O John Legend δημοσίευσε την ωραιότερη οικογενειακή φωτογραφία με το νεογέννητο

O John Legend δημοσίευσε την ωραιότερη οικογενειακή φωτογραφία με το νεογέννητο

Ο 44χρονος και η σύζυγός του, Chrissy Teigen πλέουν σε πελάγη ευτυχίας μετά τον ερχομό του τρίτου τους παιδιού.

Tις πρώτες εβδομάδες στο σπίτι με το νέο μέλος απολαμβάνουν ο John Legend και η σύζυγός του, Chrissy Teigen. Το διάσημο μοντέλο γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου και διαθέτει πλέον μια 5μελή οικογένεια με τον 44χρονο τραγουδιστή.

Η αξιοζήλευτη οικογένεια πλημμύρισε φέτος από αγάπη ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου και πέρασε ανέμελες στιγμές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

O John Legend ομολόγησε πως δεν ήταν καλός σύντροφος στις αρχές της σχέσης του με την Chrissy Teigen

Legend & Teigen γιόρτασαν τον Άγιο Βαλεντίνο με τα παιδιά τους

Πριν από λίγες ώρες, ο 44χρονος καλλιτέχνης δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram την πρώτη οικογενειακή φωτογραφία, με τη σύζυγο και τα τρία παιδιά τους, δείχνοντάς μας πώς γιόρτασαν όλοι μαζί τον Άγιο Βαλεντίνο.

Ο τραγουδιστής και το μοντέλο απέκτησαν πρόσφατα το τρίτο παιδάκι τους, μία κορούλα την Esti Maxine και έχουν άλλα δύο παιδιά, την 6,5 ετών Luna Simone και τον 4,5 ετών Miles Theodore.

https://www.instagram.com/p/CosrcF1SajS

Μπαμπάς και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά είναι ντυμένοι στα κόκκινα λόγω ημέρας ενώ η μαμά Teigen και η μπέμπα φορούν ροζ.

«Είχα τα καλύτερα ραντεβού του Αγίου Βαλεντίνου, χθες», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας ο τραγουδιστής. Το μόνο σίγουρο είναι πως η πενταμελής οικογένεια λάμπει από ευτυχία και αγάπη.

Στις 26 Ιανουαρίου ο John Legend δημοσίευσε στο Ιnstagram μια τρυφερή φωτογραφία δείχνοντάς μας το πρόσωπο της νεογέννητης κόρης του, Esti Maxine. Το μωρό φορά ροζ κορμάκι και δείχνει πολύ ευτυχισμένο στην αγκαλιά του μπαμπά.

https://www.instagram.com/p/Cn3JzmIrNgh

«Η νέα μας αγάπη», έγραψε ο διάσημος τραγουδιστής στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Legend-Teigen: Η πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης τους και το όνομα του μωρού

Στις 20 Ιανουαρίου η 37χρονη δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης της στο Instagram. Στην εικόνα που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους βλέπουμε τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της να κρατάνε τη μικρή αγκαλιά και να την κοιτούν με λατρεία.

https://www.instagram.com/p/Cnm4W4mPPVy

«Είναι εδώ! Esti Maxine Stephens - Το σπίτι έχει φασαρία και η οικογένειά μας δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη. Ο μπαμπάκας έχει δάκρυα χαράς βλέποντας τους Luna και Miles με τόση αγάπη. Σας ευχαριστούμε για όλη την αγάπη και τις θερμές ευχές- τις νοιώθουμε», έγραψε η Teigen στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Πηγή κεντρικής: johnlegend