Στις διακοπές Ρέβη- Τότσικα τα 8χρονα παιδιά τους είναι οι απόλυτοι σταρ

Στις διακοπές Ρέβη- Τότσικα τα 8χρονα παιδιά τους είναι οι απόλυτοι σταρ

Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας χαλαρώνουν στο εξοχικό τους στην Τήνο με τα δίδυμα. Οι υπέροχες οικογενειακές φωτογραφίες και η 9η επέτειος γάμου του ζευγαριού.

H Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας είναι ένα από τα ζευγάρια που σε κάνει να πιστεύεις ότι το hashtag #couplegoals φτιάχτηκε για εκείνους. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 27 Ιουνίου 2014. Μετρούν 9 χρόνια έγγαμου βίου με τα δίδυμα παιδιά τους (Μιχαήλ Άγγελος- Ειρήνη Χρυσή) να ολοκληρώνουν τον μεγάλο τους έρωτα.

Η γνωστή φωτογράφος και ο ηθοποιός ποζάρουν συχνά μαζί, με τα posts τους στο Instagram να είναι εντελώς ακομπλεξάριστα, cool και τρυφερά. Ο 40χρονος είναι ένα από τα αγαπημένα μοντέλα της συζύγου του, η οποία τον φωτογραφίζει συνήθως σε αυθόρμητες, καθημερινές στιγμές.

Oι οικογενειακές διακοπές στην Τήνο

Πριν λίγα 24ωρα η οικογένεια των δύο καλλιτεχνών ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές από τις Κυκλάδες και συγκεκριμένα από την Τήνο όπου διατηρούν εξοχική κατοικία.

Η γνωστής φωτογράφος είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράστηκε στο Instagram αρκετά στιγμιότυπα από τις διακοπές με τα παιδιά και τον σύζυγό της.

https://www.instagram.com/p/CuPr5iAIBD_/

«Αξιομνημόνευτες στιγμές», έγραψε η Ρούλα Ρέβη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Αξιοσημείωτο είναι πως τα δίδυμα Τότσικα έχουν μεγαλώσει πολύ, με την 8χρονη Ειρήνη να μοιάζει αρκετά στη μαμά της.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Πριν λίγες εβδομάδες ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή «Night Out» και μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική του ζωή αλλά και το πως ο ερχομός των διδύμων τον έφερε πιο κοντά με τη σύζυγό του, Ρούλα Ρέβη.

«Μας ένωσε περισσότερο σαν ζευγάρι, είναι λογικό, όταν βλέπεις αυτά τα δύο θαύματα που γεννήθηκαν, βλέπεις την πραγματική δύναμη της γυναίκας. Αγαπώ τα παιδιά μου, αγαπάω την οικογένειά μου, είμαι εκεί. Θα έκανα, τα πάντα, θα έφτανα παντού για την οικογένειά μου», τόνισε ο Αποστόλης Τότσικας.

Η Ρούλα Ρέβη απαθανάτισε τους πιο μικρούς fans του Κωστή Μαραβέγια, τα παιδιά της

Η 9η επέτειος γάμου

Επέτειο γάμου είχαν στις 26/06 η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας. Το αγαπημένο ζευγάρι συμπλήρωσε 9 χρόνια γάμου και 16 κοινής πορείας, με τη γνωστή φωτογράφο να τιμάει την ημέρα με τον πιο γλυκό τρόπο. Η 49χρονη μοιράστηκε στο Instagram μια φωτογραφία με το τατουάζ που έχει κάνει με το αρχικό του συζύγου της και την ημερομηνία του γάμου τους.

https://www.instagram.com/p/Ct9p8i-oz5Z/

«Ξέρεις ότι είσαι με τον σωστό άνθρωπο όταν πια δε χρειάζεται να προδίδεις τον εαυτό σου ❤️💙🧿 Love for ever», έγραψε στο post της η Ρούλα Ρέβη.

Το εξοχικό Ρέβη-Τότσικα στην Τήνο

Το λιτό σπίτι στην Τήνο του Αποστόλη Τότσικα και της Ρούλας Ρέβη, είναι το οικογενειακό τους ησυχαστήριο, το μέρος που αγαπούν και στο οποίο για περισσότερα από δέκα χρόνια περνούν τις διακοπές τους.

Τίποτα δεν μπορεί να τους κρατήσει μακριά από αυτό το άσπρο σπίτι των 60 τ.μ με τον πέτρινο τοίχο και το κρυφό μονοπάτι, όπως το αποκαλεί η φωτογράφος, το οποίο οδηγεί σε μία παραλία, που έχει μείνει αναλλοίωτη στον χρόνο.

https://www.instagram.com/p/CSXOhCDIrfO/

Χωρίς να το επιδιώξει η γνωστή φωτογράφος έχει στήσει το ωραιότερο location για φωτογράφηση με αυτό το σπίτι, μέσα σε ένα κτήμα με ελιές, που βρίσκεται κοντά στην θάλασσα.

Είναι το σπίτι που αγόρασε πριν από 12 χρόνια ο Αποστόλης για να γίνει το καταφύγιό τους. Στην συνέχεια έγινε και το αγαπημένο μέρος των αναμνήσεων των των 8χρονων δίδυμων παιδιών τους, της Ειρήνης και του Άγγελου. Άσπρο όπως όλα τα κυκλαδίτικα σπίτια, μέσα σε ένα κτήμα γεμάτο ελιές και με δύο πέτρινους τοίχους να δημιουργούν δύο επίπεδα, ως ξεχωριστές βεράντες μέσα στην φύση.

https://www.instagram.com/p/Ccv1n4ZIDi0/

To σπίτι αυτό δεν αποτελεί μόνο έναν καλοκαιρινό προορισμό. Είναι το σημείο αναφοράς τους κάθε Πάσχα και όποια εποχή του χρόνου ο καιρός επιτρέπει το ταξίδι στο νησί τα Σαββατοκύριακα.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Πηγή κεντρικής: roula.revi