Φεύγει με αποβολή η Σκαφίδα από το Survivor & ο Τριαντάφυλλος μιλά και για άλλους παίκτες που τρώνε

Φεύγει με αποβολή η Σκαφίδα από το Survivor & ο Τριαντάφυλλος μιλά και για άλλους παίκτες που τρώνε

Ποιος διέρρευσε το βίντεο που την δείχνει να τρώει; Η μαρτυρία του Μπο για όσα γίνονται φέτος στο Survivor All Star. 

Eνώ κάποιοι θεωρούν πως όσα γίνονται φέτος στο Survivor All Star αποτελούν μία πρώτης τάξεως διαφήμιση του project, κάποιοι άλλοι πιστεύουν πως το reality περνά την μεγαλύτερη κρίση του και μόνο την αίγλη ενός All Star δεν έχει.

Σήμερα ο παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί θα ανακοινώσει μία ακόμη αποβολή που αφορά αυτή τη φορά στην αγαπημένη του παίκτρια την Αφροδίτη Σκαφίδα, η οποία εντοπίστηκε με τους γνωστούς πια locals του Αγίου Δομίνικου να τρώει παραβιάζοντας τους κανονισμούς.

Το κοινό στο Twitter τοποθετήθηκε πριν τις εξελίξεις, αλλά απορία προκαλεί ο Μπο που σήμερα είπε ότι το εν λόγω βίντεο έχει διαρρεύσει - άρα μιλάμε για στοχευμένη ενέργεια - αλλά και η τοποθέτηση του Τριαντάφυλλου που υπερασπίζεται μεν την Αφροδίτη, λέγοντας πως υπάρχουν και άλλοι παίκτες που φταίνε.

Νικητής του φετινού Survivor οι locals

Οι ντόπιοι του Αγίου Δομίνικου φαίνεται πως κρατούν εδώ και καιρό τις τύχες του παιχνιδιού στα χέρια τους, αφού συχνά τους αναφέρουμε για τις συναντήσεις που έχουν στην ζούγκλα του Survivor All Star με τους παίκτες οι οποίοι και τελικά αποβάλλονται.

Η Αφροδίτη Σκαφίδα είναι μία ακόμη παίκτρια που θα δει την πόρτα εξόδου από το reality με τον παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί να το ανακοινώνει μιλώντας για αδικία απέναντι στους συμπαίκτες της. Δεν τον ακούμε να αναφέρει το όνομά της, αλλά όλα τα spoilers μιλούν ξεκάθαρα για εκείνη.

https://www.instagram.com/p/Cq3tSnVNWgT

Εκείνο όπως που μας κάνει μεγάλη εντύπωση, είναι αφενός ότι οι παίκτες δεν περιορίζονται από την παραγωγή στις μετακινήσεις τους, αφετέρου γιατί δεν σταματούν τις παραβιάσεις των κανονισμών.

Μα κυρίως, πώς διαρρέουν πλάνα του βίντεο όπου εντοπίζεται η Αφροδίτη να κάνει συναλλαγή με τους ντόπιους και να παίρνει φαγητό. Αν είναι τωρινό και δεν είναι fake με πλάνα πριν τους αγώνες όπου η παραγωγή δίνει στους παίκτες φρούτα και βιταμίνες.

Ο Μπο όπως είπε σήμερα με δηλώσεις του στο Breakfast@Star έχει δει τα πλάνα: «Ήταν ό,τι καλύτερο που δεν μπήκα στο Survivor All Star για πολλούς λόγους. Αυτά που συμβαίνουν είναι τραγικά, χάνεται όλη η μαγεία του παιχνιδιού και γι'αυτόν τον λόγο πέφτουν και τα νούμερα και δεν έχει το ενδιαφέρον ο κόσμος να ταυτιστεί με παίκτες. Το βίντεο αυτό με την Αφροδίτη Σκαφίδα το είχα δει πριν κυκλοφορήσει. Φταίει η παραγωγή που δεν χειρίζεται κάποια πράγματα όπως πρέπει».

Με την παραγωγή και συγκεκριμένα με τον αρχισυντάκτη του Survivor All Star τα «βάζει» και ο Τριαντάφυλλος ο οποίος με story του κάνει σύσταση για να επιστρέψει το reality επιβίωσης στην αρχική του μορφή: «Επιτέλους ας γίνει το Survivor που έζησα, όμως δεν φταίει μόνο η Αφροδίτη, οι άλλοι οι κολλητοί δεν φταίνε; Όλοι θα σας πουν «μπράβο» και θα γυρίσει υπερ σας αν είστε δίκαιοι με όλους. Δημήτρη Παυλιδάκη απλά δείξε ότι τα βλέπεις όλα».

Ο Τριαντάφυλλος έγινε θέμα συζήτησης στο Survivor και η αντίδρασή του αυτή που περιμένεις

triantafillos_skafida.jpg

Μένει να δούμε τις αντιδράσεις από αυτή την νέα εξέλιξη αλλά κυρίως το τι θα γίνει με όσα δήλωσε ο Γιώργος Λιανός στην εκπομπή Super Κατερίνα (ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα για τις διακοπές του Πάσχα) και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η δημοσιογραφική επιτυχία θα ήταν να μάθουμε ποιοι έχουν έρθει σε επαφή με ντόπιους και τους δίνουν και λεφτά, γιατί εμείς έχουμε στα χέρια μας και αποδεικτικά στοιχεία για αυτά τα λεφτά που κάποιοι από την Ελλάδα πληρώνουν τους ντόπιους για να εκθέτουν τους παίκτες».

Και η απορία μας είναι η εξής: Ποιος έχει όφελος από αυτή την πλεκτάνη όπως υποστηρίζει;