Πέτρος και Ελισάβετ ξανά μαζί στο Μαύρο Ρόδο και αυτά είναι τα πρώτα πλάνα του φινάλε

Κατερίνα Μπούσιου
Πέτρος και Ελισάβετ ξανά μαζί στο Μαύρο Ρόδο και αυτά είναι τα πρώτα πλάνα του φινάλε

Βίκος και Θέμης, Γεράσιμος και Πέτρος βρίσκονται αντιμέτωποι για τελευταία φορά στο Μαύρο Ρόδο. 

Η αγάπη συνήθως νικά στις περισσότερες σειρές της μυθοπλασίας, αλλά λίγο πριν το happy end της Ελισάβετ και του Πέτρου στο Μαύρο Ρόδο θα έχουμε την ολέθρια σύγκρουση μεταξύ του Θέμη και του Βίκου.

Πικρό το τέλος για Θέμη και Βίκο

Στο Μαύρο Ρόδο θα έχουμε απώλειες αρκετών τηλεοπτικών ηρώων τις επόμενες μέρες πριν δούμε το τέλος της ιστορίας.

Το πρώτο μεγάλο πλήγμα έρχεται με τον θάνατο της Αυξεντίας, της θείας της Ελισάβετ που την μεγάλωσε ως μητέρα. Όπως καταλαβαίνεις, είναι δύσκολο να το διαχειριστεί, αλλά αυτό το γεγονός είναι μία καλή αφορμή για να την προσεγγίσει ξανά ο Πέτρος.

https://www.instagram.com/p/CrqDkDgAH0p/

Εκείνος όμως έχει να αντιμετωπίσει και το θέμα με τον πατέρα του και την υγεία του. Ο Θέμης πέφτει θύμα δηλητηρίασης από τον Βίκο. Και λίγο πριν την θανατηφόρα δεύτερη δόση, ο Μιχαήλ Ταμπακάκης ως ρόλος θα πρέπει να λειτουργεί παράλληλα σε δύο μέτωπα.

https://www.instagram.com/p/CqIhDRHI-QZ/

Όμως τα χειρότερα θα έρθουν με τον Γεράσιμο, ο οποίος στην ουσία εκμεταλλεύεται την δύσκολη κατάσταση της Ελισάβετ και την παίρνει για να φύγουν μαζί, μακριά από το χωριό. Εκείνη φοβισμένη τον ακολουθεί και καταλαβαίνει για μία ακόμη φορά πως ο Γεράσιμος χρειάζεται άμεσα ιατρική βοήθεια και ψυχολογική υποστήριξη.

Οι δύο μεγάλες αποκαλύψεις στο Μαύρο Ρόδο μας οδηγούν πιο κοντά στο θεαματικό φινάλε

Δεν θα πάει καλά αυτό. Γιατί ενώ η αστυνομία τους ψάχνει, ο Γεράσιμος στην απελπισία του θα πυροβολήσει έναν αστυνομικό και θα διαφύγει.

Η Ελισάβετ τελικά θα καταλήξει στην αγκαλιά του Πέτρου και θα ακολουθήσει την τελευταία συμβουλή της θείας της, να αφήσει επιτέλους τη μοναχική ζωή. Τα πρώτα πλάνα από αυτή την επανασύνδεση του ζευγαριού, ήδη υπάρχουν στο instagram.

https://www.instagram.com/p/CtjG4PDLJ5n/

Όπως και η οικογενειακή φωτογραφία με όλους τους ηθοποιούς, μετά το τελευταίο γύρισμα του Μαύρου Ρόδου. Κατερίνα Διδασκάλου και Μυρτώ Αλικάκη πέταξαν επιτέλους τα ράσα.

https://www.instagram.com/p/CtlcEl2gDXT/