O Pete Davidson μπήκε ξανά για αποτοξίνωση και δίνει μάχη με το μετατραυματικό στρες

Τσακιρίδου Χριστίνα
O Pete Davidson μπήκε ξανά για αποτοξίνωση και δίνει μάχη με το μετατραυματικό στρες
2020 Invision

Ο Pete Davidson έχει μιλήσει στο παρελθόν για τα προβλήματα ψυχικής υγείας που έχει αντιμετωπίσει ωστόσο όπως φαίνεται χρήζει άμεσης βοηθείας.

Δύσκολες ώρες περνά ο πρώην σύντροφος της Kim Kardashian, Pete Davidson αφού έκανε εισαγωγή σε κέντρο αποτοξίνωσης. Ο διάσημος κωμικός παλεύει με οριακή διαταραχή προσωπικότητας και μετατραυματικό στρες, όπως αναφέρουν πηγές και άτομα από το στενό του περιβάλλον στα ξένα μέσα.

Ο Pete Davidson μπήκε σε κέντρο αποτοξίνωσης

Ο 29χρονος νοσηλεύεται στην Pensylvania στην ίδια εγκατάσταση όπου βρίσκεται ο στενός του φίλος, John Mulaney αντιμετωπίζοντας πρόβλημα εθισμού με αλκοόλ και ουσίες.

Μια πηγή δήλωσε στην Page Six: «Όποιος γνωρίζει τον Pete ξέρει ότι πάντα θα βγει μπροστά και θα ζητήσει βοήθεια όταν ξέρει ότι τη χρειάζεται. Έχει πολλούς ανθρώπους που τον αγαπούν και τον υποστηρίζουν και είναι περήφανοι γι’ αυτόν».

Και πρόσθεσε: «Ο Pete πηγαίνει τακτικά σε κέντρο αποτοξίνωσης για “συντονισμό” και για να κάνει ένα ψυχικό διάλειμμα, οπότε αυτό συμβαίνει».

Οι ανησυχητικές συμπεριφορές του Davidson

Πριν λίγες εβδομάδες ο Davidson αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη από την επικεφαλής της φιλοζωικής οργάνωσης PETA επειδή άφησε ένα ακατάλληλο μήνυμα στον τηλεφωνητή της. Ο διάσημος κωμικός έχει ζητήσει στο παρελθόν βοήθεια για θέματα ψυχικής υγείας. Το 2017 διαγνώστηκε με οριακή διαταραχή προσωπικότητας και υπέφερε από κατάθλιψη και άγχος.

Toν Μάρτιο ο 29χρονος έκανε βόλτα με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Chase Sui Wonders και έχασε τον έλεγχο του αμαξιού του με αποτέλεσμα να πέσει σ' ένα σπίτι μέσα στο οποίο βρισκόταν ένα 16χρονο κορίτσι. Αν και δεν υπήρξαν τραυματίες, ο πατέρας της κοπέλας σημείωσε ότι ήταν «λίγο φοβισμένη από το περιστατικό». Σε φωτογραφίες και βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, ο ηθοποιός έδινε κατάθεση στην αστυνομία και φαινόταν πολύ εξουθενωμένος, σε κακή κατάσταση.

Άλλος σβήνει και άλλος γράφει- Τα tattoo του Davidson για την Kim και του Barker για την Kourtney

Ο ίδιος τον Δεκέμβριο του 2019 είχε δηλώσει με χιούμορ με τα προβλήματά του: «Θα πάω για λίγες «διακοπές». Ξέρετε, το είδος των διακοπών που πληρώνει η ασφάλεια. Πας σε ένα μέρος που σου παίρνουν το τηλέφωνο και τα κορδόνια των παπουτσιών σου. Και έχεις συγκάτοικους, αλλά και πάλι κοστίζει περίπου 100.000 δολάρια».

To love story με την Kim Kardashian

Λίγο αφότου η Kim παρουσίασε το Saturday Night Live τον Οκτώβριο του 2021, Kardashian και Davidson εντοπίστηκαν μαζί από τους παπαράτσι σε ένα λούνα παρκ. Ακολούθησε η επισημοποίηση της σχέσης τους, αρκετές κοινές εμφανίσεις και posts ενώ στις 2 Μαΐου, το ζευγάρι περπάτησε μαζί στο κόκκινο χαλί του Met Gala, κάνοντας μια iconic εμφάνιση. Οι κοινές καλοκαιρινές τους διακοπές δεν κατάφεραν να τους κρατήσουν μαζί αφού τον Αύγουστο του 2022 αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

https://www.instagram.com/p/Cf4gpU7v87y/

Ο κωμικός και η τηλεπερσόνα είχαν τολμήσει μια από τις μεγαλύτερες κινήσεις που θα μπορούσαν να κάνουν, (εκτός από το να συγκατοικήσουν) και αυτή δεν είναι άλλη από το να εμφανιστούν μαζί στο reality «The Kardashians» του Hulu.

«Στο τέλος, ο Pete ξέρει ότι αυτό το επίπεδο έκθεσης για την καριέρα του δεν μπορεί να είναι κακό. Ελέγχει την αφήγηση σε αυτήν την περίπτωση, και δείχνει μόνο μια αγαπημένη πλευρά του εαυτού του που είναι αυθεντική. Ένιωθε ότι μετά από όλη την αναφορά σε αυτόν στην 1η σεζόν, δεν μπορεί απλώς να ξεφεύγει», είχε αναφέρει πηγή στο HollywoodLife.

Πηγή κεντρικής: apimages.com