Η γιορτινή πόζα με μαγιό της Χριστίνας Μπόμπα και το σχόλιο για την τύχη του Σάκη Τανιμανίδη

Η γιορτινή πόζα με μαγιό της Χριστίνας Μπόμπα και το σχόλιο για την τύχη του Σάκη Τανιμανίδη

Τα 35 της χρόνια κλείνει σήμερα η Χριστίνα Μπόμπα και το γιορτάζει με μία αποκαλυπτική φωτογραφία και τον Σάκη στο πλευρό της. 

Η Χριστίνα Μπόμπα έχει γενέθλια και τα γιορτάζει στην Αντίπαρο μαζί με τις κόρες της αλλά και τον Σάκη Τανιμανίδη στο πλευρό της. Η γιορτινή ατμόσφαιρα συμπληρώθηκε και με μία ακόμη πόζα της με μαγιό γεμάτη αυτοπεποίθηση για το σώμα της και με το σχόλιο ενός follower για την τύχη του Σάκη.

https://www.instagram.com/p/CtwcmAGKclF/

Από τα τοξικά σχόλια στα κοπλιμέντα

Η Χριστίνα Μπόμπα εδώ και δύο χρόνια μετά την γέννηση των δίδυμων κοριτσιών της, έχει περάσει όπως κάθε γυναίκα από διάφορα στάδια αναπροσαρμογής. Ακόμη και στην εμφάνισή της. Αυτές τις αλλαγές πολλές φορές τις αντιμετώπισε με χιούμορ. Άλλοτε μιλώντας για τη ρίζα των μαλλιών της, την οποία λόγω υποχρεώσεων ως μαμά δεν προλάβαινε να βάψει.

https://www.instagram.com/reel/CsoWF9lqoPu/

Και άλλοτε απαντώντας πιο σοβαρά αλλά με ειλικρίνεια, για τα κιλά που δεν έχει προλάβει να χάσει από την εγκυμοσύνη και κάποιοι με αρκετή τοξικότητα υπονόησαν μία ακόμη εγκυμοσύνη της.

sxolio1.jpg

Πριν από λίγες ώρες και πριν μπει σε γιορτινό mood λόγω των γενεθλίων της πόζαρε για μία ακόμη φορά με μαγιό, γεμάτη αυτοπεποίθηση.

https://www.instagram.com/p/CuFAQMOK25M/

Αυτή τη φορά δεν εισέπραξε τοξικό σχόλιο. Το αντίθετο μάλιστα. Κάποιος follower απάντησε στο emoticon καρδιάς του Σάκη Τανιμανίδη, γράφοντας για το πόσο τυχερός θα πρέπει να αισθάνεται με την Χριστίνα.

mpompa.jpg

Ο παρουσιαστής που αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Αθήνα λόγω των γυρισμάτων του Dragon's Den 2, ταξίδεψε μέχρι την Αντίπαρο για να γιορτάσει τα γενέθλια της γυναίκας του. Γενέθλια χωρίς Σάκη δεν γίνονται.

mpompa2.jpg

Η Χριστίνα σε όλες τις φετινές της πόζες με μαγιό μας έδωσε και ιδέες για τα καλοκαιρινά μας look.