Η Ελένη Βαΐτσου στην τελευταία της ανάρτηση δεν θυμίζει σε τίποτα την Μελίνα από το «Μπρούσκο»

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ελένη Βαΐτσου στην τελευταία της ανάρτηση δεν θυμίζει σε τίποτα την Μελίνα από το «Μπρούσκο»

Η Ελένη Βαΐτσου δημοσίευσε μια φωτογραφία της στα social media με μαλλιά a la garcon και οι followers της διχάστηκαν.

Την Ελένη Βαΐτσου τη γνωρίσαμε πρώτη φορά μέσα από την συμμετοχή της στη σειρά Μπρούσκο, του Ανδρέα Γεωργίου, το 2013 μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1, στην οποία είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Μελίνας. Από τότε εμφανίστηκε και σε άλλες τηλεοπτικές σειρές, όπως το «Κόκκινο Νυφικό», «Ελεύθερη Σχέση», «Ήλιος» ενώ τελευταία ήταν η συμμετοχή της την σεζόν που πέρασε στη σειρά του OPEN «Η δική μας οικογένεια». Ταυτόχρονα, έχει παίξει και σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις.

Όπως έχει αναφέρει η ίδια δεν είχε σκεφτεί από μικρή το ενδεχόμενο να γίνει ηθοποιός, αλλά όταν ξεκίνησε να παρακολουθεί τα μαθήματα στο Οικονομικό της Νομικής ξεκίνησε να συμμετέχει ερασιτεχνικά και σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις της σχολής και κάπως έτσι άλλαξε πορεία επαγγελματικά.

Η απρόσμενη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η Ελένη Βαΐτσου είναι αρκετά ενεργή στα social media. Σήμερα, βέβαια η ανάρτησή της συγκέντρωσε πολλά σχόλια καθώς στις φωτογραφίςς που δημοσίευσε δεν θύμιζε σε τίποτα την Ελένη με τα μακριά μαλλιά που γνωρίσαμε στο Μπρούσκο. Η ηθοποιός πόζαρε στις συγκεκριμένες φωτογραφίες με κοντά αγορέ μαλλιά, το λεγόμενο a la garcon κούρεμα.

Οι followers της, ωστόσο διχάστηκαν με αυτή την εικόνα στα σχόλιά τους. Άλλοι θεώρησαν ότι της πηγαίνει πολύ και άλλοι έγραψαν πως την προτιμούν με τα προηγούμενα μακριά μαλλιά της.

Βέβαια, όπως προσέξαμε στα hashtags που χρησιμοποίησε η ηθοποιός κάτω από την ανάρτησή της, δεν πρόκειται για μια τεράστια αλλαγή που έκανε αλλά για περούκα που φόρεσε είτε για κάποιον ρόλο είτε για να δει αν όντως της πηγαίνει το συγκεκριμένο κούρεμα.

Η Ελένη Βαΐτσου και τα ταξίδια

Η ηθοποιός πέρα από την υποκριτική αγαπάει ιδιαίτερα και τα ταξίδια κι αν ρίξεις μια ματιά στο προφίλ της στο Instagram θα διαπιστώσεις ότι δεν είναι και λίγα τα μέρη τα οποία έχει επισκεφτεί.

Μάλιστα, η ίδια μαζί με τον Χρήστο Ανθόπουλο παρουσίαζαν την ταξιδιωτική εκπομπή «The Touristes» το 2019.