«Θα σε πάρω να φύγουμε»: Τα πρώτα πλάνα του in love φινάλε στο Μαύρο Ρόδο και ο γάμος

Κατερίνα Μπούσιου
«Θα σε πάρω να φύγουμε»: Τα πρώτα πλάνα του in love φινάλε στο Μαύρο Ρόδο και ο γάμος

Θα έχουμε γάμο. Η πρώτη φωτογραφία από την τελευταία σκηνή με τη Φωτεινή Παπαθεοδώρου και τον Μιχαήλ Ταμπακάκη να ζουν επιτέλους τον έρωτά τους και την ευτυχία με το πρώτο τους παιδί και οι πρώτες αντιδράσεις των φανς. 

Με τα γυρίσματα της σειράς Μαύρο Ρόδο να έχουν ολοκληρωθεί εδώ και λίγες ημέρες, έχουμε και την αποκάλυψη των σκηνών του τελευταίου επεισοδίου με το ευτυχισμένο φινάλε για το πρωταγωνιστικό ζευγάρι. Το φινάλε θα έχει όμως και κάποιες απώλειες.

«Κρουαζιέρα θα σε πάω γιατί σε νοιάζομαι και σε αγαπάω»

Ο επίλογος του ομότιτλου βιβλίου, σε αρκετά σημεία θα διατηρηθεί και στο Μαύρο Ρόδο θα έχουμε τελικά happy end. Βέβαια μακάρι να είχαμε και μία καλύτερη αποτύπωση του βιβλίου τηλεοπτικά, γιατί παρά το εξαιρετικό καστ, η σειρά είχε αρκετά λάθη στο σενάριο αλλά κυρίως στους διαλόγους.

Όμως απέκτησε το φανατικό της κοινό το οποίο αναμένει τις απαντήσεις για δύο μεγάλα ζητήματα του φινάλε: Την επανασύνδεση της Ελισάβετ και του Πέτρου και την σύνδεση του Βίκου με τη βιολογική του μητέρα.

https://www.instagram.com/p/Cj8Mnw6Ibj8/

Έχουμε όμως και τα πρώτα πλάνα της τελευταίας σκηνής του φινάλε όπως μας την αποκάλυψε και ο σκηνοθέτης της σειράς Κώστας Αναγνωστόπουλος. Ο Πέτρος έχει πάει γαμήλιο ταξίδι με την Ελισάβετ και οι δυο τους πια είναι ευτυχισμένοι. Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης και η Φωτεινή Παπαθεοδώρου είναι επιτέλους χαμογελαστοί.

https://www.instagram.com/p/Ct1OZIwNyL_/

Η επανασύνδεσή τους θα γίνει ουσιαστικά μετά τον θάνατο της Αυξεντίας και θείας της Ελισάβετ. Όταν εκείνη χάνει το μοναδικό της στήριγμα αποφασίζει πια να ακολουθήσει μία κανονική ζωή. Στο πλευρό του πατέρα της και στο πλευρό του μοναδικού άντρα που αγάπησε.

Αυτή είναι η πιο συναισθηματική πλευρά του φινάλε. Γιατί το γενικότερο κλίμα καθόλου ρομαντικό δεν θα είναι. Στην περίπτωση του Βίκου που βρίσκει επιτέλους τη βιολογική του μητέρα δεν θα πάει όπως το περίμενες. Δεν θα προλάβει να χαρεί τη Φιλαρέτη. Το ξεκαθάρισμα λογαριασμών με τον Καστρινό και πατέρα του Πέτρου θα αποβεί μοιραίο.

Το τέλος του Γιάννη Κουκουράκη ως Βίκος στο Μαύρο Ρόδο θα είναι άδικο για έναν μόνο λόγο

Πάντως οι φανς με τα σχόλιά τους πανηγύρισαν το happy γαμήλιο end του ζευγαριού και διαπίστωσε και την τηλεοπτική χημεία που είχαν οι δύο πρωταγωνιστές.