Δεν χρειάζεται να έχεις «IQ160» για να διαπιστώσεις πως η Σμαράγδα Καρύδη είναι ίδια η μητέρα της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Δεν χρειάζεται να έχεις «IQ160» για να διαπιστώσεις πως η Σμαράγδα Καρύδη είναι ίδια η μητέρα της

Η Σμαράγδα Καρύδη είναι ίδια με την μαμά της, Τζούλια Αργυροπούλου και οι κοινές τους φωτογραφίες το αποδεικνύουν περίτρανα.

Η Σμαράγδα Καρύδη είναι μια από τις πιο δημοφιλείς και καταξιωμένες ηθοποιούς της γενιάς της και προέρχεται από μια βαθιά καλλιτεχνική οικογένεια. Οι γονείς της (Ντίνος Καρύδης και Τζούλια Αργυροπούλου) είναι διάσημοι ηθοποιοί και έχουν πρωταγωνιστήσει σε μερικές από τις μεγαλύτερες εγχώριες κινηματογραφικές παραγωγές των 70s.

H 53χρονη καλλιτέχνης τρέφει τεράστια αδυναμία στην οικογένειά της και δεν είναι λίγες οι φορές που πραγματοποιεί δημόσιες εμφανίσεις μαζί με την μητέρα ή τον πατέρα της σε θέατρα ή κοσμικές εκδηλώσεις που σχετίζονται με τον χώρο της υποκριτικής.

Η κοκκινομάλλα Σμαράγδα Καρύδη έχει Ι.Q. 160 και δεν είναι πια η Ντάλια του Παρά Πέντε

Οι σπάνιες throwback φωτογραφίες με την μητέρα της

Πριν από λίγες ώρες, με αφορμή την γιορτή της μητέρας η Σμαράγδα Καρύδη δημοσίευσε μερικές throwback φωτογραφίες με τη μαμά της και όπως θα δεις κι εσύ παρακάτω η ομοιότητά τους είναι εντυπωσιακή.

«Eίχα να μοιάσω ε;», έγραψε η πρωταγωνίστρια της σειράς IQ 160.

Η 53χρονη δημοσίευσε 3 Ιnstagram-stories δείχνοντάς μας φωτογραφίες από την παιδική και εφηβική της ηλικία.

Μέσα από τις αναρτήσεις που έχει κάνει η ηθοποιός στο πέρασμα του χρόνου διακρίνεται η τεράστια ομοιότητα με την μητέρα της αλλά και η αδυναμία που της τρέφει.

https://www.instagram.com/p/COpwRroJFT8

Η Σμαράγδα Καρύδη έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους αρκετά #tbt στιγμιότυπα στα οποία την βλέπουμε να ποζάρει στον φακό μαζί με τη μαμά της.

https://www.instagram.com/p/BxYCUVppAPx

Ποια είναι η Τζούλια Αργυροπούλου

Η μητέρα της ηθοποιού έχει σπουδάσει υποκριτική ωστόσο εδώ και αρκετά χρόνια απέχει συνειδητά από τα καλλιτεχνικά δρώμενα, με την τελευταία της εμφάνιση να είναι στη σειρά «Φίλα το βάτραχό σου», όπου πρωταγωνιστούσε η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης.

https://www.instagram.com/p/B-Pmz_vJfDn

Η Τζούλια Αργυροπούλου αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Πέλου Κατσέλη και συνεργάστηκε αργότερα στο θέατρο με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο «Ζητείται νέα με προίκα» του Τσιφόρου και στο «Η κόρη μου η σοσιαλίστρια». Η γνωστή ηθοποιός πρωτοεμφανίστηκε στο «Μελτεμάκι» του Παντελή Χόρν και στις τραγωδίες «Βάκχες» , «Ηλέκτρα» και «Μήδεια».

Έχει συνεργαστεί με μερικούς από τους πιο γνωστούς ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου όπως οι: Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Ντίνος Ηλιόπουλος, Γιώργος Κωνσταντίνου, Ρένα Βλαχοπούλου και πολλοί άλλοι.

https://www.instagram.com/p/Co794xKrIoU

Η Τζούλια Αργυροπούλου και ο Ντίνος Καρύδης συμπλήρωσαν φέτος 54 ολόκληρα χρόνια έγγαμου βίου και αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Οι δύο ηθοποιοί παντρεύτηκαν στις 21 Φεβρουαρίου του 1969 ενώ τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς υποδέχθηκαν την κόρη τους, Σμαράγδα.

«Με την γυναίκα μου, Τζούλια, γνωριστήκαμε όταν παίζαμε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο «Η κόρη μου η Σοσιαλίστρια», το καλοκαίρι του ’66. Της χρωστάω τα πάντα και πρώτα απ΄όλα αυτό το παιδί, που ήταν το δώρο του Θεού σε μας», έχει δηλώσει ο Ντίνος Καρύδης.

Πηγή κεντρικής: ndp