H Mαριάννα Τουμασάτου «φώτισε» τα μαλλιά της και πρόσθεσε μια ανατρεπτική πινελιά στην εμφάνισή της

Γεωργία Βλαχοπούλου
H Mαριάννα Τουμασάτου «φώτισε» τα μαλλιά της και πρόσθεσε μια ανατρεπτική πινελιά στην εμφάνισή της

Στη Μαριάννα Τουμασάτου αρέσει το να έχει μια προσεγμένη εμφάνιση. Έτσι ανανέωσε το χρώμα των μαλλιών και όχι μόνο.

H Μαριάννα Τουμασάτου είναι μία από τις αγαπημένες ηθοποιούς στη χώρα μας με ένα πλούσιο βιογραφικό να την ακολουθεί και πολλές συμμετοχές τόσο τηλεοπτικά όσο και θεατρικά. Την τελευταία σεζόν, μάλιστα την απολαύσαμε στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Ποιος Παπαδόπουλος» αλλά και στην τελευταία σεζόν του «Έτερος Εγώ» στην Cosmote Tv.

Οι συχνές αλλαγές στα μαλλιά της

Η ηθοποιός απ' όταν τη γνωρίσαμε αλλάζει αρκετά συχνά τα μαλλιά της είτε για τις ανάγκες των ρόλων της είτε για να φρεσκάρει την εμφάνισή της. Έτσι, την έχουμε δει με μακριά μαλλιά - άλλες φορές ξανθά άλλες μελί - αλλά και με κοντό καρέ, σε ξανθό αλλά και σε κόκκινο χρώμα.

Αυτή τη φορά η ίδια παρέμεινε πιστή στο κοντό καρέ ενώ στις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο κομμωτής της φαίνεται πως ανανέωσε και το ξανθό χρώμα στα μαλλιά της κάνοντας περισσότερες ανταύγειες κυρίως κοντά στο πρόσωπό της. Την ανανεωμένη της εμφάνιση την «χειροκρότησαν» και οι follower της στα σχόλιά τους.

Η λεπτομέρεια, ωστόσο που αυτή τη φορά έκανε την διαφορά ήταν η επιλογή στο χρώμα του μανικιούρ της. Η ηθοποιός τα τελευταία χρόνια επιλέγει κυρίως το γαλλικό μανικιούρ για τα νύχια της, ενώ αυτή τη φορά βλέπουμε να έχει ένα έντονο καλοκαιρινό φούξια, το οποίο μάλιστα της ταιριάζει πολύ, όπως σχολίασαν οι διαδικτυακοί της φίλοι.

Η οικογένειά της με τον Αλέξανδρο Σταύρου

Η Μαριάννα Τουμασάτου είναι παντρεμένη εδώ και χρόνια με τον επίσης ηθοποιό Αλέξανδρο Σταύρου, με τον οποίο γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς «Βέρα στο δεξί». Από τότε είναι αχώριστοι και μαζί έχουν αποκτήσει μια κόρη, την 12χρονη Χρυσηίδα.

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της έχει μιλήσει ανοιχτά για το γεγονός ότι έκανε σε μεγαλύτερη ηλικία την κόρη της και έχει πει χαρακτηριστικά:

«Δεν με είχε απασχολήσει το πότε θα γίνω μάνα γιατί όταν ήμουν πιο μικρή δεν ήθελα. Μετά όταν βρήκα έναν άνθρωπο που ήθελα μαζί του παιδί, ήρθε και το παιδί, δεν πρόλαβα να αναρωτηθώ.Η Ελλάδα έχει πολλά όμορφα πράγματα αλλά είναι και η βασίλισσα της παρεμβατικότητας. Θεωρούμε ότι για να είναι κανείς ευτυχισμένος πρέπει να είναι παντρεμένος και με παιδί. Το τι κάνει τον καθένα ευτυχισμένο είναι λογαριασμός δικός του. Θέλω να πιστεύω ότι μεγαλώνοντας και προχωρώντας οι γενιές, συνειδητοποιούν ότι δεν μπορούν να επιστρέψουν σε κανέναν να παρεμβαίνει σε τόσο σημαντικά πράγματα και σε τόσο σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή του Καλό είναι να κάνουμε παιδιά μόνο όταν το θέλουμε εμείς και αν το θέλουμε.Και αν το θέλουμε, δεν είναι κακό να μην θέλουμε. Από το να γίνει κάποιος κακός γονιός, καλύτερα να μην γίνει καθόλου».

https://www.instagram.com/reel/CtJiP1hMHSW/