Στο βίντεο από συναυλία της Δέσποινας Βανδή πριν 30 χρόνια όλοι λένε πως είναι ίδια η Μελίνα

Στο βίντεο από συναυλία της Δέσποινας Βανδή πριν 30 χρόνια όλοι λένε πως είναι ίδια η Μελίνα

Η Δέσποινα Βανδή στο ξεκίνημα της καριέρας της δεν θύμιζε σε τίποτα τη σημερινή της εικόνα όμως οι fans έκαναν μια πολύ εύστοχη παρατήρηση.

Η Δέσποινα Βανδή είναι φέτος στα καλύτερά της και μετά το τέλος των προγραμματισμένων εμφανίσεών της σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας μετρά αντίστροφα για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Πριν λίγα 24ωρα η δημοφιλής τραγουδίστρια έδωσε το παρών στο Colour Day και στα Mad Video Music Awards όπου κέντρισε τα βλέμματα με τις εκκεντρικές ενδυματολογικές της επιλογές. Η Μελίνα Νικολαΐδη βρισκόταν ως συνήθως στις πρώτες σειρές για να απολαύσει και να εμψυχώσει τη μαμά της.

Tο throwback video από συναυλία της Δέσποινας Βανδή το 1993 και η ομοιότητα με την κόρη της

Πριν από λίγα 24ωρα μια σελίδα στο Instagram βρήκε και δημοσίευσε ένα βίντεο από live εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή το 1993 στα Ιωάννινα. Η τραγουδίστρια ήταν αρκετά διαφορετική και όπως θα δεις στο βίντεο που ακολουθεί είχε κοντά, καρέ μαλλιά και στυλ που δεν θυμίζει σε τίποτα τη σημερινή της εικόνα.

https://www.instagram.com/reel/CttP6ENIfN-/

Αρκετοί fans της τραγουδίστριας έσπευσαν να σχολιάσουν τo post αποθεώνοντάς την και τονίζοντας πόσο πολύ μοιάζει στην κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη.

Screenshot-2023-06-23-083234.png

«Μοιάζει πολύ στη Μελίνα», έγραψε χαρακτηριστικά μια fan.

Η σχέση και η ομοιότητα με την Μελίνα Νικολαΐδη

Η 19χρονη Μελίνα είναι το πρώτο παιδί της τραγουδίστριας από τον γάμο της με τον Ντέμη Νικολαΐδη. Η Δέσποινα Βανδή έχει μια υπέροχη σχέση με την κόρη της και την στηρίζει έμπρακτα σε κάθε της βήμα.

Το βίντεο της Βανδή με τον Ρέμο στο Tik Tok φανέρωσε την ατάκα της Δέσποινας

Η κόρη της τραγουδίστριας έκανε φέτος μια τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της αποκτώντας καρέ κούρεμα, που της ταιριάζει πολύ. Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε δει ποτέ ξανά την Μελίνα με τόσο κοντά μαλλιά, οφείλουμε όμως να παραδεχτούμε πως το νέο της look είναι αρκετά ενδιαφέρον και θυμίζει έντονα τη Δέσποινα Βανδή στο ξεκίνημα της καριέρας της.

https://www.instagram.com/p/Cp8niuaMPE2/

Μιλώντας αποκλειστικά στο Queen.gr και την Κατερίνα Μπούσιου η Δέσποινα Βανδή είχε αναφέρει για την κόρη της: «Η Μελίνα από 8 χρονών ήταν καλλιτεχνική φύση και το έβλεπα, γιατί μόνιμα τραγουδούσε. Κάποια στιγμή ήθελε να σπουδάσει στην Νομική, γιατί είναι και δυναμική, αλλά αυτό με τρόμαζε. Ερχόταν σε αντιπαράθεση με την καλλιτεχνική της φύση. Χάρηκα που τελικά πήρε άλλη απόφαση, αβίαστα και μόνη της. Τότε της είπα ότι θα σταθώ δίπλα της και θα την στηρίξω όσο μπορώ. Έτσι οφείλουν να κάνουν οι μάνες».

Και πρόσθεσε: «Είπα ότι το παιδί μου έχει ταλέντο και ευχήθηκα «μακάρι να κάνει αυτό που την εκφράζει». Ποτέ δεν είπα, να μην ακολουθήσει τον δικό μου δρόμο. Και τώρα ήρθε η ώρα να φύγει για την Αγγλία για να σπουδάσει υποκριτική. Της είπα: «Παιδί μου είσαι στην αρχή του ταξιδιού σου. Θα ξετυλίξεις μόνη σου το κουβάρι της ζωής σου και θα το πας όπου θέλεις. Εσύ θα χαράξεις τη διαδρομή σου και αυτό που αγαπάς αυτό και να ακολουθήσεις».

Oι ωραιότερες φωτογραφίες μαμάς-κόρης

Η Δέσποινα Βανδή και η Μελίνα Νικολαΐδη έχουν μια αξιοζήλευτη σχέση μαμάς-κόρης και δεν είναι λίγες οι φορές που πραγματοποιούν κοινές εξόδους. Ο φωτογραφικός φακός τις έχει εντοπίσει αρκετές φορές στα νότια προάστια ωστόσο οι ίδιες έχουν κατά καιρούς δημοσιεύσει μερικές υπέροχες photos τις οποίες θα βρεις στη gallery που ακολουθεί.

Πηγή κεντρικής: desp1navandi