Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη παρέδωσε μαθήματα savoir vivre για χωρισμένους μιλώντας για τον Βασάλο

Κατερίνα Μπούσιου
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη παρέδωσε μαθήματα savoir vivre για χωρισμένους μιλώντας για τον Βασάλο

Το πρώτο τηλεφώνημα στον Κωνσταντίνο μετά την αποχώρησή του από το Survivor. «Θέλαμε να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και όχι να τροφοδοτήσουμε το μυστήριο», δήλωσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη επιβεβαιώνοντας τον χωρισμό τους. 

Την πρώτη της συνέντευξη μετά την παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου πως έχουν χωρίσει, έδωσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» της Μπέτυς Μαγγίρα και έσταζε μέλι για τον πρώην της.

Μάλιστα αιτιολόγησε το μυστήριο που δημιουργήθηκε για τη σχέση τους όταν και οι δύο μπήκαν στο Survivor, ενώ όλοι γνωρίζαμε πως δεν είναι πια μαζί. Αλλά τι είπε παράλληλα για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Γρηγόρη Μόργκαν και τα σχόλια περί εγκυμοσύνης που την ενόχλησαν;

https://www.instagram.com/p/Ct9HnpPMyTL/

Από το «Ιt's complicated» του Γιώργου Λιανού στο «Έχουμε μία απίστευτη σχέση» της Ευρυδίκης

Στην πρεμιέρα του Survivor All Star ακόμη και ο Γιώργος Λιανός είχε ασχοληθεί με τον χωρισμό του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη λέγοντας μετά την διάσπασή τους σε διαφορετικές ομάδες: «Παιδιά εδώ είναι «Ιt’s complicated» η κατάσταση. Δεν ξέρω αν σας χωρίσαμε εμείς ή προλάβατε εσείς πρώτοι».

https://www.instagram.com/p/CnwdR6Us4xE/

Όλοι γνωρίζαμε από το περιβάλλον τους ότι δεν είναι πια μαζί, αλλά τότε δεν καταλαβαίναμε για ποιο λόγο, δεν τόλμησαν να το παραδεχτούν και δημόσια. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μετά την έξοδό του από το Survivor (και προφανώς γιατί είχε πληροφορηθεί για το τι λεγόταν και γραφόταν) επιβεβαίωσε χαριτωμένα τον χωρισμό τους λέγοντας πως: «Επέστρεψα, κατ' αρχάς χώρισα δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, όντως, άστα μεγάλη πίκρα, μεγάλη στεναχώρια αλλά ας μην μένουμε εκεί».

Και κάπως έτσι ο Βασάλος «τα χώνει» σε πρώην παίκτες του Survivor και παραδέχεται: «Χώρισα»!

Η Ευρυδίκη όμως σήμερα δεν ήταν τόσο φειδωλή όσο εκείνος. Και με όσα είπε σήμερα στην Μπέττυ Μαγγίρα, της ταιριάζει απόλυτα το: «Να βρείτε μία πρώην να μιλά για εσάς όπως η Ευρυδίκη για τον Κωνσταντίνο».

Ήταν γενναιόδωρη στην αγάπη της, περιέγραψε τη σχέση τους αλλά και το πρώτο τηλεφώνημα που του έκανε όταν βγήκε από το Survivor. Kυρίως αιτιολόγησε για ποιο λόγο και οι δύο από κοινού είχαν πάρει την απόφαση να μην πουν ότι είχαν χωρίσει πριν μπουν στο reality.

Όπως είπε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη: «Σκέφτηκα μόνο εμένα και τον Κωνσταντίνο. Δεν σκέφτομαι το τι θα νομίζει ο άλλος άνθρωπος. Ξέρω ότι έχω μία απίστευτη και ωραία σχέση με τον Κωνσταντίνο, είμαστε αληθινοί. Ήμασταν ένα ζευγάρι που δείχναμε την προσωπική μας ζωή καλώς ή κακώς, αλλά το κάναμε αυθόρμητα. Μεγαλώνοντας όμως θέλεις να κρατήσεις κάποια πράγματα για εσένα. Οπότε αποφασίσαμε από κοινού να μην το πούμε και δεν το κάναμε για να τροφοδοτήσουμε αυτό το μυστήριο, θέλαμε να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας. Είμαστε μία χαρά, έχουμε μία απίστευτη σχέση. 6 χρόνια ήμασταν μαζί, τον αγαπώ και με αγαπάει. Μιλάμε και όταν βγήκε με πήρε και τηλέφωνο και του είπα: «Έλα θείο».

Και έκλεισε λέγοντας: «Δεν μένουμε πια μαζί. Όταν μπήκαμε στο Survivor δεν ήμασταν μαζί αλλά αυτή η δήλωση που έκανα ότι: «Σε περιμένω με την κούπα στο σπίτι» πραγματικά την εννοούσα, ήθελα να είναι ο νικητής».

Η Ευρυδίκη μίλησε ωστόσο για το ξέσπασμά της από το προφίλ της στο Instagram στα σχόλια που γράφτηκαν περί εγκυμοσύνης. Και εκεί μας εξέπληξε με όσα είπε, για το διάστημα που είχε κλειστεί στο σπίτι της.

«Για μένα είναι κόκκινη σημαία το θέμα της εγκυμοσύνης. Το να παραπληροφορείς τον κόσμο με το: «Ευρυδίκη Βαλαβάνη με φουσκωμένη κοιλίτσα, η Ευρυδίκη με παραπάνω κιλά». Δε με νοιάζει για τα κιλά αλλά για το θέμα της εγκυμοσύνης μπορεί να βγω σε άλλη κατάσταση. Κάποιοι ξεπέρασαν τα όρια. Θέλω να κάνω οικογένεια, αλλά όλο αυτό μου φέρνει ένα βάρος και στρες. Πολλές φορές έχω κλειστεί στο σπίτι, έχω κλάψει για το θέμα του γάμου και της εγκυμοσύνης».

Η Μπέττυ έμμεσα έκανε μία πλάγια τοποθέτηση για την τωρινή της προσωπική κατάσταση και τις φήμες για τον Γρηγόρη Μόργκαν λέγοντας το «Στην προσωπική σου ζωή όλα καλά...» για να λάβει την μονολεκτική της απάντηση: «Καλά, καλά».

Bέβαια την ώρα που έπεφταν οι τίτλοι τέλους εμφανίστηκαν φωτογραφίες του Γρηγόρη Μόργκαν και εκείνη απλά χαμογέλασε και απόρησε: «Εδώ πέρα; Τέλεια..»

morgan.jpg