Στη Γη της ελιάς δεν έχει τέλος το δράμα: Ο επίλογος με μία ομηρία και ο κίνδυνος για την Ιουλία

Κατερίνα Μπούσιου
Στη Γη της ελιάς δεν έχει τέλος το δράμα: Ο επίλογος με μία ομηρία και ο κίνδυνος για την Ιουλία

Τα γενέθλια της Ιφιγένειας Πιερίδου ως Ευτυχία στην αγκαλιά του αγαπημένου της και το μεγάλο δικό της φινάλε αλλά και η τελευταία σκηνή στη Γη της ελιάς.  

Στη Γη της ελιάς κάποιοι προετοιμάζονται για χαρές, αλλά κάποιοι άλλοι έρχονται αντιμέτωποι με τους εχθρούς τους και η ζωή τους κινδυνεύει. Εκτός από τη φυγή της Ευτυχίας για να γλιτώσει τη σύλληψη για τον φόνο του Ανέστη, έχουμε και δεύτερο δράμα. Η ζωή της Ιουλίας κινδυνεύει. Πώς θα αντιδράσει ο Στάθης;

Grande finale με αγωνία για την οικογένεια Βρετάκου

Η επόμενη εβδομάδα στη Γη της ελιάς περιλαμβάνει το τέλος της δεύτερης σεζόν με το τελευταίο επεισόδιο να μεταδίδεται την Πέμπτη 6 Ιουλίου. Ο Ανδρέας Γεωργίου και η σεναριογράφος του Βάνα Δημητρίου έχουν αποφασίσει να μας προσφέρουν ένα γλυκόπικρο τέλος.

https://www.instagram.com/p/Cis8utzsCPE/

Καταρχάς με τον γάμο της Ευτυχίας και του Γιώργη, ο οποίος ματαιώνεται στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή, λίγο πριν οι νεόνυμφοι πάνε στην εκκλησία. Σου έχω ήδη πει πως ο αστυνόμος μαθαίνει την αλήθεια για εκείνη, η Ευτυχία του ομολογεί πια τον φόνο του Ανέστη και τρέπεται σε φυγή. Οι καλεσμένοι σοκάρονται από την ματαίωση, αλλά θα περιμένουν την τρίτη σεζόν για να μάθουν την αλήθεια.

Έγκλημα και τιμωρία στη Γη της ελιάς και αυτό είναι το τέλος δύο πρωταγωνιστών

Η ηθοποιός Ιφιγένεια Πιερίδου η οποία υποδύεται την Ευτυχία, αποχωρεί από τη σειρά και χθες γιόρτασε μαζί με άλλους συναδέλφους τα γενέθλιά της. Έχοντας στην αγκαλιά της τον σύντροφό της Νίκο Μέλλο ο οποίος υποδυόταν τον Άρη στη σειρά. Η Ευτυχία δεν ευτύχησε στον έρωτα τηλεοπτικά, αλλά στην κανονική της ζωή ήταν πιο τυχερή.

https://www.instagram.com/p/CuACSpDtcvW/

Δεν τελείωσε όμως εδώ το δράμα στην αγαπημένη σειρά. Μία χρηματαποστολή δέχεται επίθεση από τους άντρες του Δημοσθένη αλλά η ατυχία τους είναι ότι πέφτουν σε μπλόκο της αστυνομίας. Οι δράστες μπαίνουν στο σπίτι των Βρετάκων και κρατούν όλη την οικογένεια ως ομήρους. Εκείνη την ημέρα μάλιστα γιορτάζουν την ίδρυση του Ιδρύματος του Ιάκωβου Βρετάκου. Ο θείος Βο, επιστρέφει έστω και για λίγο.

https://www.instagram.com/p/CtKQ5cWrD5A/

Η Ιουλία υπό την απειλή του όπλου ενός από τη συμμορία κινδυνεύει σοβαρά. Ο Στάθης επίσης θα αγωνιά για την τύχη της, όταν μάθει το περιστατικό. Έχει μόλις συμφιλιωθεί με τον Ισίδωρο, μετά από πρωτοβουλία του δεύτερου αλλά δεν έχει ακόμη αποκαταστήσει τις σχέσεις με την πρώην αγαπημένη του.

Λίγο πριν δούμε την τελευταία σκηνή θα ακούσουμε έναν πυροβολισμό. Είναι η Ιουλία που τραυματίζεται ή κάποιος από τους δράστες;