Η νύφη το' σκασε στη Γη της ελιάς αλλά μία άλλη γυναίκα θα σκεφτεί τον γάμο την τρίτη σεζόν

Κατερίνα Μπούσιου
Η νύφη το' σκασε στη Γη της ελιάς αλλά μία άλλη γυναίκα θα σκεφτεί τον γάμο την τρίτη σεζόν

Η Ευτυχία είναι παρελθόν πια στη Γη της ελιάς και μία άλλη γυναίκα, η Δήμητρα θα σταθεί πιο τυχερή στο θέμα του έρωτα και του γάμου. 

Μένουν μόνο 4 επεισόδια για να πέσουν για τελευταία φορά οι τίτλοι τέλους στη Γη της ελιάς και θα υπάρξουν αρκετές συγκινητικές στιγμές που θα μας απασχολήσουν. Δεν είναι μόνο η φυγή της Ευτυχίας από τη Μάνη και ο θρήνος του Κουράκου, αλλά και η έκπληξη της Δήμητρας για το ποιος είναι ο Ορέστης. Ένας έρωτας γεννιέται αλλά μάλλον θα έχουμε γάμους την επόμενη σεζόν.

Ο γάμος σχόλασε και η νύφη έφυγε

Στην κυριολεξία με την ανθοδέσμη του γάμου στα χέρια θα μείνει ο Γιώργης ο οποίος λίγο πριν πάει στη Γη της ελιάς να παραλάβει τη νύφη για να πάνε μαζί στην εκκλησία για τον γάμο τους όπως είχαν συμφωνήσει, θα μάθει πως το αίμα που βρέθηκε στο σπίτι της ανήκε στον Ανέστη.

https://www.instagram.com/p/ClvlrlgN8Ob/

Φορώντας το νυφικό της η Ιφιγένεια Πιερίδου ως Ευτυχία θα εξηγήσει λεπτό προς λεπτό στον Γιώργη τα γεγονότα χωρίς να κρύψει και να αρνηθεί το παραμικρό. Και όταν οι δυο τους με κλάματα χωρίσουν εκείνος με τον τρόπο του θα την έχει οδηγήσει στο να το σκάσει από τη Μάνη για να μην συλληφθεί. Σε καλό δεν θα του βγει του Γιώργη όλο αυτό.

Έγκλημα και τιμωρία στη Γη της ελιάς και αυτό είναι το τέλος δύο πρωταγωνιστών

Όμως ένας άλλος έρωτας έρχεται να καλύψει τον προηγούμενο και αυτός είναι ο έρωτας της Δήμητρας με τον Ορέστη . Μετά τις δικές του αποκαλύψεις πως έχει λάβει την καρδιά του Κίμωνα είναι μονόδρομος η καρμική σχέση.

https://www.instagram.com/p/CtdyI8JAwRD/

Θα πάνε μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες μας τόσο καλά τα πράγματα που η Δήμητρα θα σκεφτεί ακόμη και τον γάμο με τον Ορέστη. Αυτή τη φορά αφού ο πρώτος της γάμος δεν κατάφερε να γίνει, θα είναι όλα αλλιώς.

https://www.instagram.com/reel/CsDmAFgteof/

Δε σημαίνει πως το ζευγάρι δεν θα αντιμετωπίσει δυσκολίες. Ο Ορέστης στον τρίτο κύκλο γίνεται για λίγο και κρυφός κομάντο. Ο στόχος του ο Δημοσθένης δεν είναι εύκολος. Ωραία πλοκή θα έχουμε με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.