Ο Νικόλας Αγόρου αποχώρησε από το Survivor αλλά το Twitter (και ο Ντάφυ) βλέπουν «στημένη» ψηφοφορία

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Νικόλας Αγόρου αποχώρησε από το Survivor αλλά το Twitter (και ο Ντάφυ) βλέπουν «στημένη» ψηφοφορία

Η αποχώρηση του Νικόλα Αγόρου προβλημάτισε τους χρήστες του Twitter και επιβεβαίωσε τον Ντάφυ για ακόμα μία φορά

Στο επεισόδιο του Survivor All Star της Πέμπτης πέρα από το έπαθλο επικοινωνίας είχαμε και το συμβούλιο του νησιού στο οποίο ο Γιώργος Λιανός θα ανακοίνωνε ποιος παίκτης θα αποχωρούσε από το ριάλιτι.

Οι παίκτες που ήταν υποψήφιοι ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας, ο Νικόλας Αγόρου, ο Γιώργος Κόρομι και ο Τάκης Καραγκούνιας, αφού ο Στέλιος Χανταμπάκης αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι, λίγο πριν ανοίξουν οι γραμμές για να ψηφίσει το τηλεοπτικό κοινό.

O Χανταμπάκης φεύγει από το Survivor- Πλάνα από το σπίτι όπου μένει με τη γυναίκα & τα παιδιά του

Αυτός, όμως, που δεν στάθηκε τυχερός και άκουσε το όνομά του ήταν ο Νικόλας Αγόρου. Η ανακοίνωση αυτή δεν χαροποίησε καθόλου τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι στα σχόλιά τους «κατακεραύνωσαν» την παραγωγή του ριάλιτι.

unknown_344565442_660102152535843_1355069486716021974_n.jpg

Η στημένη ψηφοφορία και τα σχόλια στο Twitter

Όπως προαναφέρθηκε οι χρήστες του Twitter δεν χάρηκαν καθόλου με την αποχώρηση του παίκτη των Μπλε. Οι περισσότεροι αναγνώρισαν το ήθος του ενώ μίλησαν για στημένη ψηφοφορία τόσο από την ίδια την ομάδα του Νικόλα Αγόρου, όσο και από την παραγωγή για λόγους ριάλιτι.

Μάλιστα, πολλοί ήταν αυτοί που στα σχόλιά τους υπονόησαν πως η κόντρα του Νικόλα Αγόρου με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη ήταν αυτή που τον έκανε να αποχωρήσει από το παιχνίδι καθώς θεώρησαν ότι η παραγωγή έχει κάποια ιδιαίτερη «αγάπη» στην συγκεκριμένη παίκτρια.

Screenshot-(25).png

Τα λόγια του Νικόλα Αγόρου μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του

Ο Νικόλας Αγόρου, ύστερα από την ανακοίνωση της αποχώρησής του από τον Γιώργο Λιανό είπε τα εξής:

«Tο ήξερα! Το ήξερα! Το ένιωθα ρε παιδιά και ήμουν χαρούμενος από χθες. Όταν λέω κάτι, το νιώθω. Δεν μπορούσα να ζήσω το παιχνίδι, επηρεαζόμουν πολύ. Θα πάω έξω και χαίρομαι αλλά από την άλλη είμαι εντάξει με τον εαυτό μου. Όταν δεν είσαι καλά ψυχικά ίσως είναι καλύτερα ν’ αποχωρείς. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο».

Στην ερώτηση, παράλληλα για το ποιον θέλει ή πιστεύει ότι θα βγει νικητής του Survivor All Star, ο ίδιος απάντησε τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

Screenshot-(29).png

Η ανάμειξη του Ντάφυ και σε αυτή την αποχώρηση

Ένα από τα άτομα που παρακολουθούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το Survivor All Star είναι ο Τριαντάφυλλος ή όπως τον βαφτίσαμε ξανά ύστερα από την συμμετοχή του στο Survivor 2021, ο «Ντάφυ».

Ο γνωστός τραγουδιστής, ήδη από το πρωί της Πέμπτης είχε γράψει σε ανάρτησή του στο Instagram ότι πιστεύει πως αυτός που αποχωρεί είναι ο Νικόλας Αγόρου και...«έπεσε» μέσα. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Ντάφυ έχει υπονοήσει πως οι ψηφοφορίες είναι στημένες από την παραγωγή έχοντας μαντέψει σωστά τον παίκτη που αποχωρεί.

Το περίεργο, βέβαια, με την αποχώρηση του Νικόλα Αγόρου είναι ότι πολλοί ήταν αυτοί που έστειλαν μήνυμα στον τραγουδιστή ότι οι ψήφοι τους προς τον παίκτη των Μπλε δεν επιβεβαιώθηκαν με το σύνηθες γραπτό μήνυμα. Άραγε υπάρχει κάποια εξήγηση γι' αυτό;