Μπορεί στο J2US να είδαμε τον ημιτελικό ωστόσο το κοινό έβγαλε ήδη νικήτρια τη Δέσποινα Βανδή

Μπορεί στο J2US να είδαμε τον ημιτελικό ωστόσο το κοινό έβγαλε ήδη νικήτρια τη Δέσποινα Βανδή

Οι εμφανίσεις των κυριών μία ανάσα πριν από τον τελικό. "Barbie", glam, μυστήριο. 

Στην τελική ευθεία έχει πια μπει το Just the 2 of Us, και ο ημιτελικός του show πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (1/7). Ο Νίκος Κοκλώνης καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό του Alpha και ακολούθησε μια βραδιά με πολλά acts, ανατροπές και guest καλεσμένους.

Η κριτική επιτροπή αποτελούμενη από τη Βίκυ Σταυροπούλου, τη Δέσποινα Βανδή, τον Σταμάτη Φασουλή και την Καίτη Γαρμπή, ήταν εκεί για να κρίνει τους διαγωνιζόμενους για τις ερμηνείες και τις performances που έδωσαν επί σκηνής.

Όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Κοκλώνης στο τέλος του show, αυτοί που αποχώρησαν λίγο πριν τον τελικό, ήταν ο Άρης Σοϊλέδης με τη Μαριάντα Πιερίδη και ο Γιώργος Κοψιδάς με τη Στεφανία Ρίζου.

Στον μεγάλο τελικό του προσεχούς Σαββάτου, θα διαγωνιστούν τέσσερα ζευγάρια: Η Ηρώ με τον Ιάσονα Παπαματθαίου, ο Τριαντάφυλλος με τη Φελίσια Τσαλαπάτη, η Ναταλία Αργυράκη με το Γιώργο Βογιατζάκη και η Καλομοίρα με τη Λουίζα Πυριόχου.

Η Δέσποινα Βανδή άλλαξε το χρώμα και το μήκος των μαλλιών της και έφερε το καλοκαίρι

Οι εμφανίσεις των Βανδή, Στικούδη, Γαρμπή

Ας περάσουμε όμως τώρα στα του styling, με την Κατερίνα Στικούδη να πραγματοποιεί μια ακόμη ανατρεπτική εμφάνιση. Το rock chic outfit της ήταν του σχεδιαστή Πάρη Βαλταδόρου αποτελούμενο από μαύρο δερμάτινο παντελόνι και μαύρο crop top με ασημί πούλιες. Το styling, που επιμελήθηκε ο Κώστας Ζήσης, ολοκληρώθηκε με ασημί ψηλοτάκουνα πέδιλα.

https://www.instagram.com/p/CuK7u6irjca/

Η ανατροπή βέβαια ήρθε από το beauty look της, καθώς είδαμε την παρουσιάστρια του backstage με Barbie like μαλλιά, ίσια μακριά με αφέλειες. Το χτένισμα επιμελήθηκε η Αγγελική Κανδυλάκη, ενώ το μακιγιάζ της- εξίσου εμπνευσμένο από την Barbiecore τάση- ανέλαβε η Καίτη Κουτσογιαννακοπούλου. Ροζ ιριδίζουσα σκιά, eye liner και ροζ gloss ήταν ο go-to τρόπος να ξεχωρίσει.

https://www.instagram.com/p/CuKwmv1ri7F/

Με μαύρο outfit στον ημιτελικό και η Δέσποινα Βανδή, που φόρεσε μια εντυπωσιακή δημιουργία με πολλά crop outs και one shoulder μακρύ μανίκι. Το look ολοκλήρωσε με πολλά κοσμήματα στον λαιμό και ένα ζευγάρι εντυπωσιακά ασημί σκουλαρίκια. Ακόμη, την είδαμε να "επιστρέφει" στα πολύ μακριά μαλλιά μετά τις φορές που επέλεξε το καρέ, ενώ δεν ξέφυγε από το καθιερωμένο της μακιγιάζ, απαλές σκιές, eyeliner και nude κραγιόν. Πολλοί ήταν εκείνοι που έβγαλαν εκείνη ως νικήτρια του show καθώς κάθε εβδομάδα το ενδιαφέρον «χτυπάει κόκκινο» αναφορικά με τις ενδυματολογικές της επιλογές.

Στο βίντεο από συναυλία της Δέσποινας Βανδή πριν 30 χρόνια όλοι λένε πως είναι ίδια η Μελίνα

https://www.instagram.com/p/CuKsmOdLY5D/

Η Καίτη Γαρμπή πολύ καλοκαιρινή, νεανική και φρέσκια, επέλεξε μια πολύ πιο φωτεινή απόχρωση βάζοντας κίτρινο φόρεμα με ασημί λεπτομέρειες και εντυπωσιακό ντεκολτέ που "κατέληγε" να δένει στον λαιμό παραπέμποντας σε κόσμημα τσόκερ. Ο Βασίλης Μπουλούμπασης επιμελήθηκε τα γεμάτα όγκο κυματιστά μαλλιά της και η Δέσποινα Αλχατζίδου το μακιγιάζ. Αυτό που ξεχώρισε ήταν το μεταλλικής υφής ροζ κραγιόν της.J2US: Αυτά είναι τα τραγούδια που θα ερμηνεύσουν τα 6 ζευγάρια στον αποψινό ημιτελικό

https://www.instagram.com/p/CuKkOh7rfUZ/