Ο μικρός Αρίωνας είναι το mini me της Κατερίνας Καραβάτου και στη νέα τους photo οι fans συμφωνούν

Ο μικρός Αρίωνας είναι το mini me της Κατερίνας Καραβάτου και στη νέα τους photo οι fans συμφωνούν

Η Κατερίνα Καραβάτου πόζαρε με τον 7χρονο γιο της και οι διαδικτυακοί της φίλοι επισήμαναν πόσο πολύ της μοιάζει.

Οι καλοκαιρινές διακοπές ξεκίνησαν με τον ωραιότερο τρόπο για την Κατερίνα Καραβάτου η οποία μετά το τέλος του «My Style Rocks» έχει άπλετο ελεύθερο χρόνο μόνο για εκείνη και τα παιδιά της.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ επέλεξε να κάνει μια mini κρουαζιέρα με την 11χρονη Αέλια και τον 7χρονο Αρίωνα σε νησιά των Κυκλάδων, δημοσιεύοντας αρκετά στιγμιότυπα από το ταξίδι τους στα social media.

H νέα φωτογραφία με τον Αρίωνα «πρόδωσε» την ομοιότητά τους

Η 49χρονη είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και μοιράζεται συχνά φωτογραφίες των παιδιών της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Πριν λίγες ώρες η παρουσιάστρια φόρεσε ένα υπέροχο ψηλόμεσο μαγιό και πόζαρε με τον γιο της, ο οποίος δείχνει να απολαμβάνει στο έπακρο το παιχνίδι και την ανεμελιά εν μέσω διακοπών.

https://www.instagram.com/p/CuT-fFWNghA/

«Ποδόσφαιρο ή basket...ένα γλυκό δίλημμα», έγραψε η Κατερίνα Καραβάτου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Oι followers της παρουσιάστριας δεν άφησαν ασχολίαστο το post με μια fan να επισημαίνει πόσο πολύ μοιάζει ο 7χρονος Αρίωνας στη μαμά του.

«Ο μικρός είναι ίδιος εσείς. Η θυγατέρα μοιάζει στον πατέρα της», έγραψε μια fan.

SXOLIO1.jpg

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερα στιγμιότυπα από τις διακοπές της παρουσιάστριας με τα παιδιά της.

Οι ωραιότερες φωτογραφίες του μικρού Αρίωνα

Κατερίνα Καραβάτου: Το Πάσχα στο Παρίσι μετά την απώλεια της μητέρας της -Το φωτογραφικό άλμπουμ

Το διαζύγιο με τον Κρατερό Κατσούλη μετά από 11 χρόνια κοινής ζωής

Το 2009 η παρουσιάστρια ξεκίνησε τη σχέση της με τον ηθοποιό Κρατερό Κατσούλη και στις 25 Ιουλίου 2011 το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο. Έχουν αποκτήσει δύο παιδιά: την 11χρονη Αέλια και τον 7χρονο Αρίωνα. Τον Αύγουστο του 2021, μετά από 11 χρόνια κοινής πορείας Καραβάτου και Κατσούλης ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους με μια λιτή επιστολή.

https://www.instagram.com/p/CEKbMx1DWbV/

«Έπειτα από μεγάλη προσπάθεια και με μεγάλη αγάπη μεταξύ μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην λύση του γάμου μας. Έχουμε ήδη ενημερώσει τα παιδιά μας για αυτήν την τόσο μεγάλη μας απόφαση και μπορεί μεν να ακολουθούμε πλέον διαφορετικούς προσωπικούς δρόμους, αλλά ως γονείς, εξακολουθούμε η απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας να είναι η αγάπη, η φροντίδα και προστασία των τέκνων μας. Παρακαλούμε, για τον σεβασμό της απόφασής μας, ιδίως δε των τέκνων μας, ώστε η σημαντική αυτή αλλαγή στην ζωή τους να είναι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη», αναφέρει η επιστολή που έστειλε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης το πρώην ζευγάρι.

Λίγους μήνες πριν είχε προηγηθεί η αποχώρηση του Κρατερού Κατσούλη από την καθημερινή εκπομπή του Star «Στην Φωλιά των Κου Κου», την οποία παρουσίαζαν μαζί με την σύζυγό του για 3 συνεχόμενες σεζόν.

Πηγή κεντρικής: katerinakaravatou