Η Αθηνά Οικονομάκου γιορτάζει τον αδερφό της με ένα επικό throwback από τα παιδικά τους χρόνια

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Αθηνά Οικονομάκου γιορτάζει τον αδερφό της με ένα επικό throwback από τα παιδικά τους χρόνια

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Νικήτας Οικονομάκος είναι από τα πιο αγαπημένα αδέλφια της εγχώριας showbiz. Οι ευχές της ηθοποιού και οι σπάνιες φωτογραφίες τους.

Η οικογένεια είναι η no1 προτεραιότητα στη ζωή της Αθηνάς Οικονομάκου και η ίδια το έχει αποδείξει περίτρανα τα τελευταία χρόνια. Η influencer- επιχειρηματίας διαθέτει ελάχιστο ελεύθερο χρόνο τον οποίο και διαθέτει στον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο και τα παιδιά τους (Μάξιμο και Σιέννα).

Σε κάθε της συνέντευξη η ηθοποιός αναφέρεται τόσο στον σύζυγο και τα παιδιά της αλλά και στους γονείς της και τον αδερφό της οι οποίοι μένουν μόνιμα στη γενέτειρά της, το Γύθειο.

Η τρυφερή αφιέρωση της Αθηνάς Οικονομάκου στον αδελφό της

Πριν λίγες ώρες η δημοφιλής ηθοποιός δημοσίευσε ένα Instagram-story για να ευχηθεί δημόσια στον αδελφό της, Νικήτα που έχει σήμερα τα γενέθλιά του.

Η 37χρονη πόσταρε μια throwback φωτογραφία από την παιδική της ηλικία στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει στην αγκαλιά του αδελφού της ο οποίος της χαϊδεύει τρυφερά το μάγουλο.

1688036525951-914760277-nikitas3.jpg

«Χρόνια σου πολλά κούκλαρέ μου, σ'αγαπώ», έγραψε η Αθηνά Οικονομάκου στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Για την σχέση τους η ίδια η Αθηνά είχε μιλήσει στο παρελθόν σε συνέντευξή της: «Ο αδερφός μου είναι 7 χρόνια μεγαλύτερος, είχαμε τρομερά ανταγωνιστική σχέση, παίξαμε πολύ ξύλο με τον αδερφό μου. Ήμουν αγοροκόριτσο. Έπαιζα μαζί του, μπάσκετ, ηλεκτρονικά ήμουν πολύ αγοροκόριτσο. Όταν γεννήθηκα, ο αδερφός μου είχε πει στη μαμά μου, αν είναι κορίτσι, να μη φέρουν το μωρό στο σπίτι. Ήθελα να του αποδείξω πως είμαι δυνατή παρά το ότι ήμουν μικρότερή του και αντιδρούσα πάρα πολύ έντονα. Τεράστια κόντρα».

https://www.instagram.com/p/Bbpd_xaHnR-/

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες φωτογραφίες.

Η αδυναμία στην ανιψιά της

Πριν ένα χρόνο η ηθοποιός είχε δημοσίευσε την πιο γλυκιά φωτογραφία με την ανιψιά της, στην οποία τρέφει μεγάλη αδυναμία.

oikonomakouadelfos.webp

Η ίδια είχε αποκαλύψει μέσα από το Instagram πως έγινε θεία στις 24/03/22 αφού η σύντροφος του αδερφού της έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους.

1650704018924-151160625-anipsia_oikonomakou.jpg

Η ηθοποιός είχε γράψει«my niece», «my goddaughter» στη φωτογραφία, ανακοινώνοντας πως θα γίνει νονά της ανιψιάς της όπως και συνέβη. Toν Μάιο η Αθηνά Οικονομάκου έγινε για τρίτη φορά νονά στο Γύθειο και η χαρά της ήταν απερίγραπτη.

https://www.instagram.com/p/CshMn1htvYI/

Με ένα ολόχρυσο φόρεμα από τη νέα της συλλογή, η 37χρονη έλαμπε από ευτυχία καθώς κρατούσε στην αγκαλιά της τη νεοφώτιστη Άρτεμις-Εύα.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της μάλιστα η Αθηνά Οικονομάκου έγραψε μεταξύ άλλων: «3η φορά νονά και μάλιστα στο παιδί του αδερφού μου! Να μας ζήσεις Άρτεμις-Εύα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα είσαι ποτέ μόνη και θα είσαι πάντα γεμάτη από αγάπη και αγκαλιές. Σε λατρεύουμε!».

Η ηθοποιός-επιχειρηματίας έχει βαφτίσει τη μικρή Αλεξάνδρα, κόρη φίλης της από τη Λακωνία αλλά και την κόρη ακόμη μιας φίλης της, στην Άνδρο.

Το κοινό που ενώνει την Αθηνά Οικονομάκου με τον γιο και την ανιψιά της

Η Αθηνά Οικονομάκου έφερε στον κόσμο το γιο της Μάξιμο στις 14 Μαρτίου 2018. Η ηθοποιός έχει γενέθλια στις 6 Μαρτίου ενώ η ανιψιά της γεννήθηκε στις 24 Μαρτίου. Η Αθηνά ανήκει στο ζώδιο του Ιχθύ ενώ ο Μάξιμος και το νεογέννητο στο ζώδιο του Κριού.

«Καλώς ήρθες στον κόσμο μας πριγκίπισσά μας! Σε λατρεύουμε!», έγραψε η Αθηνά Οικονομάκου αποκαλύπτοντας παράλληλα δημοσίως στο κοινό πως το όνομα της ανιψιάς της θα αρχίζει από «Α».

Πηγή κεντρικής: athinao1konomakou