Mini φούστα + άσπρα sneakers: Η Μαριέττα Χρουσαλά με τον πιο girly και άνετο συνδυασμό

Ναταλία Κατσακιώρη
Mini φούστα + άσπρα sneakers: Η Μαριέττα Χρουσαλά με τον πιο girly και άνετο συνδυασμό

Γιατί τα άσπρα μας sneakers είναι πάντα μια καλή λύση.

Οι κοντές φούστες ήταν πάντα επίκαιρες, αλλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι είναι η φετινή χρονιά, που τις έχει απογειώσει. Γιατί όλες οι κορυφαίες τάσεις της σεζόν έχουν την κλασική, κοντή φούστα στο επίκεντρο. Από τις 90s και Y2K επιρροές, μέχρι το Barbiecore και το Mermaidcore, τις πιο πιο προχωρημένες τάσεις του καλοκαιριού, παντού ο πρωταγωνιστής είναι ο ίδιος: η mini φούστα. Και εμείς θα συμφωνήσουμε, γιατί τώρα που μπήκαν για τα καλά οι ζέστες, φυσικά και θέλουμε να βγάλουμε έξω τα πόδια μας και να τα αναδείξουμε με τον καλύτερο τρόπο.

Αλλά δεν θέλουμε να χάσουμε κάτι από την άνεση και την ανεμελιά μας, οπότε καλό θα ήταν να βρούμε έναν τρόπο να συνδυάσουμε τις mini φούστες μας με τα πιο βολικά παπούτσια, που είναι φυσικά τα sneakers. Η Μαριέττα Χρουσαλά σε ένα από τα πρόσφατα ταξίδια της απογείωσε το combo φούστα και sneakers και μας έδειξε ότι τα άσπρα μας αθλητικά είναι τελικά το απόλυτο passé par tout.

Light blue: Είναι το χρώμα του καλοκαιριού και οι πιο ενημερωμένες celebrities το φοράνε ήδη

https://www.instagram.com/p/CtQoP-PNrzn/

Mini φούστα + άσπρα sneakers. Ο συνδυασμός του καλοκαιριού.

Η Μαριέττα Χρουσαλά είναι η αλήθεια ότι έχει κάνει πολύ ζηλευτά ταξίδια το τελευαταίο διάστημα, εντός αλλά και εκτός Ελλάδος, πράγμα που σημαίνει ότι έχει γίνει expert και στο πακετάρισμα της βαλίτσας. Γιατί ένα καλοκαιρινό ταξίδι θέλει ιδιαίτερο σχεδιασμό στο τι θα φορέσεις και τι θα πάρεις μαζί σου. Άνεση και στυλ πρέπει να συμπορευτούν και η Μαριέττα έχει βρει τον τρόπο να τα συνδυάζει στο ίδιο look.

https://www.instagram.com/p/CtqpKUnNBfB/

Πρόσφατα, λοιπόν, έκανε ένα ταξίδι στο Μόντε Κάρλο, όπου και φόρεσε το απόλυτο σύνολο με mini φούστα. Πιο συγκεκριμένα, την είδαμε με ένα καλοκαιρινό knitted σετ με mini φούστα και ασορτί ζακέτα, τύπου σακάκι, σε ανοιχτό pastel πράσινο της μέντας. Από μέσα φόρεσε ένα αμάνικο crop top σε στυλ corset, με διαχρονική λευκή απόχρωση και ολοκλήρωσε το outfit με ένα ζευγάρι λευκά sneakers.

marietta_chrousala_fousta-(7).jpg

Απλό και χαριτωμένο και ταυτόχρονα κομψό αλλά και upgraded είναι ένα σύνολο για όλες τις ώρες, που μπορείς να δημιουργήσεις και εσύ με τα αγαπημένα σου sneakers. Βάζει υποψηφιότητα για το uniform outfit του μήνα!

marietta_chrousala_fousta-(10).jpg