«Έτοιμη για Survivor», έγραψαν στη Σπυροπούλου που είναι πιο fit από ποτέ 6 μήνες μετά τη γέννα

«Έτοιμη για Survivor», έγραψαν στη Σπυροπούλου που είναι πιο fit από ποτέ 6 μήνες μετά τη γέννα

«Λιώνει» στην προπόνηση η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και το αποτέλεσμα της σκληρής γυμναστικής έχει αποδώσει.

Έξι μήνες μετά τη γέννηση του γιου της Βλάσση και μετά το ατύχημα με το πόδι της που την έκανε να απέχει για λίγο καιρό από τη γυμναστική, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέστρεψε δυναμικά στη σκληρή προπόνηση.

Η σκληρή προπόνηση και η αντίδραση του κόσμου:

«Δεν τα έχω χάσει όλα αλλά, προσπαθώ με σωστή διατροφή σεβόμενη το σώμα και το μωρό μου. Επίσης η γυμναστική είναι απαραίτητη κάτι που εγώ θα καθυστερήσω λιγάκι. Τίποτα δεν είναι εύκολο ή δύσκολο. Όταν έχεις στόχο όμως, όλα τα καταφέρνεις», είχε πει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε στόρι στο Instagram λίγο καιρό μετά τη γέννηση του γιου της.

https://www.instagram.com/p/CuSHsBbImAG/

Οι μήνες πέρασαν, η 35χρονη παρουσιάστρια ξεπέρασε και τον τραυματισμό στο πόδι της μετά από ατύχημα και η επιστροφή στο γυμναστήριο φανέρωσε τα γραμμωμένα χέρια, τα δυνατά πόδια και τη σμιλεμένη κοιλιά της Σπυροπούλου, κάνοντας τους fans να πουν πως η queen Dina είναι έτοιμη για Survivor All Star και θυμίζοντάς μας εκείνο το ένδοξο πέρασμα από το ριάλιτι επιβίωσης.

Μετά τη γέννηση του Βλάσση, η Σπυροπούλου είχε φτάσει τα 90 κιλά ενώ τον Μάρτιο είχε ήδη πέσει στα 70. Αυτή τη στιγμή, η Σπυροπούλου έχει χάσει πια περισσότερα από 30 κιλά σε έξι μήνες.

Τους έξι αυτούς μήνες άλλαξαν πολλά στη ζωή της Σπυροπούλου και όλοι αναμένουν τη βάπτιση του γιου της που θα πάρει το όνομα του παππού του και τον θρησκευτικό γάμο της παρουσιάστριας με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

spiropoulou4.jpg

Οι fans της Σπυροπούλου έχουν πει πολλές φορές πως η μητρότητα πάει πολύ στην Κωνσταντίνα.

Στην πρόσφατη εμφάνιση σε γάμο, η Σπυροπούλου είχε εμφανιστεί με ασύμμετρο φόρεμα - υπερπαραγωγή σε nude απόχρωση με πολλές λάμψεις, σε μια δημιουργία της σχεδιάστριας Έφης Παπαΐωάννου.

Η μητρότητα και ο ερχομός του γιου της

Η ίδια, πριν τις 3 Ιανουαρίου που έγινε μαμά για πρώτη φορά, έκανε περιορισμένες δηλώσεις για το θαύμα που περίμενε και στον λογαριασμό της στο Instagram είχε μιλήσει για τις δυσκολίες που πέρασε:

«Η απάντηση είναι Ναι. Αυτό το ναι που πολλές φορές παλεύουμε για μια ολόκληρη ζωή να ακούσουμε με κάθε θυσία. Και άλλοτε είναι τόσο εύκολο και απλό. Δεν έχει όμως σημασία, γιατί αυτό σου δίνει δύναμη. Και μόλις το ακούσεις και αισθανθείς ανακούφιση τότε σε περιμένει κάτι άλλο. Φόβος, άγχος, αγωνία, δεύτερες σκέψεις και αυτό το Αν που είναι μονίμως καρφωμένο στο μυαλό σου.

https://www.instagram.com/p/CiPRPr1rl4G/

Από την άλλη, ευγνωμοσύνη και ένα απλόχερο Και τεράστιο ευχαριστώ για τη ζωή που έρχεται. Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην θέλει να το φωνάξει τόσο δυνατά και να γιορτάσει με τη χαρά της. Χρειάζεται όμως χρόνο, να προετοιμαστεί για αυτή την αλλαγή, να αισθανθεί έτοιμη να το μοιραστεί, δεν το κρύβει απλά φοβάται, είναι τόσο εύθραυστο, το κρατά σαν φυλαχτό. Μη βιαστείτε να την κρίνετε, δεν ξέρετε τι περνάει», είχε γράψει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.