Στις φωτογραφίες της Μαριέττας Χρουσαλά με μαγιό η Καλομοίρα επιμένει να κάνει το ίδιο σχόλιο

Στις φωτογραφίες της Μαριέττας Χρουσαλά με μαγιό η Καλομοίρα επιμένει να κάνει το ίδιο σχόλιο
Instagram

Οι διακοπές με το σκάφος και οι άψογες αναλογίες της Μαριέττας μετά από τρεις γέννες. 

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και η κοινή τους πορεία μετρά 13 χρόνια. Στα πιο πρόσφατα νέα των ερωτευμένων και αυτό το διάστημα πραγματοποιούν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στο Ιόνιο μαζί με φιλικό τους ζευγάρι.

https://www.instagram.com/p/CuFIivMov09/

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει καθημερινά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το μοντέλο και παρουσιάστρια μοιράζεται πλάνα από τις ανέμελες στιγμές τους και στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της είδαμε πως βρέθηκαν στο διαμάντι του Ιονίου ή αλλιώς στο Φισκάρδο της αγαπημένης μας Κεφαλλονιάς.

https://www.instagram.com/p/CuUpz5GNAtv/

Στην ακόμα πιο πρόσφατη φωτογραφία της, η 40χρονη μητέρα τριών παιδιών πόζαρε στον φακό της φίλης της φορώντας εντυπωσιακό μπικίνι. Στο εν λόγω πλάνο, η Μαριέττα εντυπωσίασε για ακόμα μία φορά με τις άψογες αναλογίες της και το αψεγάδιαστο κορμί της μετά από τρεις γέννες.

https://www.instagram.com/p/CuWg0JxNFDd/

Οι φωτογραφίες της Μαριέττας Χρουσαλά με μαγιό τη φετινή σεζόν αποδεικνύουν (ξανά) πως δίκαια θεωρείται ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της Ελλάδας και πως είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές Σταρ Ελλάς ever.

Τα σχόλια φωτιά της Καλομοίρας:

Αυτό που πολλοί που παρατηρούν είναι πως η κουμπάρα της Μαριέττας, Καλομοίρα Σαράντη, σε κάθε φωτογραφίας απαντάει όπως θα απαντούσε και η δική μας κολλητή ή αλλιώς τα emoji φωτιάς «πέφτουν σύννεφο».

Θυμίζουμε πως οι δυο γυναίκες συνδέονται με σχέση πολλών ετών την οποία επισφράγισαν με μια κουμπαριά, όταν η Μαριέττα Χρουσαλά μαζί με τον Δημήτρη Γιαννέτο βάφτισαν την κόρη της Καλομοίρας, Αναστασία.

https://www.instagram.com/p/CgYymzIoBdv/

«Εξαιτίας σου γελάω λίγο περισσότερο, κλαίω λίγο λιγότερο και χαμογελώ πολύ περισσότερο. Love u koubara @mariettachrousala», είχε πει σε δική της ανάρτηση η Καλομοίρα.

Η οικογένεια Χρουσαλά-Πατίτσα

Η σχεδιάστρια σανδαλιών και πρώην Σταρ Ελλάς που έχει πλέον εγκαταλείψει εδώ και αρκετά χρόνια και την παρουσίαση εκπομπών (με ευχάριστη εξαίρεση την παρουσίαση του τελευταίου Madwalk), είναι γνωστό πως αποφάσισε μετά τον γάμο της με τον εφοπλιστή να αφιερωθεί σε άλλα πράγματα.

Μαριέττα Χρουσαλά & Λέων Πατίτσας γιορτάζουν 13 χρόνια μαζί κάνοντας safari στο Μαρόκο

Σε αυτά συγκαταλέγεται η δημιουργία οικογένειας με τον σύζυγό της και η ανατροφή των παιδιών τους, αλλά και η δημιουργία των δικών της παπουτσιών που τόσο αγαπά και τη βοηθά να αναδεικνύει τη δημιουργικότητά της. Όσον αφορά την οικογένεια, αυτή αποτελείται από τα τρία παιδιά που έχει αποκτήσει το αγαπημένο ζευγάρι μέσα σε αυτά τα 13 χρόνια κοινής πορείας και έγγαμου βίου. Πρόκειται για την κόρη τους, που είναι πια εννιά ετών και ονομάζεται Μάργκω όπως η μητέρα του Λέοντα Πατίτσα, αλλά και για τους δυο τους γιους, τον Κωνσταντίνο και τον Σπύρο, που είναι επτά και τεσσάρων αντίστοιχα.

xroysala-insta.jpg

Θυμίζουμε πως ο Λέων Πατίτσας και η Μαριέττα Χρουσαλά ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το 2010. Μιλώντας για το πώς έγινε η γνωριμία τους, η πρώην εστεμμένη είχε πει: «Η πρώτη γνωριμία έγινε σε ένα fashion week στο Ζάππειο. Με είδε εκεί, στο τέλος της επίδειξης ήρθε και μου μίλησε, δεν ήξερε καν ποια είμαι… Μιλήσαμε λίγο αλλά μέχρι εκεί. Ήταν και η μαμά μου εκεί η οποία αμέσως μόλις έφυγε μου λέει 'πολύ ωραίο παιδί'. Μερικούς μήνες μετά βρεθήκαμε σε ένα πάρτι που πήγαμε ακάλεστοι και οι δυο. Ήρθε πάλι και μου μίλησε, στην αρχή δεν κατάλαβα ποιος ήταν, μου το θύμισε εκείνος. Μιλήσαμε λίγο, χορέψαμε… Μετά τηλέφωνα… Και καταλαβαίνεις… Η πρόταση γάμου έγινε 2,5 χρόνια μετά. Ήθελα πολύ να πάω στην Βενετία. Εγώ τότε είχα το πρωινό, φύγαμε μετά την εκπομπή, μπήκαμε στη γόνδολα να κάνουμε τη βόλτα, κάποια στιγμή του λέει ο γονδολιέρης 'κύριε φτάνουμε σε πέντε λεπτά', το ήξερε. Εγώ χαμπάρι δεν είχα πάρει. Μου έκανε πρόταση γάμου, εγώ άρχισα να κλαίω και επειδή έκλαιγα, το ναι που είπα, ο γονδολιέρης το άκουσε ως no και τρόμαξε, αντέδρασε. Ο άντρας μου όμως το κατάλαβε».