Οι δύο μεγάλες αποκαλύψεις στο Μαύρο Ρόδο μας οδηγούν πιο κοντά στο θεαματικό φινάλε

Κατερίνα Μπούσιου
Οι δύο μεγάλες αποκαλύψεις στο Μαύρο Ρόδο μας οδηγούν πιο κοντά στο θεαματικό φινάλε

Ένα μικρό ψέμα της Ελισάβετ στο Μαύρο Ρόδο, προκαλεί σύγχυση και τελικά οδηγεί προς την ευτυχία, παρά στην καταστροφή. 

Βρισκόμαστε πια στην τελική ευθεία του Μαύρου Ρόδου και αυτό σημαίνει πως αρκετά κεφάλαια στη δράση των ηρώων μας θα κλείσουν οριστικά. Άλλα με θετικό πρόσημο, άλλα με αρνητικό. Ένα ψέμα της Ελισάβετ θα φέρει στη συνέχεια μία μεγάλη αποκάλυψη και μία ακόμη αλήθεια βγαίνει στο φως. Φιλαρέτη και Βίκος στην πρώτη τους συνάντηση ως μητέρα και γιος.

Η τελευταία συνάντηση Βίκου και Φιλαρέτης

Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, όπως λέει και η λαϊκή ρήση και η Ελισάβετ στο Μαύρο Ρόδο, αναγκάζεται να καταφύγει σε ένα ψέμα, γιατί δεν ξέρει πως να διαχειριστεί την αλήθεια.

https://www.instagram.com/p/CrgEJpONYj4

Μία επιπλοκή στην εγκυμοσύνη της θα την οδηγήσει στο νοσοκομείο, αλλά αντί να πει σε όλους στη συνέχεια πως είναι καλά στη υγεία της και το έμβρυο δεν κινδυνεύει, λέει το αντίθετο. Καθόλου θεάρεστο έργο η απάτη για τη νεαρή μοναχή.

https://www.instagram.com/p/CsZadCjLJFw

Ο πατέρας της όμως θα μάθει την αλήθεια. Και ο Λευτέρης στη συνέχεια θα μεταφέρει και τα ευχάριστα νέα και στον Πέτρο. Βέβαια οι σχέσεις του ζευγαριού δε θα εξομαλυνθούν.

Το τέλος του Γιάννη Κουκουράκη ως Βίκος στο Μαύρο Ρόδο θα είναι άδικο για έναν μόνο λόγο

Αντίθετα θα περάσουμε ένα μεγάλο διάστημα με κόντρα, ακόμη και νομικού τύπου, καθώς ο Πέτρος θα συμβουλευτεί δικηγόρο για τα δικαιώματά του. Όλα αυτά, ενώ η Ελισάβετ θεωρεί πια σίγουρο ότι η μοναστική της ζωή, θα λάβει τέλος.

Τέλος στην αγωνία και για τον Βίκο. Το μυστικό του Ζαμάνου βγαίνει στην επιφάνεια και τόσο η Φιλαρέτη, όσο και ο Βίκος μαθαίνουν πως είναι μητέρα και γιος. Η Φιλαρέτη βρήκε επιτέλους τη χαρά, αλλά εκείνος αντιδρά αμήχανα, όταν θα μάθει τα νέα από την Αλεξία.

Δεν ξέρει πως να το διαχειριστεί και η αλήθεια είναι πως δεν θα προλάβει να το διαχειριστεί, γιατί θα βρίσκεται σε εξέλιξη η κόντρα του με τον Θέμη Καστρινό.

Με τραγική κατάληξη. Stay tuned.