Από το κορίτσι του Fame Story σε σύγχρονη Marylin Monroe: Η αλλαγή της Καλομοίρας μέσα στα χρόνια

Από το κορίτσι του Fame Story σε σύγχρονη Marylin Monroe: Η αλλαγή της Καλομοίρας μέσα στα χρόνια
6361204

Καστανή και girlie ή ξανθιά femme fatale, αυτή είναι η Καλομοίρα εδώ και 20 χρόνια. «Μια μέρα πήρα τηλέφωνο τον Δημήτρη Γιαννέτο και του είπα: "Σκέφτομαι να κόψω τα μαλλιά μου και να γίνω ξανθιά". "Κάν’ το, μωρό μου" απάντησε. "Και αν δεν σου αρέσουν, άλλαξέ τα"». 

Την Καλομοίρα τη γνωρίσαμε το 2004 μέσα από τον δεύτερο κύκλο του Fame Story, του μουσικού reality του ANT1. Κατάφερε μάλιστα να φτάσει στον τελικό και να στεφθεί η μεγάλη νικήτρια, μετά τον Νότη Χριστοδούλου που κέρδισε τον πρώτο κύκλο.

Έκτοτε η πορεία της ήταν συνεχώς ανοδική, όχι μόνο χάρη στη φωνή της, αλλά κυρίως χάρη στην προσωπικότητά της, που καθιστούσε αδύνατο να μην τη συμπαθήσει κάποιος αμέσως. Όλο νάζι, χάρη, μπρίο και κέφι, ακτινοβολούσε αισιοδοξία με τον πιο χαρισματικό τρόπο, όπως εξακολουθεί να κάνει και σήμερα.

Η Καλομοίρα κυκλοφόρησε το music video για το τραγούδι της «Στόχος» και εντυπωσιάζει

Την είδαμε να συμμετέχει και στην τηλεοπτική σειρά «Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου, να πραγματοποιεί πολλές live εμφανίσεις ανά την Ελλάδα και να εκπροσωπεί τη χώρα μας στον διαγωνισμό της Eurovision το 2008.

Με το τραγούδι "Secret Combination" κατέκτησε την τρίτη θέση και μας έδωσε μια μικρή ελπίδα ότι θα κερδίζαμε και πάλι τον διαγωνισμό, τρία μόλις χρόνια μετά την πρωτιά της Έλενας Παπαρίζου με το "Number One".

Ωστόσο και ενώ θα περίμενε κανείς πως η μεγάλη επιτυχία θα της έδινε κι άλλο boost για να συνεχίσει, η 38χρονη αποφάσισε να φύγει από την Ελλάδα μετακομίζοντας με τον σύντροφό της Γιώργο Μπούσαλη στην Αμερική.

«Είχα πάρει τηλέφωνο τον μπαμπά μου και του είπα ότι νιώθω ότι πρέπει να φύγω, ότι δεν νιώθω καλά άλλο μέσα μου. Τον πατέρα μου δεν τον νοιάζει η showbiz. Το ένστικτό μου μού έλεγε ότι αν συνεχίσω στη showbiz θα χάσω τον εαυτό μου και πήρα το ρίσκο. Και μετά πήρα τον Γιώργο και τη μαμά μου και τους είπα φεύγω. Πήγα στο αεροδρόμιο και έστειλα μήνυμα στην ομάδα ότι φεύγω και έκλεισα το κινητό μου. Το ένιωθα, το ένστικτό μας πρέπει όλοι να το ακούμε. Ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρα. Ήμουν πολύ μικρή, ήταν πολλές φωνές γύρω μου και θα μπερδευόμουν. Και το ξέρω, όταν γύρισα είχαν έναν άνθρωπο δίπλα μου που τον ήξερα από πριν και η αγάπη του ήταν αληθινή αυτό είναι πιο σημαντικό από όλα», είχε εξομολογηθεί η Καλομοίρα στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Όλα αυτά τα χρόνια οι δυο τους δημιούργησαν μια όμορφη οικογένεια, με την απόκτηση των τριών παιδιών τους, με τα οποία επισκέπτονταν σποραδικά την Ελλάδα. Εκείνη πραγματοποιούσε κάποιες εμφανίσεις χωρίς όμως να επιστρέφει "για τα καλά". Φέτος όμως την είδαμε να συμμετέχει στο show του Νίκου Κοκλώνη Just the 2 of Us, ενώ ήδη συζητείται το όνομά της για ενδεχόμενη συμμετοχή στο Fame Story που επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στους δέκτες μας μέσα από τη συχνότητα του Star.

Και, παρόλο που όταν μιλάει μας θυμίζει το κορίτσι που γνωρίσαμε, έχει κάνει μερικές αλλαγές στην εμφάνισή της με κυριότερη αυτή στα μαλλιά της. Ειδικότερα, αποφάσισε να τα βάψει πλατινέ και να τα κόψει ένα κοντό καρέ, παραπέμποντας σε σύγχρονη Marylin Monroe.

https://www.instagram.com/p/Ct6On3KNV5f/

Μιλώντας για την απόφασή της αυτή, δήλωσε στο περιοδικό ΟΚ!: «Μια μέρα πήρα τηλέφωνο τον Δημήτρη Γιαννέτο και του είπα: "Σκέφτομαι να κόψω τα μαλλιά μου και να γίνω ξανθιά". "Κάν’ το, μωρό μου" απάντησε. "Και αν δεν σου αρέσουν, άλλαξέ τα". Πήγα μετά στην κομμώτρια και μόλις το άκουσε μου είπε: "Είσαι καλά; Μήπως θες να πας σε έναν ψυχολόγο;". Νόμιζε ότι κάτι μου είχε συμβεί. Και όντως έτσι ήταν. Ως καλλιτέχνης ένιωσα μια αφύπνιση. Έτσι, είπα ότι θέλω να κάνω την αλλαγή αυτή. Μπορεί στην προσωπική μου ζωή να είμαι πολύ χαρούμενη και ισορροπημένη, η καλλιτεχνική όμως φύση ήθελε να βγουν προς τα έξω τα χρώματά μου – και ξεκίνησα από τα μαλλιά, ήθελα λίγη τρέλα. Στον σύζυγό μου τον Γιώργο είχα πει "αγάπη μου, πώς θα σου φαινόταν να γίνω ξανθιά;". Καλά, του άρεσε αμέσως η ιδέα. Τόσα χρόνια παντρεμένοι, του έδωσα κάτι άλλο να κοιτάει. Στον γιο μου τον Νίκο δεν του αρέσει ακόμα, ενώ ο Δημητράκης, που δεν μου χαλάει χατίρι, μου είπε: "Μαμά, είσαι όμορφη". Το πρώτο πράγμα που μου είπε η Αναστασία όταν με είδε ήταν γιατί δεν άνοιξα πιο πολύ τα φρύδια μου. Κοίτα να δεις, πού το ήξερε αυτό 7 χρόνων παιδί; "Έτσι το κάνει και η Μαντόνα» της απάντησα και της έδειξα φωτογραφίες γιατί φυσικά δεν την ήξερε!».

https://www.instagram.com/p/Ct1ZWXLNccI/

Ας θυμηθούμε όλες τις αλλαγές που έκανε στην εμφάνισή της από το 2004 έως σήμερα.