Ο Ντάφυ όταν δεν στηρίζει Μπάρτζη στο Survivor καμαρώνει τον 7χρονο γιο του να σκίζει στο ποδόσφαιρο

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Ντάφυ όταν δεν στηρίζει Μπάρτζη στο Survivor καμαρώνει τον 7χρονο γιο του να σκίζει στο ποδόσφαιρο

Ο Τριαντάφυλλος μπορεί να μην μπήκε στο Survivor All Star, αλλά ο γιος του ο Νικόλας σίγουρα θα μπει σε λίγα χρόνια αν κρίνουμε από τις αθλητικές του ικανότητες.

Τον Τριαντάφυλλο Χατζηνικολάου, αν και ήδη είχε μια μεγάλη καριέρα στο τραγούδι οι νεότερες γενιές τον έμαθαν κυρίως μέσα από την συμμετοχή του στο Survivor το 2021. O ίδιος ήταν ένας από τους αμφιλεγόμενους τότε παίκτες, ωστόσο κατάφερε να παραμείνει πάνω από 10 φορές που είχε βγει υποψήφιος και τελικά τερμάτισε στην 8η θέση.

Ο τραγουδιστής δεν μπήκε στο Survivor All Star, επιλέγοντας να είναι coach της Φελίσια Τσαλαπάτη στο J2US, με την οποία θα διαγωνιστεί και στον τελικό που θα γίνει το Σάββατο 8 Ιουλίου διεκδικώντας την πρώτη θέση.

https://www.instagram.com/p/Cqko5tMMDBx/

Παρ' όλα αυτά, ο ίδιος είναι από τους πιστούς τηλεθεατές του Survivor All Star το παρακολουθεί φανατικά και έχει ταχθεί εξ αρχής με το μέρος του Νίκου Μπάρτζη, τον οποίο και θέλει να δει νικητή στο Γαλάτσι.

357377467_1026188272063204_8682893154413123462_n.jpg

Βέβαια, όταν ο Τριαντάφυλλος (ή αλλιώς Ντάφυ) δεν βρίσκεται σε κάποια επαγγελματική υποχρέωση, στο J2US και δεν παρακολουθεί Survivor, είναι ένας περήφανος μπαμπάς που καμαρώνει τον γιο του σε κάθε του στιγμή.

Ο μικρός Νικόλας έχει ταλέντο στο ποδόσφαιρο

Ο Τριαντάφυλλος παντρεύτηκε με τη σύζυγό του Δήμητρα Σιαμπάνη τον Αύγουστο του 2014 ενώ ήταν ζευγάρι από το 2007. Ο τραγουδιστής και η γιατρός απέκτησαν μαζί τον μικρό Νικόλα το 2016 και από τότε ζουν πολύ ευτυχισμένοι παρακολουθώντας τον 7χρονο πια Νικόλα να μεγαλώνει και να ξεδιπλώνει τα ταλέντα του.

Ο μικρός φαίνεται πως είναι πολύ καλός στο ποδόσφαιρο κάτι που επιβεβαίωσαν και οι followers του τραγουδιστή βλέποντας το βίντεο που δημοσίευσε εκείνος με τον Νικόλα να κάνει προπόνηση.

https://www.instagram.com/reel/CuSH0EirrCu/

Έτοιμος και για ο Survivor ο μικρός Νικόλας

Ο μικρός Νικόλας πέρα από το ποδόσφαιρο θα μπορούσε να ακολουθήσει άνετα την πορεία του μπαμπά του σε κάποιο μελλοντικό Survivor και μάλιστα να την ξεπεράσει, αφού στις mini πίστες που έχει παίξει στα διάφορα παιδικά πάρτι είναι πραγματικός «πιστολέρο».

https://www.instagram.com/reel/CsN5OMarj9d/