Η Ισμήνη Παπαβλασoπούλου του GNTM είναι η Ελληνίδα Hailey Bieber με το νέο της κούρεμα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ισμήνη Παπαβλασoπούλου του GNTM είναι η Ελληνίδα Hailey Bieber με το νέο της κούρεμα

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου αποχωρίστηκε τα μακριά της μαλλιά και πλέον είναι σαν δίδυμη αδερφή της γυναίκας του Justin Bieber.

Την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου τη γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM 4 από την θέση του κριτή. Η ίδια είναι μοντέλο και - αν και δεν το έχει διαφημίσει ιδιαίτερα - έχει καταφέρει να βρεθεί σε διεθνείς πασαρέλες από μικρή ηλικία, όπως στου Jean Paul Gaultier - του οποίου ήταν και μούσα - ενώ έχει κανει και αρκετές φωτογραφίσεις για πολύ γνωστά περιοδικά, όπως είναι το VOGUE και το ELLE.

Η σταδιακή αλλαγή στα μαλλιά της και η ομοιότητα με την Hailey Bieber

Με το που τελείωσε ο κύκλος του GNTM, το μοντέλο, άρχισε σιγά σιγά να αλλάζει την εμφάνισή της κόβοντας τα μαλλιά της ένα μακρύ καρέ μέχρι τους ώμους.

Ωστόσο, σήμερα η ίδια δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες της στις οποίες έδειξε το νέο της κούρεμα, ένα ακόμα πιο κοντό καρέ,

το οποίο θύμισε μάλιστα στους followers της τη Hailey Bieber, τη σύζυγο του Justin Bieber, την οποία έκαναν tag και σε σχόλιο ώστε να δει τη φοβερή ομοιότητα που έχει με εκείνη.

Screenshot-(446).png

Το νέο της look της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου, πάντως, κέρδισε γενικά τις εντυπώσεις των διαδικτυακών της φίλων.

Screenshot-(451).png

Η εμπειρία της στο GNTM

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου μίλησε σε συνέντευξή της και για την εμπειρία της στο GNTM μιας και ήταν η πρώτη φορά που αναλάμβανε έναν τέτοιο τηλεοπτικό ρόλο. Και, όπως ανέφερε η ίδια αισθάνεται πολύ ικανοποιημένη με την παρουσία της στο ριάλιτι μοντέλων καθώς ο χαρακτήρας της δεν αλλοιώθηκε. Χαρακτηριστικά είπε:

«Με το GNTM έδωσα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ήταν για εμένα κάτι που ήρθε πολύ ξαφνικά και δεν είχα καθόλου χρόνο προετοιμασίας. Άλλαξε πραγματικά η ζωή μου για να έρθω στην Ελλάδα και να ασχοληθώ με αυτό το project, οπότε θεωρώ πως με τα εφόδια που είχα εκείνη την περίοδο, έδωσα το καλύτερο αποτέλεσμα και δεν αλλοιώθηκα ως άνθρωπος κι ως Ισμήνη. Το σημαντικό είναι πως κράτησα την ταυτότητά μου μέχρι το τέλος και σε επόμενα project αυτό είναι που θα θέλουν να δούνε οι άνθρωποι που θα συνεργαστούν μαζί μου για να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι όμορφο. Σίγουρα θα έβλεπα τον εαυτό μου να κάνει κι άλλα πράγματα κι έξω από την μόδα».