Ο Γεράσιμος του Μαύρου Ρόδου έγινε ο Τζέρι του Twitter λίγο πριν δώσει τέλος στη ζωή του

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Γεράσιμος του Μαύρου Ρόδου έγινε ο Τζέρι του Twitter λίγο πριν δώσει τέλος στη ζωή του

Ο κύκλος παραφροσύνης του Γεράσιμου στο Μαύρο Ρόδο κλείνει με τον πιο τραγικό τρόπο. 

Η αγαπημένη Λίλιμπετ του Twitter, δηλαδή η μοναχή Ελισάβετ από το Μαύρο Ρόδο, συνεχίζει να είναι αναποφάσιστη για το αν θα φύγει από το μοναστήρι για να ακολουθήσει τον έρωτα της ζωής της, αλλά μέχρι τότε γύρω της συμβαίνουν δράματα. Ένα ακόμη, είναι αυτό που θα ζήσει με τον Γεράσιμο.

mavrorodo.jpg

Ξεκίνησε το τέλος του Γεράσιμου και του Βίκου

Ο Γεράσιμος και παιδικός φίλος της Ελισάβετ και εκείνος που έκανε φόνο για χάρη της, έγινε τις τελευταίες ημέρες ένα από τα κεντρικά πρόσωπα του Μαύρου Ρόδου. Με την ψυχική του ασθένεια να τον φτάνει στα άκρα, προσπαθώντας να πάρει με το ζόρι την παιδική του φίλη για να φύγουν στο εξωτερικό. Γενικά σε αυτό το μοναστήρι δεν ησυχάζουν ποτέ.

monastiri.jpg

Την παραφροσύνη του Τζέρι όπως τον χαρακτηρίζουν στο Twitter υποδύεται πολύ καλά ο νεαρός ηθοποιός Νίκος Κουκάς.

Ο Γιάννης Κουκουράκης έγινε ξανά το είδωλο του Μαύρου Ρόδου λίγο πριν τη δολοφονία του ως Βίκος

Ο Γεράσιμος ο οποίος καταδιώκεται από χθες από την αστυνομία επειδή πυροβόλησε έναν αστυνομικό - τη στιγμή που πήγαινε με το ζόρι να πάρει την Ελισάβετ - θα έχει το τέλος που όλοι λίγο πολύ έχουμε φανταστεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, του είναι αδύνατον να δεχθεί πως η φίλη του αγαπά κάποιον άλλον και περιμένει το παιδί του και σε απόγνωση πια και λίγο πριν τον συλλάβει η αστυνομία, παίρνει την απόφαση να αυτοκτονήσει.

https://www.instagram.com/p/CjNFC6go5Ry/

Αυτό όπως καταλαβαίνεις θα ταρακουνήσει αρκετά τη μοναχή και κάπως έτσι θα πάρει πια την απόφαση να φύγει και να ζήσει μαζί με τον Πέτρο. Η παλιά της ζωή έχει πια τελειώσει.

Εντελώς σουρεάλ όλο αυτό όπως καταλαβαίνεις και το Twitter χθες «γλέντησε» με τον τρόπο του τον Γεράσιμο, τους γονείς του που μένουν απαθείς στην παραφροσύνη του και το γενικότερο κλίμα στη σειρά.

Στο επόμενο όμως επεισόδιο έχουμε επιτέλους τη συνάντηση μάνας και γιου, δηλαδή της Φιλαρέτης και του Βίκου.