Η Όλγα Κοτλιδά είναι η νικήτρια του My Style Rocks αλλά το Τwitter δεν το δέχεται

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Όλγα Κοτλιδά είναι η νικήτρια του My Style Rocks αλλά το Τwitter δεν το δέχεται

Συγκίνηση, ανατροπή στη διαδικασία και τελικά η μεγάλη νικήτρια του My Style Rocks είναι η Όλγα Κοτλιδά και όχι η Emilia Vodos.

Ο μεγάλος τελικός του Μy Style Rocks πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ και τα είχε όλα. Πολύ συγκίνηση και κλάμα τόσο από τις διαγωνιζόμενες όσο και από την παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου, ανατροπή στη διαδικασία με απόφαση των κριτών και μία τελικά διαγωνιζόμενη να κερδίζει τον τίτλο της «βασίλισσας του στυλ» για φέτος.

Η ανατροπή στη διαδικασία

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Οι φιναλίστ του μεγάλου τελικού μετά από 23 κορίτσια που πέρασαν καθ' όλη τη σεζόν από το διαγωνισμό μόδας ήταν η Αναστασία Σαμαρά, η Όλγα Κοτλιδά, η Σελένη Φωτιάδη, η Νικόλ Δεσποτοπούλου και η Emilia Vodos.

Τα 5 κορίτσια για να καταφέρουν να φτάσουν στον πολυπόθητο τίτλο της «βασίλισσας του στυλ» αλλά και στο έπαθλο των 30.000 ευρώ θα έπρεπε να περάσουν από 3 δοκιμασίες. Η πρώτη θα αφορούσε το να παρουσιάσουν ένα look από κάποιο θέμα που τους έθεταν στα καθημερινά concepts οι τρεις κριτές, η δεύτερη θα αφορούσε ένα look αντίστοιχα από ένα αγαπημένο θέμα τους από τα Gala που γίνονταν και η τρίτη θα ήταν να παρουσιάσουν το δικό τους αγαπημένο outfit συνολικά από το διαγωνισμό.

https://www.instagram.com/p/CuE7d2CIzj3/

Από την πρώτη δοκιμασία θα προκρίνονταν στη δεύτερη τρεις κοπέλες και αντίστοιχα από την δεύτερη θα επέλεγαν οι κριτές τις δύο μεγάλες φιναλίστ του τελικού. Από εκεί και έπειτα ο κόσμος θα είχε τον λόγο αφού οι τηλεθεατές θα μπορούσαν να ψηφίσουν την αγαπημένη τους διαγωνιζόμενη και να τη βγάλουν μεγάλη νικήτρια.

Ξεκινώντας, όμως με την πρώτη δοκιμασία ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Δημήτρης Σκουλός πρόσεξαν πως οι διαγωνιζόμενες με τις εμφανίσεις τους σαν να μην είχαν καταλάβει καλά ότι βρίσκονταν στη διαδικασία του τελικού κι έτσι οι βαθμολογίες που είδαμε να βάζουν ήταν κάτω του μετρίου για τις περισσότερες.

Αυτό οδήγησε τους κριτές να ζητήσουν από την παραγωγή να προχωρήσουν και οι 5 κοπέλες στην επόμενη δοκιμασία αφού αφενώς δεν μπορούσαν να διαλέξουν ποια ήταν τα τρία καλύτερα looks αφετέρου ήθελαν να δώσουν μια ευκαιρία σε όλες τις διαγωνιζόμενες να αποδείξουν τον λόγο που βρίσκονταν στον τελικό. Κάτι τέτοιο στα προηγούμενα My Style Rocks δεν είχε ξανασυμβεί αλλά τελικά η παραγωγή το δέχτηκε.

Από τη δεύτερη λοιπόν δοκιμασία δεν κατάφεραν να προκριθούν στην τελική φάση η Αναστασία Σαμαρά, η Νικόλ Δεσποτοπούλου και η Σελένη Φωτιάδη, την οποία μάλιστα σαν σωστός «ιππότης» οδήγησε προς την έξοδο του διαγωνισμού ο Στέλιος Κουδουνάρης χάριν όλων όσων είχαν ζήσει αφού η συγκεκριμένη παίκτρια ήταν εκεί από την αρχή του παιχνιδιού.

