Έγκλημα και τιμωρία στη Γη της ελιάς και αυτό είναι το τέλος δύο πρωταγωνιστών

Κατερίνα Μπούσιου
Έγκλημα και τιμωρία στη Γη της ελιάς και αυτό είναι το τέλος δύο πρωταγωνιστών

Η αναπάντεχη απόφαση του Γιώργη στη Γη της ελιάς, όταν μαθαίνει ότι η μέλλουσα σύζυγος του έχει κάνει φόνο. 

Όλα οδηγούν στη μεγάλη αποκάλυψη για να κλείσει οριστικά μία υπόθεση που μας είχε απασχολήσει στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου από το τέλος της προηγούμενης σεζόν. Στη Γη της ελιάς ο αστυνόμος Κουράκος βάζει σε κίνδυνο την καριέρα του με την απόφαση που παίρνει για να σώσει την αγαπημένη του.

Για την ευτυχία της Ευτυχίας του

Ο Αλέξανδρος Μαρτίδης στον ρόλο του αστυνόμου Γιώργη Κουράκου θα κλείσει και αυτή τη σεζόν στη Γη της ελιάς με μία προσωπική αποτυχία. Πέρυσι χώρισε επεισοδιακά με την Ιουλία και φέτος ούτε ο γάμος του θα γίνει με την Ευτυχία και από την άλλη πλευρά, η καριέρα του θα κινδυνέψει σοβαρά.

Τα στοιχεία πια είναι αδιαμφησβήτητα και η Ευτυχία δεν μπορεί να κρύψει πως εκείνη δολοφόνησε τον Ανέστη στο σπίτι της. Την ώρα που θα το παραδεχτεί στον θυμωμένο Γιώργη, θα απολαύσουμε μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές της φετινής σεζόν μεταξύ του Αλέξανδρου και της Ιφιγένειας Πιερίδου. Γιατί εκείνος παρά τις εξελίξεις συνεχίζει να είναι ερωτευμένος μαζί της.

https://www.instagram.com/p/CsIuXC6gN7M/

Εδώ όμως υπάρχει το δίλημμα του καθήκοντος. Δεν μπορεί να την αφήσει ατιμώρητη, από τη στιγμή που και ο ερευνητής που έβαλε ο Γιώργης για την υπόθεση, γνωρίζει την αλήθεια.

Από την άλλη πλευρά γνωρίζει πως η Ευτυχία δεν είχε πρόθεση να κάνει κακό αλλά βρισκόταν σε αυτοάμυνα. Και τότε παίρνει μία αρκετά ριψοκίνδυνη απόφαση για την καριέρα του. Βοηθά την Ευτυχία να το σκάσει από τη Μάνη, ως τη μόνη λύση για να μη συλληφθεί.

Το φινάλε της φωτιάς στη Γη της ελιάς: Δύο γυναίκες θύματα ενός εμπρησμού και μία νέα βεντέτα ξεκινά

Θέλει παρά τον έρωτά του να μην την εκδικηθεί και να της δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Και έτσι όχι απλά λήγει ένας μεγάλος έρωτας, αλλά ο Γιώργης βρίσκεται και αντιμέτωπος με τις συνέπειες.

Γιατί θα γίνει εσωτερική έρευνα από την υπηρεσία του για την εμπλοκή του. Δεν θα τραυματιστεί τόσο το κύρος του, αυτό μπορούμε να στο πούμε με βεβαιότητα. Θα γλιτώσει τελικά με επίπληξη.

Την τρίτη σεζόν όπως καταλαβαίνεις, συνεχίζει κανονικά ο ρόλος του.