Η Σμαράγδα Καρύδη έκανε φινάλε του IQ 160 με ένα φιλί και ένα μεγάλο reunion από το Παρά Πέντε

Κατερίνα Μπούσιου
Η Σμαράγδα Καρύδη έκανε φινάλε του IQ 160 με ένα φιλί και ένα μεγάλο reunion από το Παρά Πέντε

Επιτέλους Πηνελόπη και Αργύρης εκδηλώθηκαν στον έρωτα. Καρύδη και Κουρής ήταν η έκπληξη της τηλεοπτικής χρονιάς και στον επίλογο της πρώτης σεζόν του ΙQ 160 το Twitter τους αποθέωσε. 

Η Σμαράγδα Καρύδη μετά από πολλά χρόνια και από την περίοδο της Εθνικής Ελλάδος, επέστρεψε στην τηλεόραση και έκανε την καλύτερη επιλογή με τον ρόλο της Πηνελόπης Μουρίκη στο IQ 160. Στο τελευταίο διπλό επεισόδιο έδειξε ξανά την χημεία της με τον Νίκο Κουρή, οι φανς στο Twitter περίμεναν να τους δούμε και ως ζευγάρι, και τελικά η επιθυμία τους έγινε πράξη, μαζί με special reunion από τη σειρά Παρά Πέντε.

Ένα φιλί και μία μεγάλη ανατροπή

Ο επίλογος της πρώτης σεζόν για το IQ 160 ήταν σαρωτικός στο Twitter γιατί μας επεφύλαξε μία μεγάλη ανατροπή. Η έρευνα που τελικά είχε ξεκινήσει παράλληλα από το πρώτο επεισόδιο για το τι απέγινε ο μεγάλος έρωτας της Πηνελόπης -Σμαράγδας Καρύδη και πατέρας της κόρης της Μαρίνας, κατέληξε στο να δείξει πως εκείνος ζει τελικά στην Ιταλία.

Η Σμαράγδα Καρύδη & ο Νίκος Κουρής με το IQ 160 τους νίκησαν ακόμη και το Survivor

Ήταν ένα σχέδιο του πατέρα της επίσης με IQ υψηλό για να τον σώσει από τη συμμορία που τον κυνηγούσε. Ο ρόλος του πατέρα της ήταν ένας παλιός γνώριμος της Σμαράγδας από το Παρά Πέντε, ο ηθοποιός Άλκης Παναγιωτίδης ο οποίος υποδύθηκε στο πρώτο επεισόδιο τον Υπουργό Σταυριανίδη από τον οποίο άρχισαν όλα.

https://www.instagram.com/p/CqQRYs6qKo-/

Έχει γράψει τόσο πολύ στη συνείδηση του κοινού αυτή η σειρά, ώστε οι φανς να το καταλάβουν αμέσως και να χαρούν με την επανεμφάνιση.

panagiotidis.jpg

Αλλά εκεί που πραγματικά πανηγύρισαν ήταν με το φιλί μεταξύ του πρωταγωνιστικού ζευγαριού. Επιτέλους εκδήλωσαν τα συναισθήματά τους. To Τwitter πανηγύρισε.

Η σειρά φυσικά και έχει πάρει το «πράσινο» φως για να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν και έτσι θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει και με τον δεσμό του Αργύρη με την Ιωάννα που υποδύθηκε η Μαίρη Μηνά. Η ηθοποιός έκανε το comeback της στην τηλεόραση μετά τη γέννηση της κόρης της με αυτή τη σειρά.

https://www.instagram.com/reel/CuNaYSzJ8Bk/