Η μεγάλη νικήτρια

Οι δύο κοπέλες που κατάφεραν τελικά να προκριθούν στην τελική φάση του διαγωνισμού ήταν η Όλγα Κοτλιδά και η Emilia Vodos. Οι δύο παίκτριες όπως είπαν και οι κριτές ήταν όλο αυτό το διάστημα οι «κολώνες» του δαγωνισμού είτε για τα ωραία looks που δημιουργούσαν είτε για όλους τους λάθος λόγους.

https://www.instagram.com/p/CuFI_-goMaj/

Μάλιστα, ήταν και η αιτία δύο πρώην παίκτριες να δημιουργήσουν ένα μικρό «μαναφούκι» στα social media. Αυτές ήταν η Βασιλική που υποστήριζε ανοιχτά όλον αυτόν τον καιρό την Emilia και η Χριστιάννα, η οποία κατάφερε να βγει 6η στον διαγωνισμό και μέσα από stories της καλούσε τον κόσμο να ψηφίσει την Όλγα δίνοντας σαν αντάλλαγμα κάποιο από τα ρούχα που είχαν φορέσει στο My Style Rocks.

Δεν ξέρουμε σίγουρα αν ευθύνεται η «προεκλογική εκστρατεία» της Χριστιάννας αλλά τελικά μεγάλη νικήτρια του My Style Rocks αναδείχθηκε η Όλγα Κοτλιδά. Η συγκεκριμένη παίκτρια ήταν και η μόνη που κατά τη διαδικασία του τελικού πήρε και από τους τρεις κριτές 5 - τον ανώτερο βαθμό στη βαθμολογία - με τον Στέλιο Κουδουνάρη, μάλιστα να λέει με ευχαρίστηση πως «Πίστευα πως δεν θα βάλω φέτος αλλά σου αξίζει». Το 5αρι του Στέλιου Κουδουνάρη ήταν το μοναδικό για φέτος, αφού όλοι γνωρίζουμε πόσο αυστηρός κριτής είναι.

Ποια είναι η Όλγα Κοτλιδά

Η Όλγα Κοτλιδά είναι 28 χρονών και είναι στυλίστρια με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη. Έχει συνεργαστεί με αρκετούς καλλιτέχνες και με γνωστούς τράπερ όπως ο Saske. Όπως είχε πει η ίδια μπαίνοντας στον διαγωνισμό στην ντουλάπα της έχει κυρίως μαύρα, κόκκινα και λευκά ρούχα ενώ χαρακτηρίζει το στυλ της εκκεντρικό και dark.

Μια πολύ δυνατή στιγμή της Όλγας ήταν όταν προς το τέλος του διαγωνισμού «λύγισε» από την πίεση - κάτι που η συγκεκριμένη παίκτρια δεν είχε κάνει μέχρι τότε - και αποκάλυψε σε όλους τη διαδρομή της. Όπως είπε με δάκρια στα μάτια:

«Ξέρετε πόσο καιρό είμαι στην Αθήνα; Είμαι ένα χρόνο με μια βαλίτσα, την κάνω αυτή τη δουλειά ως free lancer έναν χρόνο. Ξέρετε πώς κατέβηκα εδώ; Με μια βαλίτσα… κατέβηκα γιατί πραγματικά το πίστεψα και ακόμη το πιστεύω. Είμαι 12 χρόνια στην μόδα και δεν είμαι ακόμη τέλεια. Συγγνώμη τώρα που πλάνταξα… Δεν θέλω να με βλέπει ο κόσμος της μόδας και να λέει ωχ… Αν χρειαστεί θα τους πείσω».

Και τελικά με πείσμα και υπομονή η Όλγα κατάφερε να είναι η «βασίλισσα» του φετινού My Style Rocks.

Το Twitter ήθελε άλλη νικήτρια

Το κοινό ήδη από τον ημιτελικό στα social media ήθελε για «βασίλισσα του στυλ» την Εmilia Vodos. Παρότι η συγκεκριμένη παίκτρια ήταν αρκετά αμφιλεγόμενη και στην αρχή οι περισσότεροι την κατηγορούσαν ότι επιδεικνύει τα πλούτη της ή ότι έχει στυλίστα κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του κοινού και για τον λόγο αυτό κανείς δεν φαίνεται να δέχεται την νίκη της Όλγας. It is what it is και η Όλγα ήταν αυτή που κατάφερε να μπει στο πάνθεον των νικητριών του συγκεκριμένου τηλεοπτικού διαγωνισμού μόδας ξεχωρίζοντας με το στυλ της.