ο χώρος ενώ η ταράτσα δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα κορυφαία rooftop bars της πόλης.

Πηγή κεντρικής: apimages.com